Brow Lamination Set – Noble Brow

A Noble Lashes szemöldök laminálási szett egy másik termék, amely megérdemli a figyelmet. A teljes készlet tartalmazza az összes olyan eszközt, amely a nem invazív, otthoni szemöldök felvarrás és -laminálás elvégzéséhez szükséges. A készlet segítségével könnyen formázható a szemöldök, még a vastag és rakoncátlan szemöldök is. Egy jó otthoni szemöldök lamináló készlet rugalmasabbá nteszi a szemöldököt. Ebben az esetben a lamináló oldatok tápláló összetevőkkel vannak dúsítva, hogy a kezelés során kondicionálják a szemöldököt. A Noble Lashes szemöldök laminálás hatása akár egy hónapig is tart, ami jóval rövidebb idő, mint más termékek esetében.

A Noble Lashes szett a következőket tartalmazza: szemöldök zsír-eltávolító, lamináló balzsam, fixáló balzsam, tápláló olaj, ozmotikus fólia, x10 vattakorong, x10 szemöldökkefe és x10 vattapamacs.

A szemöldök lamináló készlet véleménye: A laminálás ezzel a készlettel sokáig tart, mivel a tápláló olajat akár 2 órán keresztül is a szemöldökön kell tartani!

Hogyan kell használni a Noble szemöldök lamináló készletet?

  1. Tisztítsd meg a szemöldököd, és fésüld át egy kefével, hogy megfelelő irányt és formát adj neki.
  2. Vidd fel a lamináló balzsamot a szemöldökre, majd fedd le a szemöldöködet az ozmotikus fóliával és várj 5-8 percet. Száraz applikátorral távolítsd el.
  3. Vidd fel a fixáló balzsamot, fedd le a szemöldöködet fóliával és várj 5-8 percet, majd száraz applikátorral távolítsd el.
  4. Tisztítsd meg a szemöldöködet egy tisztítószerrel. Vidd fel az olajat és hagyd rajta két órán át, hogy egészséges és fényes legyen a szemöldököd.

Noble Brow Laminating Kit

ELŐNYÖK
  • Könnyen használható.
  • Meglehetősen hatékony lamináló készlet.
HÁTRÁNYOK
  • A mellékelt tartozékok meglehetősen gyenge minősége.
  • Rövid ideig tartó hatások.
  • A szemöldökolajat akár 2 órán keresztül kell tartani.
  • Nagyon drága.

Hol lehet megvásárolni a Noble szemöldök lamináló készletet

Üzletben és online, piactéri platformokon, drogériákban, szépségszalonokon és helyi forgalmazóknál.