Hasznos tippek

Legjobb Szépségtippek & trükkök

Minannyian tudjuk a sminkelés alapjait, de nem midnenki tudja, hogy a hagyományos sminkelési úton kívül, hogyan csinálhatjuk a dolgokat kicsit másképp. Felsorolunk 10 tippet, ami mindenki életét megkönnyíthetik.

  1. Szemfestés előtt vízzel vagy szemcseppel áztassuk át az ecsetet, így az jobban fel tudja venni az adott árnyalatot. Így a szín sokkal fényesebbnek és élénkebbnek fog tűnni a bőrön.
  2. Ha a sminkalapozód vagy a szemhéjfestéked elmosódott, kijavíthatod, ha összekevered sósborszesszel. Amikor az árnyalat megszárat, újra használhatod.
  3. Amikor a szempillafestéked elmosódik, meghosszabbíthatod az élettartamát, ha a tubust 5 percig meleg vízbe mártod. Jól keverd meg és máris élvezheted a tökéletes szemsminkedet. Tehetsz kis szemcseppet is bele, így a szempillafesték nem szárad ki és olyan lesz, mint újkorában.
  4. Próbáld magad előállítani az összes drága szépségterméket. Költséges bőrradír vásárlása helyett készíts magadtól. Keverj össze cukrot és mézet, add hozzá a kedvenc illatcseppeidet. Voálá! Kész van a természetes, otthon készített bőrradírod.
  5. Ha a drága szempillaspirál éppen most fogyott ki, ne rohanj el a boltba egy újért. Egy jó szempillaspirált 90%-ban a jó ecset határoz meg. Használd a régi, drága ecsetet egy kevésbé költséges festékkel. Ugyanolyan jól fog működni.
  6. A folyékony alapozó felvitelekor használj egy ecsetet vagy az ujjaidat, mert azok kevesebbet vesznek fel a termékből, mint a szivacs. A szivacs túl sokat szív föl az alapozóbol, amivel termékveszteséget okoz.
  7. Mielőtt időpontot kérsz a szépségszalonban vagy a fodrásznál, menj fel a www.groupon.com weboldalra, ahol megtalálod a városodban lévő leértékeléseket.
  8. Ha nem engedhetsz meg magadnak drága Sigma vagy Mac ecsetet, sikeresen használhatod az olcsóbb festékecsetet is. Minden szaküzletben megtalálható. Ugyanolyan formában és méretben jönnek, mint a szabvány szerinti sminkecsetek.
  9. A szempilláid megnöveléséhez használj puha babahintőport a második réteg szempillafesték felvitele előtt. Kétszer olyan vastaggá és naggyá változtatja a szempilláid.
  10. Készíts hagyományos körömlakkot a régi, törött szemhéjfesték és átlátszó körömlakk összekeverésével.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük