Egyéb

Nanoil hajolaj – törekedjen a tökéletességre

A nõk szeretnek szépen kinézni.

Sokat fektetnek önmagukra és sajnálat nélkül költik a pénzt kozmetikumokra és professzionális szépítõ kezelésekre.

Érdekes tény, hogy nagyon sok idõt és figyelmet szánnak a hajuknak. A fodrász látogatások ’ meghaladják a kozmetikus ’ és manikûrös látogatásainak gyakoriságát ’.

Nem csak azért megyünk a fodrászhoz, hogy levágassuk hajunkat és kifessük. Sokszor olyan kezeléseket választunk, amelyek azonnal javítanak a megjelenésen és a hajunk állapotán, miközben erõsítik fényességét.

Kiderült azonban, hogy nincs szükség fodrászhoz menni’ annak érdekében, hogy egy átfogó, regeneráló és szépítõ kezelést kapjunk a legmagasabb szinten.

Nanoil betölti a nõk szép és egészséges haj iránti vágyait, egy olyan termék létrehozásával, amely elsõ osztályú fodrászként ápolja a hajunkat. Mindez otthona kényelmében lehetséges, idõpontok egyeztetése és idõvesztegetés nélkül.

Nanoil hajolaj – hogy néz ki?

Nanoil egy olyan hajápoló termék, aminek ott kellene Lennie a fürdõszobában. Miután kiderítette az elképesztõ tulajdonságait és sokoldalúságát, semmi sem lesz képes helyettesíteni. Ilyen tökéletességet a hajápolásban még nem mutattak be.

A Nanoil hajápolásra tervezett terméket elegáns, sûrû és edzett üvegbe csomagolják, még kellemesebb illattal. A fekete üveg gondosan védi az értékes kozmetikumokat, de még az ilyen szép üveg sem fedezi fel a forradalmat, ami a haján következik be, már az elsõ használat után.

A hajápolás még sosem volt ilyen gondosan hozzáigazítva az igényeihez!

Nanoil hajolaj – why tényleg ilyen tökéletes?

A Nanoil maximalista. Teljesen megérti, hogy csupán egy összetevõ nem képes a haj összes problémáját megoldani. Ezért, a Nanoil hajolaj 3 verzióban kapható. Mindegyikük rendeltetése valamilyen hajtípusnak megfelelni és alkalmazkodni egy meghatározott szintû porozitáshoz.

Hajápolás a Nanoil-szal

lépj be a hivatalos honlapra – nanoil.hu

Más kozmetikum nem kezeli a hajat ilyen figyelemmel a részletekre

Azzal, hogy a Nanoil márka a hajtípusokra fektette a hangsúlyt, lehetõvé tette számára, hogy 3 típusú olajt fejlesszen ki: mely 3 hajtípushoz alkalmazkodik. Az emberi hajszerkezet alapos analízisének köszönhetõen, a következõ Nanoil verziókat kapjuk:

 • Nanoil alacsony porozitású hajra – sûrû, erõs, de volumen nélküli haj, zsíros és nehéz formálni.
 • Nanoil közepes porozitású hajra – közepesen vastag, nem teljesen sérült, de stilizálás és ápolás során problémás. Unalmas, göndör és gyakran hullik. Részben hiányzik a vitalitás és rugalmasság.
 • Nanoil magas porozitású hajra – száraz, sérült, töredezett, vékonyodó, érdes tapintású és kihull. Végei hajlamosak a kivirágzásra. Ráadásul, a haj begöndörödik és egyhangú.

Nanoil hajolaj – why tényleg hatékony?

A Nanoil hajolaj mindhárom típusa természetes olajokban gazdag, amit hideg nyomással nyerünk és megfelelõ arányban válogatva a haj porozitásának megfelelõen. De itt nincs vége a Nanoil hatékony tulajdonságainak. A hajolaj számos értékes összetevõt tartalmaz hajápolása során: keratin, lanolin, A és E vitamin, folyékony selyem. Ezek az összetevõk meghatározzák a szép megjelenést és egészséges hajnövekedést. A Nanoil az összes szükséges alapanyaggal látja el a hajat. Hiányuk a ragyogás, vitalitás és állapotának romlását eredményezi.

Nanoil hajolaj – why tényleg egyedi?

Nanoil még egy értékes titkot rejt. Két innovatív és egyedi összetevõ szerepel, melyek ápolják és regenerálják a tüszõket és fokozzák a haj növekedését, miközben sûrítik az egész hajzuhatagot. A fejbõr rendszeres olajozása új és fiatal haj növesztését eredményezi.

Nanoil hajolaj – why tényleg sokoldalú?

Nehéz elhinni, de ön dönti el, hogy hogyan használja a Nanoil-t. A Nanoil határozatlan számú lehetõségeket nyújt.

 • Amennyiben a haj regenerálása, javított sûrûsége vagy fokozott növekedés érdekli – használja a Nanoil-t a fejbõrön és hajon. Legjobb módja éjszakára hagyni és reggel egy kímélõ samponnal kimosni.
 • Amennyiben haja tápanyagokat és védelmet igényel, használja a Nanoil-t száraz vagy nedves hajon, de kerülje a fejbõrt. Továbbá hozzáadhatja balzsamhoz vagy egyéb krémekhez, hogy fokozza azok hatékonyságát.
 • Nanoil sikeresen helyettesíti a hajmaszkokat. Neki köszönhetõen, alapos regenerációt biztosít. Hajmosás elõtt hagyja 30 percig a haján és fejbõrén.
 • Nanoil szintén tökéletesen betölti a védõ funkciót, amennyiben rajta hagyja. Csak vigye fel nedves hajára, samponozás után. Hõvédõ hatást fog kifejteni. Azonban, ha száraz hajra viszi fel, azonnal megszelídíti a rakoncátlan hajszálakat és szép megjelenést és ragyogást biztosít.
 • Nanoil továbbá nagyszerû szérumként használható száraz és töredezett végû haj védelmére. Egy kis mennyiséget dörzsöljön a hajvégekre.

Számos módja közül választhat a Nanoil használatának – minden attól függ, hogy mennyire kreatív. Senki sem ismeri jobban haját, mint maga!

16 Komment “Nanoil hajolaj – törekedjen a tökéletességre”

 1. Ági

  Ez az első hajolajom és be kell vallanom, hogy oda vagyok érte. Kelemes illata van és már az első használat után a haj puha és hidratált. Örökké használni fogom.

  Válasz
 2. Evelin91

  nagyon jó állag, könnyen hazsnálható, gyenge samponnal is gyorsan kimosható

  Válasz
 3. Alexa

  A fekete Redken jól működik a hajamon, de lehet, hogy egyszer ezt is kipróbálom

  Válasz
  • Joan@

   Azért vettem meg a redkent, mert azt gondoltam, hogy jó lesz, mégis csalódnom kellett benne. Azért kellett, hogy stilizálja ahajat és regenerálja, és bár a haj egészségesebb, a stilizálás semmivel sem könnyebb. Csalódott vagyok.

   Válasz
 4. NatáliaW

  olajozás után a hajam úgy néz ki, mintha valami drága kezelésen esett volna át egy fodrászatban

  Válasz
 5. Lilla

  Jó, de ez minden. Néhány alkalommal használtam, a haj puha volt, de a hajmosás után megint egyenes lett.

  Válasz
  • Flóra

   Nyílván rossz olajt választottál. Nálam is ugyanez volt, mert én a magas porozitású hajra típust vettem meg és ugyanez volt a hatás. A hajam egyenes lett, élettelen és kiderült, hogy a hajam nem is volt annyira porózus, mint hittem. Utána megvettem a közepes porozitású hajra típust, ami remek! Továbbra is használom és nagyon elégedett vagyok a hatásokkal.

   Válasz
 6. Mari22

  két használat után a hajam fényes lett és puha.Egy balzsam sem eredményezett ilyen puhaságot

  Válasz
 7. Nella

  Sminklemosó olaj oké, de hajra, nem hiszem. Ez túl nehéz az én hajamra.

  Válasz
  • Alexandra

   Nekem nincs sűrű hajam, viszont az olaj mégis lenehezítette. Csupán meg kellett változtatnom a használati módot és éjszakai olajozás helyett csak két órára hagytam a hajamon. Ezzel sokkal jobban nézett ki a hajam és könnyebben volt stilizálható, illetve nem volt lenehezítve.

   Válasz
  • starfish

   a haj olajozása erősíti a gyenge és töredezett hajat, védi a hajvégeket, így megelőzve a virágzást

   Válasz
 8. Lola123

  nagyon jó összetétel, bárcsak olcsóbb lenne, azonnal megrendelném

  Válasz
 9. xxxa

  Bármit is használtam, sosem volt ilyen fényes és puha hajam. Mindig is balzsamból készített hajmaszkot ha0zsnáltam (különbözőt használtam), amitől a hajam puha és érintésre selymes volt. Ezen olaj hazsnálatával minden jó és sokkal jobban stilizálható.

  Válasz
 10. Szandra

  az én közepesen porozitású hajam imádja a nanoilt

  Válasz
 11. piroska_B

  az én esetembe nem volt olyan jó. lehet, hogy más verziót kellene választanom és a közepes helyett az alacsony porozitású hajr averziót. eléggé drága

  Válasz
 12. Katarina

  Nem is értem, hogyan hagyhattam ki az olajozást ennyi éven keresztül. Olyan sokáig balzsamokkal szárítottam a hajam.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük