Vásárlás

Ismerd meg a NANOIL-t: ez a keratinos micellás sampon magával ragadta az internetet

Ápold hajad a csodaszép és egészséges loknik szakértőjével. Szeretnéd te is, hogy a legjobb micellás sampon a te fürdőszobádban is ott lenne, nem csak tisztítaná hanem ápolná is hajadat? A hajápolás első lépéseként, a samponozás közelebb vihet álmaid hajkoronájához. Ismerd meg a Nanoil keratinos micellás samponjának működését! Ne köss kompromisszumot! Javíts a napi hajápolási rutinodon!

Nanoil Keratin Micellar Shampoo: A lenyűgöző, a tökéletes, a legjobb 

A micellás sampon több, mint egyszerű hajtisztító. Hatóereje a micellákban rejlik, amellyel már biztos te is találkoztál a micellás sminkeltávolítók használata során. A samponban ugyanazt a hatást fejtik ki, mint a sminklemosókban, tehát magukba zárják a koszt és egyéb lerakódásokat (p.l hajformázókat, faggyút) és ápolják a fejbőrt a pH érték stabilizálásával.

A Nanoil micellás samponja intenzíven ápoló keratinnal amely képes bármilyen károsodást enyhíteni. A folyékony keratin, amely a Nanoil samponjában található látványosan javítja a haj megjelenését, segít a fakó, töredezett és száraz hajon, és újra fényessé varázsolja azt. A keratinon túl ez a sampon mélyen tápláló ricinusolajat is tartalmaz, amely minden egyes hajszálat megvéd a károsodástól. A ricinusolajnak köszönhetően a haj többé nem hullik ki, és erősebben nő vissza.

Nanoil Keratin Micellar Shampoo: Összetevők

Top-kategóriás összetevők? Csak ebben a samponban található meg egyszerre a könnyed és hajápoló hidrolizált keratin illetve a ricinusolaj.

  • a Nanoil samponban található micellák – gyengéden, de hatékonyan tisztítja a hajat, ápolja a fejbőrt és visszaállítja annak pH-ját. A micellák segítik a kifésülhetőséget és szembeszállnak a statikus hajjal.
  • folyékony keratin – a hajápolásban használt egyik legértékesebb anyag, amely feltölti a haj felszínén keletkező lyukakat, ápolja, erősíti és fényessé teszi hajszálaidat. 
  • hidrolizált ricinusolaj- megvédi a hajat a károsodástól és fenntartja a tincsek hidratáció szintjét. Antiszeptikus, megakadályozza a hajhullást és a korpásodást.

Nanoil Keratin Micellar Shampoo: Előnyök

Hogyan hat a Nanoil keratinos micellás samponja? Sokkal többet tud mint egy normál sampon. Már az első perctől kezdve haja egy lenyűgöző ápolásnak van kitéve. Használd a Nanoil Keratin Micellar Shampoo hogy megvédd hajad a károsodástól, erősebbé tedd a hidrolizált keratinnal és táplált a ricinusolaj erejével. Ez mindaz, amelyet a Nanoil sampon nyújthat számodra. A kimagasló ápolásnak köszönhetően hajszálaid fényesek és könnyen kifésülhetőek lesznek, nincsenek többé gubbancok. Felejtsd el a száraz hajat. Köszöntsd új, gyönyörű, könnyen kezelhető és sima loknijaidat.

nanoil MICELLÁS SAMPON KERATINNAL

Nanoil Keratin Micellar Shampoo: Vélemények

Ez a sampon már meghódította az internetet és a szépségápolás világát. A fodrászod ajánlotta a Nanoil Keratin Micellar Shampoo-t? Ha még nem, akkor biztosan hamarosan meg fogják tenni. Keratinos hajmaszkkal és a Nanoil fújható hajbalzsamával kombinálva ez a micellás sampon páratlan eredményeket nyújt amikor a haj javításáról van szó. Ez hajápolási termékcsalád a Nanoiltól a legrövidebb és a legegyszerűbb módszert kínálja ahhoz, hogy te is egy szabadnapos modell hajkoronáját viseld. Nem meglepő, hogy  a Nanoil micellákat és keratint kombináló termékei ennyi pozitív véleményt kapnak.