Szépség

Hogyan érjük el, hogy szempilláink hosszabbnak látszódjanak

Mindenki hosszantartó szempillákat akar. Mit tudsz csinálni, ah a természet nem áldott meg vastag szempillákkal? Van egy pár lehetőség.

1. Műszempillák

makeupeyelash
Mind ismerjük. Néány évvel ezelőtt kerültek piacra és elárasztották a szépségipart.Műszempillákat adtak el midennhol és nem kerültek többe, mint 10 €. Manapság már bármilyen színű és típusú szempillából válogathatsz. Ha helyesen helyezik fel, természetesnek és ragyogónak tűnik. Egy pár műszempilla egy csodás alternatíva, ha lenyűgözően szeretnél festeni az esküvődön vagy szalagavatódon. Az egyetlen hátránya, hogy a műszempilla típusától eltekintve, mindig el kell őket távolítani, mielőtt lefekszünk. Az is előfordulhat, hogy a ragasztó, ami rögzítette a szempillákat, pirosságot vagy viszketést okoz. Néhány perc alatt azonban elbűvölő szemeket varázsol. Mindannyian hallottunk róluk, de mégsem merjük kipróbálni. Merésznek vagy mesterségesnek tűnhet, de ha megtanuljuk, hogyan bánjunk velük, egy nagyon természetes hatást érhetünk el.

Az első és legfontosabb dolog, hogy a megfelelő műszempillát válasszuk ki. A legnépszerűbb szempillákat az Ardell szépségvállalat forgalmazza. Sajnos nem széleskörben elérhetők és csak néhány drogériában megtalálható. Egy másik lehetőség az online rendelés.

2. Szempilla hosszabbítás

mostupese
A szempilla hosszabbítással elért hatás sokkal természetesebb és egyértelműen tovább tart, mint a műszempillák. A műszempillák különböző hosszúságban, vastagságban, göndörséggel kaphatók. A meghosszabbításnál egy szempilla egyhez csatlakozik.Technikailag képes szétválasztani a szempilláidat és a szintetikusokat hozzácsatolja a te kamasz vagy érett szempilláidhoz és így biztosítja, hogy elég erősek legyenek, hogy elbírják a műszempillákat. A bébi szempillák szabadon maradnak, így folytathatják az egészséges növekedést.A műszempillákat 1-2 mm-rel ragasszák fel a szemhéj fölé, ígya kötőanyag nem éri a bőrt. A kezelés alatt használt ragasztó kémiai anyag, ezért a páciensnek csukva kell tartania a szemét az egész procedúra alatt.

Habár a ragasztóanyag nincs közvetlen érintkezésben a bőrrel, néhány ember túlérzékeny és allergiás tüneteket észlelhetnek. A kezelés után nem szabad semmilyen olaj alapú sminklemosót. Kerülj minden olajos krémet a szem körül, amíg a meghosszabbított szempillákat viseled. Minél kevesebbet érsz hozzá, annál tovább tart. Kerüld vízálló festéket és csökkentsd a vízalapúak használatát is.

3. Szempillanövelő szérum

Számos hatásos szempillanövelő szer van a piacon, amik közül a Nanolash és a Latisse a legnépszerűbbek. A szisztematikus alkalmazás a sikerhez vezető kulcs, amikor a szempillanövelő kezelést választjuk. A szempillanövelő szérum a legahatásosabb módszer, ami hosszantartó nagy és vastag szempillákat eredményez. Különösen a benne megtalálható összetevők miatt, mint a peptidek és vitaminok, amik táplálják a szempillák mirigyeit, erősebbé válnak és így hatásosabb is a módszer. A szempillák, amik egészséges gyökerekből nőnek ki, nagyon vastagok, hosszúak és kevésbé hullanak ki. Amikor szempilla szérumokat használunk, mitn a Nanolash, 4 héten belül várhatjuk az eredmény, midnennapos hazsnálat mellett. A kúra átlagosan 3 hónapig tart, mivel a szempilláknak idő kell, hogy újrafejlődjenek. A kezelés kevesebb, mint 10 € havonta.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük