Thuya Eyebrow Lift Kit

Ezt a szemöldök lamináló készletet gyakran szemöldökfelvarrás készletnek is nevezik a kezelés által elért eredmények miatt. Ha a lamináló kezelést otthon, saját magad szeretnéd elvégezni, kiváló eredményekre számíthatsz. A Thuya otthoni szemöldök lamináló készletet nem csak szemöldökformázásra, hanem a szemöldök színezésére is tervezték. Akkor válaszd, ha színt is szeretnél adni a szemöldöknek A Thuya a legszükségesebb termékeket tartalmazza még az erősen rakoncátlan szemöldök laminálásához is. A doboz 12 tasak tartós gélt, 12 tasak semlegesítőt, egy simítót – egy speciális oldatot, amely előkészíti és védi a szemöldököt, egy argán-keratin szemöldökfestéket és egy aktivátort tartalmaz krémben. A készlethez tartozik még egy apró pohár a tinta keveréshez és egy professzionális ecset a felvitelhez, valamint egy speciális ozmotikus fólia – ami elengedhetetlen a kezelés során. Szép kiegészítője ennek a lamináló készletnek a Thuya argánkrém, amelyet a kezelést követően alkalmazunk.

Bonyolultnak hangzik? Talán ezért nem ez a legjobban ajánlott szemöldök lamináló készlet. Egy kis gyakorlással azonban a kezelés eredménye igazán kielégítő lehet.

A Thuya szemöldök lamináló készlet vélemény: Az utasítások kissé bonyolultak és a szemöldök felvarró tasakok formája nem működik jól.

Hogyan kell használni a Thuya szemöldök lamináló készletet?

Az otthoni szemöldök laminálás a Thuya készlettel a következőképpen történik:

 1. Tisztítsd meg szemöldöködet a Thuya speciális oldatával. Vidd fel az elősimító szemöldöksimítót és 5 perc múlva mosd le.
 2. Vidd fel a tartós gélt, hogy megváltoztasd a szőrszálak természetes növekedési irányát. Fedd le a területet ozmotikus fóliával és törölközővel. 3. 2-3 perc múlva ellenőrizd, hogy a szemöldök a megfelelő irányba rendeződött-e, és fésüld át. Ellenőrizd a hatást 2-3 percenként. A gél várakozási ideje változó, és függ a szemöldök vastagságától és állapotától.
 3. Alkalmazza a semlegesítőszert, hogy semlegesítse a tartós gél hatását és táplálja a szemöldököt. Ismét takarja le a területet ozmotikus fóliával és törölközővel. A megadott idő elteltével nedvesített vattakoronggal töröld le a semlegesítő szemöldök lamináló oldatot.
 4. Vigyél fel egy réteg speciális védőkrémet a szemöldök köré, de kerüld a szőrszálak érintését. A tartós szemöldökformázó kezelést követően ajánlott a Thuya tintázás.

A Thuya szemöldök lamináló készlet

ELŐNYÖK
 • Nagyon professzionális.
 • Jól felszerelt készlet.
 • Tartalmaz egy szemöldökszínezőt és egy szemöldökkrémet.
 • Lehetővé teszi, hogy jó szemöldök laminálási eredményeket érj el.
HÁTRÁNYOK
 • Magas ár.
 • Bonyolult használati utasítás.
 • Nagyon nehéz használni.

Hol lehet megvásárolni a Thuya szemöldök lamináló készletet

Online, piactéri platformokon, drogériákban és helyi forgalmazóknál.