Fleeky eyebrow lift kit

Ez eg népszerű készlet az otthoni szemöldök lamináláshoz, ami egy időben hatalmas népszerűségnek örvendett. Két méretben kapható.

A Maxi szett tartalmazza: 1 x Fleeky Cleanser 50 ml, 5 x dupla Browlift tasak, 1 x Browlift ragasztó 4 ml, 5 x szempilla kefe, 10 x applikátor, 1 x Y-Tool és 2 x fésű.

A Mini Kit valamivel kevesebb kiegészítőt tartalmaz: 2 x dupla Browlift tasak, 1 x 4 ml szemöldökragasztó, 2 x kefe, 4 x applikátor, 1 x Y-Tool és 2 x fésű.

A hátránya, hogy az oldatok tasakban érkeznek és minden tasak 2 alkalmazáshoz elegendő, és a felbontástól számított 24 órán belül fel kell használni. Sok felhasználó szerint ez nagyon ésszerűtlen, mivel az első kezelés után 24 órával senki sem végez újabb szemöldök laminálást. Így elpazarolja a félig használt tasakot.

A Fleeky szemöldök lamináló vélemények: nem praktikus tasakok, amelyek fele gyakran kárba vész vagy fel nem használt.

Hogyan kell használni a Fleeky szemöldök lamináló készletet?

Alkalmas készlet az otthoni szemöldök lamináláshoz? Sok felhasználó szerint az utasítások meglehetősen bonyolultak. Ezért érdemes idézni, hogyan kell megfelelően használni a Fleeky-t:

 1. Tisztítsd meg a szemöldöködet a mellékelt tisztítószerrel. Vidd fel a Browlift ragasztót a szemöldökre és fésűvel formázd.
 2. Az applikátor segítségével óvatosan vidd fel a Browlift Lotion 1 krémet a szemöldökre. Ha lehetséges, ügyelj arra, hogy a lotion csak a szőrszálakkal érintkezzen, a bőrrel ne. Fedd le a szemöldöködet fóliával, hogy a krém felszívódhasson.
 3. 8 perc elteltével óvatosan és alaposan távolítsd el a Browlift Lotion-t a szemöldökről egy száraz vattakoronggal anélkül, hogy eltávolítanád a Browlift oldatot. Ha szükséges, vidd fel újra a Browlift ragasztót, hogy a szemöldök a kívánt formát kapja.
 4. Ismételd meg a 2. lépés Browlift Lotion felviteli folyamatát. 5. 8 perc elteltével távolítsd el a Browlift Lotiont egy száraz vattakoronggal. 6. Nedvesített vattakoronggal tisztítsd meg szemöldöködet és távolítsd el a pelyhes Browlift ragasztót. A maradék ragasztót kefével fésüld át.

A Fleeky szemöldök lamináló készlet

ELŐNYÖK
 • Több hétig tart.
 • Jó eredményt biztosít.
 • Számozott lépések.
HÁTRÁNYOK
 • Nem túl jól átgondolt csomagolás (tasakok).
 • Magas ár.
 • Könnyű a fel nem használt terméket elpazarolni.
 • Meglehetősen bonyolult használati utasítás.

Hol lehet megvásárolni a Fleeky lamináló készletet

Online, piactéri platformokon, drogériákban és üzletekben.