A legjobb szemöldök lamináló készlet – rangsorolás. Hogyan kell csinálni az otthoni szemöldök laminálást?

A szemöldök laminálás lett az év szemöldök trendje és nem veszít népszerűségéből. A kezelés még a hennával történő szemöldökfestésnél is egyszerűbb és mesés hatást eredményez: tökéletesen formázott szemöldököt, amely vastagabbnak és teltebbnek tűnik. A szemöldök laminálással sokkal dúsabbnak tűnnek. A legjobb az egészben, hogy ma már otthon is gyorsan és egyszerűen elvégezheted a szemöldök laminálását, teljesen egyedül! Mindössze egy jó szemöldöklamnáló készletre van szükséged. Melyek a legjobb szemöldöklamináló termékek? Nézd meg a rangsort és fedezd fel a győztest!

Mi az a szemöldök laminálás?

A kezelés hasonló eredményeket biztosít: a szemöldöknek a kívánt formát adja és a hatás hetekig tart. Amikor a szemöldökről van szó, akkor arról beszélünk, hogy a szemöldököt felfésüljük és az általunk megálmodott formára formázzuk, hogy mindig a lehető legjobban nézzen ki. A szemöldök laminálása az egyik legnépszerűbb félig tartós szemöldökformázó kezelés. A laminálás lehetővé teszi, hogy szemöldököd olyan formát kapjon, amilyet szeretnél, így heteken át nyugodt lehetsz, tudva, hogy szemöldököd a nap bármely szakában hibátlanul néz ki.

Hogyan kell a szemöldököt formázni a laminálási kezelés során?

Minden tőled függ. Sok nő a legdivatosabb trend szerint stilizálja és szinte teljesen felfelé fésüli, de ha kedved van hozzá, egészen másképp is formázhatod. Az otthoni szemöldök laminálás másik előnye, hogy a készlet több kezelésre is elég, így minden alkalommal másképp formázhatod őket, megváltoztatva a formájukat és a kinézetüket.

Laminálás, azaz a szemöldök megemelése és a kezelés egyéb hatásai

A szemöldök laminálásnak számos előnye van. Először is, a kezelés beállítja és megformázza a szemöldököt, hogy többé ne kelljen aggódnod a kinézetük miatt. A laminálás a megjelenésüket is javítja, mivel a szemöldököt teltebbé és határozottabbá teszi, így biztosítva, hogy smink nélkül is jól nézzen ki. Nem csoda, hogy a laminálást vizuális szemöldökfelvarrásként írják le: a szemöldök vastagabbnak és felemeltnek tűnik tőle. Ezenkívül a szemöldök laminálása mélyen táplálja a szemöldököt, és megkönnyíti a napi formázást és sminkelést. A szemöldöklaminálás olyan gyönyörűvé teszi a szemöldökét, hogy hetekig smink nélkül is hibátlanul néz ki.

A legjobb szemöldök lamináló készlet – rangsor. A legjobb termékek szemöldök lamináláshoz!

A legjobb szemöldök lamináló készlet? Mindjárt megtudhatod! Tudd meg, melyik segít gyorsan és egyszerűen megformázni a szemöldöködet, hogy az otthoni szemöldök laminálás zökkenőmentesen menjen! A legjobb szemöldöklamináló készletek rangsorát a MINŐSÉG, a HATÁS, a HASZNÁLAT EGYSZERŰSÉGE, a HASZNÁLAT MÓDJA, az ÁRA, valamint a VÉLEMÉNYEK és a HATÉKONYSÁG alapján állítottuk össze, az egy kezelés során felhasznált átlagos termékmennyiség alapján számolva.

Nanobrow Lamination Kit

 • ÁR: 16 071 Ft
 • HATÉKONYSÁG: kb. 10 kezelés
Praktikus szemöldökfelvarró és lamináláló készlet Melyik szemöldök lamináló készletet ajánljuk? A Nanobrow Lamination Kit tökéletesen kifinomult és rendkívül könnyen használható, hogy az otthoni szemöldök laminálás gyorsan és hibátlanul menjen! Nagyon praktikus: mindent tartalmaz, amire a szemöldökformázáshoz szükséged lehet és az összes flakon megfelelően számozott és pontosan fel van címkézve. Így pontosan tudod, hogy lépésről lépésre melyik terméket kell használnod és hogy mennyi ideig kell a szemöldöködön tartanod.
A HATÁS TARTÓSSÁGA
99%
KÖNNYŰ HASZNÁLAT
98%
Praktikus szemöldökfelvarró és lamináláló készlet
Nanobrow Lamination Kit
 • Teljes szemöldök lamináló készlet: mindent tartalmaz, ami a kezeléshez szükséges.
 • Kiváló minőségű megoldások.
 • Nagyon egyszerű és könnyedén használható, számozott flakonok.
A mi értékelésünk

RefectoCil Brow Lamination Eyebrow Laminating Kit

 • ÁR: 17 500 Ft
 • HATÉKONYSÁG: 7-8 kezelés átlagosan
A következő termék a rangsorunkban a RefectoCil meglehetősen gyakran ajánlott szemöldök lamináló készlete. A márka számos szépségszalonban elismert. Bár a RefectoCil készletet professzionális szemöldök laminálásra tervezték, sok nő állítja, hogy otthon is használható. A praktikus tubus tartalmazza a lamináláshoz szükséges összes megoldást és kiegészítőt.
A HATÁS TARTÓSSÁGA
90%
KÖNNYŰ HASZNÁLAT
85%
RefectoCil Brow Lamination Eyebrow Laminating Kit
 • Egy kifinomult szemöldök lamináló készlet.
 • Kiváló minőség, nagy teljesítmény.
 • Nagyon magas ár.
A mi értékelésünk

Thuya Eyebrow Lift Kit

 • ÁR: 19 232 Ft
 • HATÉKONYSÁG: 12 kezelés
Ezt a szemöldök lamináló készletet gyakran szemöldökfelvarrás készletnek is nevezik a kezelés által elért eredmények miatt. Ha a lamináló kezelést otthon, saját magad szeretnéd elvégezni, kiváló eredményekre számíthatsz. A Thuya otthoni szemöldök lamináló készletet nem csak szemöldökformázásra, hanem a szemöldök színezésére is tervezték. Akkor válaszd, ha színt is szeretnél adni a szemöldöknek A Thuya a legszükségesebb termékeket tartalmazza még az erősen rakoncátlan szemöldök laminálásához is.
A HATÁS TARTÓSSÁGA
80%
KÖNNYŰ HASZNÁLAT
75%
Thuya Eyebrow Lift Kit
 • Nagyon professzionális.
 • Jól felszerelt készlet.
 • Bonyolult használati utasítás.
A mi értékelésünk

Fleeky eyebrow lift kit

 • ÁR: 11 670 Ft
 • HATÉKONYSÁG: 5-10 kezelés
Ez eg népszerű készlet az otthoni szemöldök lamináláshoz, ami egy időben hatalmas népszerűségnek örvendett. Két méretben kapható. A hátránya, hogy az oldatok tasakban érkeznek és minden tasak 2 alkalmazáshoz elegendő, és a felbontástól számított 24 órán belül fel kell használni.
A HATÁS TARTÓSSÁGA
75%
KÖNNYŰ HASZNÁLAT
75%
Fleeky eyebrow lift kit
 • Több hétig tart.
 • Jó eredményt biztosít.
 • Nem túl jól átgondolt csomagolás (tasakok).
A mi értékelésünk

ICONSIGN Brow Lamination

 • ÁR: 10 182 Ft
 • HATÉKONYSÁG: kb. 8 kezelés
A legjobb szemöldök lamináló készletek rangsora nem lenne teljes e meglehetősen népszerű készlet nélkül, elsősorban a viszonylag egyszerű alkalmazás és a számozott flakonok miatt. Az ICONSIGN szemöldök lamináló készlet mindent tartalmaz, ami a szemöldök otthoni lamináláshoz szükséges. A gyártó azt állítja, hogy 10 kezelésre elegendő.
A HATÁS TARTÓSSÁGA
74%
KÖNNYŰ HASZNÁLAT
73%
ICONSIGN Brow Lamination
 • Megfelelően jó ár.
 • Rövid ideig tartó hatás.
 • Nem túl hatékony.
A mi értékelésünk

Brow Lamination Set – Noble Brow

 • ÁR: 25 266 Ft
 • HATÉKONYSÁG: kb. 9-10 kezelés
A Noble Lashes szemöldök laminálási szett egy másik termék, amely megérdemli a figyelmet. A teljes készlet tartalmazza az összes olyan eszközt, amely a nem invazív, otthoni szemöldök felvarrás és -laminálás elvégzéséhez szükséges. A készlet segítségével könnyen formázható a szemöldök, még a vastag és rakoncátlan szemöldök is.
A HATÁSOK TARTÓSSÁGA
70%
KÖNNYŰ HASZNÁLAT
75%
Brow Lamination Set - Noble Brow
 • Könnyen használható.
 • A mellékelt tartozékok meglehetősen gyenge minősége.
 • Rövid ideig tartó hatások.
A mi értékelésünk

Elevate The Beauty Eyebrow and Lash Lamination Kit

 • ÁR: 15 090 Ft
 • HATÉKONYSÁG: kb. 8 alkalmazás
Az Elevate The Beauty egy újabb lamináló készlet, amely a dúsabb szemöldök hatását nyújtja. Alkalmas otthoni használatra? Ajánlott szemöldök lamináló készlet? A szemöldök irányának és formájának megváltoztatására ajánlott. A kezelés hatására az ívek hosszabbnak és dúsabbnak tűnnek, így a szemöldök dúsabbnak tűnik.
A HATÁS TARTÓSSÁGA
60%
KÖNNYŰ HASZNÁLAT
75%
Elevate The Beauty Eyebrow and Lash Lamination Kit
 • Egy neves szemöldök lamináló készlet.
 • Magas ár a minőséghez képest.
 • Meglehetősen gyenge hatékonyság.
A mi értékelésünk

Otthoni szemöldök laminálás – lehetséges?

A szemöldök laminálása egészen a közelmúltig csak a szépségszalonokban elérhető kezelés volt. Kiderült azonban, hogy az eljárás nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. Egy jó szemöldök lamináló készlettel gyerekjáték lehet! Ma már sok nő maga használja a hennát és szedi ki a szemöldökét, sőt, van, aki otthon zselés manikűrt is csinál. Az otthoni szemöldöklaminálás még gyorsabb és egyszerűbb lehet, így megéri a fáradságot. Ráadásul rengeteg időt és pénzt is megtakaríthatsz vele!

Szemöldök laminálás – lépésről lépésre

Hogyan lehet otthon laminálni a szemöldököt? Természetesen minden a választott készlettől és a gyártó ajánlásaitól függ. A legjobb tehát, ha olyan szemöldöklamináló készletet választasz, amely pontos, egyszerű és világos használati utasításokkal, megfelelően felcímkézett és leírt lépésekkel rendelkezik, valamint kiváló minőségű, jó formulájú és nagy teljesítményű szemöldöklamináló oldatokat tartalmaz.

Otthoni szemöldök lamináló készlet. Melyik szemöldök laminálására szolgáló termékek a legjobbak?

Mit vásároljunk szemöldök lamináláshoz? Milyen készletet válasszak, hogy könnyedén laminálhassam a szemöldökömet otthon? Ezek a leggyakrabban feltett kérdések a DIY laminálással kapcsolatban. Ha ezt olvasod, az azt jelenti, hogy a legjobb termékeket keresed a szemöldök laminálásához. Összeállítottunk egy rangsort a legnépszerűbb termékekből. Nézd meg az otthoni szemöldök lamináláshoz leginkább ajánlott készleteket, és válaszd ki a legjobbak közül a legjobbat!

DIY – otthon is lehet laminált szemöldököt készíteni?

Abszolút! Bár a szemöldök laminálása korábban olyan kezelés volt, amelyet csak képzett kozmetikus végezhetett el, manapság a DIY trendnek megfelelően otthon, saját magad is könnyedén laminálhatod a szemöldöködet. Mindössze egy megfelelően előkészített termékkészletre van szükséged, amely jól használható az otthoni szemöldök lamináláshoz és nemcsak mesés eredményt, hanem a használat maximális kényelmét is biztosítja. Most valószínűleg azt kérdezed, hogy milyen kell legyen egy jó DIY szemöldök lamináló készlet? A legjobb termék nem kelt pánikot a különböző flakonok és megoldások számával. Egyszerű használati utasításokkal kell rendelkeznie. Ideális esetben az összes palacknak megfelelően felcímkézettnek kell lennie, hogy az egész DIY szemöldök laminálási eljárás gyorsan menjen, mivel az egyes lépések várakozási ideje rövid. 

Mit kell kerülni a szemöldök lamináló kezelés után?


A szemöldök laminálást követő első 24 órában ne nedvesítsd be szemöldöködet. A legjobb, ha a smink eltávolítása közben sem dörzsölöd a szemöldököd. Emellett mondj le a szaunázásról is. Naponta finoman fésüld át őket egy kefével, a növekedési irányukkal megegyezően.

Milyen gyakran lehet szemöldököt laminálni?


A szemöldök laminálása félig tartós kezelés. Hatása több hétig tart. Ezért a kezelést 45-90 naponként megismételheted. Előzetesen mindig vedd figyelembe szemöldököd állapotát, hogy megbizonyosodj arról, hogy a kezelés biztonságos a szemöldököd számára és válaszd ki a legjobb szemöldök lamináló készletet.

Fájdalmas a szemöldök laminálása?


A szemöldök laminálása biztonságos és fájdalommentes kezelés. A legfontosabb, hogy jó minőségű és ajánlott lamináló termékeket válassz. Így a hatás akár két hónapig is tarthat. A szemöldök laminálása biztosítja, hogy a szemöldöknek többé nincs szüksége további formázásra vagy sminkre. Ráadásul a szőrszálak ellenállnak a nedvességnek és mindig tökéletesen néznek ki.


Összefoglaló- szemöldök lamináló készletek értékelése

Ha azon gondolkodsz, hogy melyik szemöldöklamináló készletet válaszd, reméljük, hogy a fenti rangsor segített a döntésben. A legjobb szemöldök lamináló készletek rangsorában a legnépszerűbb, legismertebb és legjobban ajánlott készleteket gyűjtöttük össze az otthoni szemöldök lamináláshoz. Különböző tényezőket vettünk figyelembe, mielőtt végső értékelésünket adtuk volna az egyes lamináló készleteknek, beleértve a termék teljesítményét, a formulák minőségét, a könnyű használatot és az árat. Nézd meg, melyik teljesített a legjobban. Egy jól megválasztott DIY szemöldök lamináló készlet lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan elvégezd a szemöldök laminálást, még akkor is, ha még soha nem próbáltad ki és nincs tapasztalatod az ilyen típusú szépségápolási kezelésekben. A megfelelően kiválasztott termékek, az egyértelmű utasítások és a kiváló minőségű formulák a kulcs a hibátlan szemöldöklamináláshoz és a gyönyörűen formázott szemöldökhöz, hosszú heteken át!