Nanobrow Lamination Kit

Melyik szemöldök lamináló készletet ajánljuk? A Nanobrow Lamination Kit tökéletesen kifinomult és rendkívül könnyen használható, hogy az otthoni szemöldök laminálás gyorsan és hibátlanul menjen! Nagyon praktikus: mindent tartalmaz, amire a szemöldökformázáshoz szükséged lehet és az összes flakon megfelelően számozott és pontosan fel van címkézve. Így pontosan tudod, hogy lépésről lépésre melyik terméket kell használnod és hogy mennyi ideig kell a szemöldöködön tartanod. A Nanobrow Lamination Kit lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen úgy formázd és alakítsd a szemöldököd, ahogyan szeretnéd és így hetekig hibátlan szemöldököd lesz! A Nanobrow professzionális lamináló készletet biztosít, amely még a legigényesebb fogyasztóknak is megfelel. Ez a lamináló készlet szalonokban és otthoni használatra egyaránt alkalmas! Azt is tudnod kell, hogy a Nanobrow lamináló készlet nemcsak formázza, hanem kondicionálja is a szemöldököt. A megoldások többek között napraforgóolajjal vannak dúsítva, amely táplálja, szépíti és védi a szemöldököt. Ez az oka annak, hogy a Nanobrow szemöldök lamináló készletet a fogyasztók olyan magasra értékelik és szívesen választják. A Nanobrow szemöldök lamináló készlet tartalmazza: Brow glue (7ml / 0.24 fl oz), StepOne Lifting lotion (5ml / 0.17 fl oz), StepTwo Fixer (5ml / 0.17 fl oz), valamint 10 eldobható applikátor, 1 ecset és 1 kefe.

Praktikus szemöldökfelvarró és lamináláló készlet

Nanobrow Lamination Kit vélemények: nagyon pozitívak és ragyogóak

Hogyan kell használni a Nanobrow Lamination Kit-et?

A Nanobrow szemöldök lamináló készletet könnyű használni. Nézd meg, hogyan kell laminálni a szemöldököt otthon:

 1. Alaposan távolítsd el a sminket olajmentes sminklemosó segítségével. A szemöldöknek zsírmentesnek kell lennie.
 2. Nyúlj a GLUE feliratú üvegért és  az applikátorral vidd fel a terméket a szemöldöködre. Várj 25-50 másodpercet.
 3. Egy ecsettel vidd fel a szemöldökemelő oldatot (1. lépés flakon). Hagyd rajta 5-8 percig, a szőrszálak érzékenységétől és vastagságától függően. Száraz vattakoronggal távolítsd el az oldatot.
 4. Egy ecset segítségével vidd fel az utolsó terméket (2. lépés flakon) a szemöldökre. Formázd a szemöldököt, ahogyan szeretnéd. Hagyd rajta 5-8 percig, majd nedves vattakoronggal mosd le. Kész! A Nanobrow Lamination Kit akár 8 hétig biztosítja a gyönyörű szemöldököt!

Nanobrow Lamination Kit

ELŐNYÖK
 • Teljes szemöldök lamináló készlet: mindent tartalmaz, ami a kezeléshez szükséges.
 • Kiváló minőségű megoldások.
 • Nagyon egyszerű és könnyedén használható, számozott flakonok.
 • A precízen formázott szemöldök hatása javítás nélkül akár 8 hétig tart!
 • Gyönyörűen definiált, teltebb és dúsabb szemöldök.
 • Lelkesen ajánlott szemöldök laminálási készlet.
 • Magas hatékonyságú és tökéletes szemöldök lamináló készlet professzionális szalonokba és otthoni használatra!
 • Nem igényel ragasztófólia használatát!
HÁTRÁNYOK
 • A lamináló kezelés több lépést tartalmaz, ezért használat előtt figyelmesen olvasd el a betegtájékoztatót.

Hol vásárolható meg a Nanobrow Lamination Kit

Online, a márka hivatalos áruházában, különböző piactéri platformokon, neves drogériákban, szépségszalonokban és helyi forgalmazóknál.