Smink Vásárlás

Nanolash – rendkívül hosszú szempillák

Mit kell tudnunk a szempillákról? Annak ellenére, hogy jól néznek ki, védik a szemünket a szennyeződésektől, amik a külső környezetünkből jönnek. Ez egy alapos ok arra, hogy vigyázzunk a szempilláinkra. Számos módja van ennek. Az egyik legismertebb technika az olajszóró vagy a szempilla kondícionáló alkalmazása. Míg az első termék kisebb mértékben irritálhatja és befolyásolhatja a szempillák nagyságát, a kondícionáló jelentősebb és hosszantartó hatást biztosít. Tehát melyik szempilla kondícionálót kellene választania? A vásárlás alatt érdemes figyelmet fordítani a következő jellemzőkre: természetes elrendezés, gyors és egyszerű alkalmazás, a kezelés hossza, eredmények. A kondícionálók közül az egyik,ami magába foglalja az összes fentebb megemlített elemet, az a Nanoslash.

nanolash-eyelash-serum-uk

A Nanolash szempilla kondícionáló főként nőknek készült, hiszen főleg ők fordítanak figyelmet a szempilláikra és a szemeikre. Szeretnék, hogy a szempilláik jól, természetesen és egészségesen nézzenek ki. Ez a kozmetikum azoknak is előnyös lehet, akiknek vékonyak, rövidek, sérülékenyek, fényesek és megroncsolódottak a szempilláik. Sőt mi több, a Nanolash kondícionáló teljes mértékben biztonságos, és emiatt kontaktlencsét viselő emberek is használhatják, illetve azok is, akik érzékenyek, főként a szem körüli területeken. Ez a termék nem ajánlott kiskorú, terhes vagy szoptató nők számára, illetve azoknak sem, akik kemoterápiás kezelésen vesznek részt.

A Nanolash kondícionáló használatának előnyei már pár alkalmazás után is észrevehető. A termék serkenti a hajhagymák és a hajtő működését; emellett erősíti a szempillák tövét is. Sőt mi több, Nanolash megindítja a szempillák növekedését,; a maradék pedig hosszító, vastagító és erősítő folyamaton megy keresztül. A szempillák a kezelés alatt megerősödnek, regenerálódnak, és táplálttá, hidratálttá és íveltté válnak. A kondícionáló gondoskodik a szemhéj bőréről is. Ezen felül nemhogy irritálja a szem körüli bőrt, de biztosítja, hogy sima és fényes legyen.
8b-900x506

A Nanolash kondícionáló természetes összetevőket tartalmaz vegetatív gyökerekből. A kondícionálóban még találhatóak aktív kémiai anyagok, amik az új szempillák növekedéséért felelnek, illetve vastagítják és erősítik a szemhéjt befedő szempillákat.A gyümölcs- és virágkivonatok garantálják a szem körüli rész teljeskörű védelmét. A Nanolash kondícionáló nemokoz allergiás tüneteket.

A Nanolash alkalmazása hasonló egy szemceruza használatához. Minden használat előtt el kell távolítani lelkiismeretesen az arcről és szemről a sminket – a kondícionáló csak akkor képes mélyen beépülni a szempillákba, ha helyesen alkalmazzuk. Egy ecsettel fessen egy csíkot a fenti és lenti szempillák tövére. A kezelés minden este megismételendő, mindaddíg, míg a várt eredmény nem látható. Ezután a Nanolash kondícionálót már csak párnapig kell használni.

A Nanolash használatának eredményei két-három hét után már láthatók. A végeredmény pedig két-három hónap után érkezik el. A teljes kezelés körülbelül hat hónapig tart –ezalatt az idő alatt fogy el a 3 ml-es kondícionáló. A kezelés utolsó pár hónapjában, amikor már megkapjuk a várt eredményt, a kozmetikum csak pár alkalommal használatos egy héten.

Annak ellenére, hogy a Nanolash kondícionáló 100%-ban biztonságos, nem szabad megfeledkeznünk az elővigyázatosságról a tárolástés használatot illetően. Irritáció előfordulása miatt nem szabad, hogy a termék szembe kerüljön. Ha egy kis rész esetleg mégis a szembe kerül, bő vízzel ki kell mosni. Ha az irritácó nem csillapodik, abba kell hagyni a kezelést és el kell látogatni az orvoshoz. A Nanolash szempilla kondícionáló az eredeti, zárt dobozban kerül a boltokba, szorosan rázárt tetővel. A lejárati dátum után nem ajánlatos használni a terméket.

A Nanolash folyadéktartalma megkönnyíti az alkalmazást és azasszimilációs folyamatát a kozmetikumnak. A kondícionáló nem folyik le a szemhez és táplálja rögtön a szempillák gyökereit az alkalmazás után. A kezelés alatt nem okozhat irritációt tehát a termék. A Nanolash kondícionáló nem tartalmaz semmilyen aromát, olajat és színanyagot, ami növeli a komfortos használatot.

A Nanolash szempilla kondícionáló internetes vásárlással megszerezhető, csak a www.nanolash.hu weboldalon. Egy doboz ára 12000 HUF, ami az egyik legolcsóbb kondícionáló, ami elérhető a piacon. Sőt mi több, ezért az árért egy minőségi és eredeti terméket kap az ember.

A Nanolash egy fekete, kartonpapír dobozba van csomagolva; a teteje ezüst feliratokkal van díszítve. A termék üvege is hasonlóan néz ki, mint a doboz. Az applikátor egy narancssárga ecset vékony véggel. A dobozban egy papír is van, ami a a használattal és összetevőkkel kapcsolatos információkat tartalmazza.

16 Komment “Nanolash – rendkívül hosszú szempillák”

 1. Alíz

  már 1 hónap után egyértelműen hosszabbak és sötétebbek lettek a pilláim

  Válasz
  • Zoé

   nekem is és két hónap után vastagabb és sűrűbb is lett

   Válasz
 2. Vanessza

  a barátnőmnek van ilyen és olyan a pillája, mintha mű lenne, elképesztő

  Válasz
 3. Jázmin

  a revitalasht használom hosszú ideje és nagyon elégedett vagyok vele. a pilláim sokkal hosszabbak lettek. persze a termék nem olcsó 😉

  Válasz
  • Marika

   Ricinusolajat használok a szempilláimra és bár sötétebbek lesznek a pilláim hosszabbak nem. Még nem használtam szérumot, kíváncsi vagyok vajon hatnának-e

   Válasz
 4. Liza

  3 hónap telt el és már nem használok szempillafestéket! 🙂

  Válasz
 5. Sára

  meg lehet venni az interneten is?

  Válasz
 6. Kati

  még egy pozitív visszajelzés ebben a tesztben is 🙂 most már kíváncsivá tettetek, hogy tényleg olyan jó-e 😉

  Válasz
 7. Ani S.

  Véleményem szerint a legjobb szérum a piacon, amit ma kapni lehet. Kipróbáltam már egy párat és mindegyikben volt valami rossz. Az egyiktől pl fura irányokba kezdett el nőni a szempillám! Ez egyértelműen a legjobb eddig!

  Válasz
 8. Julianna

  Nem tudom, ez a kis palack eleendő lesz-e a kezeléshez

  Válasz
  • Szandra

   6 hónapig kitartott nekem úgy, hogy minden nap használtam

   Válasz
 9. Ami

  Azt hiszem, meggyőztetetek, hogy beszerezzem a sajátomat 😀

  Válasz
 10. Ráhel

  Miután annyi pozitív értékelést olvastam róla én is beszereztem. Valóban jó, de nem érzek különbséget a revitalashhez képest

  Válasz
  • Lívia

   Szerintem jobb, mint a revitalash és a hatása is tovább tart

   Válasz
 11. Hanna

  egy kipróbálásra mindenképp érdemes termék! alig várom, hogy megkaparintsam 😉

  Válasz
 12. Mária

  Most rendeltem meg online. Jaj mikor jön már meg! 😉

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük