Egyéb

Szerszámok és Tippek a Szempillastílusokhoz

A szempilla dúsítása és formázása elengedhetetlen minden sminkrutinban, annak érdekében, hogy szemei kiemelkedjenek és ragyogjanak. Ez a blog bejegyzés bemutatja az összes esszenciális eszközt és trükköt, amit a tökéletes szempilla megteremtéséhez használhat.

Szerszámok

Vegyük figyelembe először a legfontosabb eszközöket, amelyek szükségesek a lenyűgöző szempillák eléréséhez.

Szempilla eszközök

Szempillaformázó

Ez az eszköz segít megemelni és formázni a szempillákat. Nagyon fontos, hogy a szempilláit az alapozás előtt formázza, hogy a smink ne ragadjon a szempillaformázóhoz.

Szempillafesték

Bármilyen stílusú szempillát akar is létrehozni, a szempillafesték az egyik alapvető szükséges eszköz. Válasszon vastag kefés szempillafestéket a maximális dúsítás érdekében, vagy vékonyabb kefés szempillafestéket a természetesebb megjelenés eléréséhez.

Pillahosszabbító szérum

A pillahosszabbító szérum segít a természetes szempilla növekedés serkentésében, és a végeredmény hosszabb és dúsabb szempillák lesznek.

Tippek

Most nézzük meg néhány tippet és trükköt, amelyek segítenek a tökéletes szempilla elérésében.

A szempillafesték alkalmazása

Amikor a szempillafestéket alkalmazza, kezdje el az alsóbb rétegekben, és dolgozzon felfelé a csúcs felé. Ez maximalizálja a mennyiséget és hosszúságot, miközben minimalizálja a csomók kialakulását.

A szempillafesték többrétegű felvitele

Ahhoz, hogy szempillái ne nézzenek ki túlságosan csomósan, alkalmazzon két réteg szempillafestéket. Helyezzen fel egy réteget, hagyja megszáradni, majd alkalmazzon még egy réteget.

Szempilla Primer alkalmazása

A szempilla primer előkészíti a pillákat a szempillafesték alkalmazásához, valamint szempillaszérumként is működik, ami elősegíti a szempilla növekedést. Alkalmazza a primer réteget, majd hagyja megszáradni, mielőtt szempillafestéket rakná rá.

A szem alatti terület védelme

Ahhoz, hogy a szem alatti területen kialakuló szempillafesték pöttyöket elkerülje, helyezzen egy papírzsebkendőt a szem alá a festék alkalmazása közben. Ez megfogja a szempillafestékben levő felesleges festék cseppeket.

Reméljük, ezek a tippek és trükkök segítségére lesznek a tökéletes szempilla elérésében. Emelje ki szemeit és növelje önbizalmát ezekkel a szempilla stílus kiegészítő eszközökkel!