Smink Szépség

A toplisták élén álló 5 legjobb szemöldök pomádé

A szemöldök pomádé kiválasztása kifejezetten nehéz feladat, hiszen a boltok kínálatában annyi van, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni. Mindegyikük tökéletesen keretezi és kitölti a szemöldököket.

Hogy segítsünk a döntésben, és az új kedvenced kiválasztásában, úgy döntöttünk, hogy összegyűjtjük a legtöbbet vásárolt szemöldök pomádékat, ezek valóban lenyűgöző teljesítményt és valódi különbséget nyújtanak a sminkelésben.

A legjobb szemöldök pomádék – a mi TOP5-ünk 

1. Nanobrow Eyebrow Pomade szemöldök pomádé

nanobrow eyebrow pomade

A Nanobrow pomádéja már az első használatnál lenyűgözött minket. A vízálló formulája és a tartóssága, kiváló halmazállapottal párosul, ezzel könnyítve meg az alkalmazását és a felvitelét. A Nanobrow Eyebrow Pomade segítségével a szőrszálak élethűen imitálhatóak. A precízen definiált és feltöltött szemöldök soha nem volt egyszerűbben elérhető. A szemöldököd vastagabb és teltebb lesz. A Nanobrow pomádéja segítségével az egész napon át tartó smink elérhetővé válik. Szerezd be a terméket és töltsd fel a szemöldöködet kedved szerint. 

A terméket három természetes árnyalatban hívták életre: Világosbarna, Középbarna és Sötétbarna. 

Ez a pomádé akkor működik a legjobban, ha:

 • fontos számodra a lemoshatatlan tartósság 
 • precízen szeretnéd kitölteni a szemöldöködet 
 • szereted a gyors és egyszerű alkalmazhatóságot
 • értékeled a teltnek és mégis természetesnek tűnő, szépen formázott szemöldököket

2. TARTE Frameworker Brow Pomade

A vegán-barát Tarte szemöldök pomádéja valóban határozottabbá teszi a szemöldököket. A termék formulája vegán, krémes és megfelelően pigmentált. Ezzel a kozmetikummal akár 24 órán át tartó sminket is létrehozhatsz. A krémes textúrájának hála minden szőrszálat egyenletesen von be. Formázza a szemöldököt és fényt kölcsönöz. Legnagyobb extra az egészben, hogy az ápolásról természetes hatóanyagokon keresztül gondoskodik – a babassu olaj táplálja és erősíti a tüszőket, plusz az E-vitamin tartalmú amazóniai agyag, lassítja az öregedési folyamatot. A termék víz- és izzadságálló.

A szemöldök pomádé az alábbi színekben érhető el: Taupe, Medium brown (középbarna), Warm dark brown (csokibarna), Dark brown (sötétbarna), Black brown (feketés barna), Ash blonde (hamuszőke), Golden blonde (aranyszőke), and Medium cool brown (hideg tónusú középbarna).

Ez a szemöldök pomádé akkor lesz a kedvenced, ha: 

 • értékeled a vegán-barát szépségápolási termékeket
 • fontos neked, hogy természetes anyagokat tartalmazzon a formula
 • szereted ötvözni a szemöldökápolásodat és a sminkelést 

3. Refy Brow Pomade

A Refy Brow Pomade az USA-ban már bebizonyította, hogy érjen el nagy szenzációt a szépségápolás birodalmában. Ennek a pomádénak hála a színezés és kitöltés tiszta élvezetté válik. Az íves kefét kényelmes használni, ráadásul extrém precizitást is nyújt. Érdekes módon ez a pomádé lehetővé teszi, hogy az elérhető színeket kombinálva saját árnyalatot keverj ki. A krémes textúrája garantálja az egyszerű használatot. A Refy Brow Pomadeval mélység adható a szemöldöknek és a matt finish is egy karnyújtásnyira van! 

A termék három különböző árnyalatban érhető el: Light (világos), Medium (közép), and Dark (sötét).

Essen a választásod erre a szemöldök pomádéra, ha: 

 • szereted a könnyű felhasználást és tesztelnéd a szépségápolási újdonságokat
 • matt finishű szemöldök az álmod
 • tökéletes, a tónusaidhoz leginkább illő természetes árnyalatú szemöldökre vágysz

4. BENEFIT COSMETICS POWmade

A Benefit Cosmetics pomádéja lehetővé teszi, hogy néhány pillanat alatt kitöltsd a szemöldököd hiányos részeit és közben befejezetlennek se hasson a végeredmény. A szemöldököd szépen hangsúlyozott és szatén finishű lesz. A lefolytatott tesztek alapján egyértelműen kiderült, hogy ennek a terméknek a különleges tulajdonsága a tartóssága. Ezenfelül nem szárad ki, és ledörgölni sem tudod. Javasolt hozzá egy speciális ecset megvásárlása, amelyek külön szerezhetsz be. 

A szemöldök pomádé az alábbi árnyalatokban érhető el: 2, 2.5, 3, 3.5, 3.75, 4, 4.5, és 5.

Ez a szemöldök pomádé akkor bizonyul a legjobbnak, ha: 

 • azonnal feltöltött hatást szeretnél elérni 
 • fontos számodra, hogy amikor megszárad a pomádé ne lehessen letörölni
 • szereted a természetesnek tűnő szemöldököket 

5. KVD Vegan Beauty 24-Hour Super Brow

A KVD Vegan Beauty ultra-innovatív, vegán formulája szüntelenül újabb és újabb női szíveket hódít meg. A pomádé vízálló, krémes és mégis könnyed formulája kompromisszumok nélkül tölti fel a szemöldököket. Néhány pillanat alatt végbemegy a varázslat. A pomádét a #70 Pomade Brow Brush (ecsettel) kell felvinni.

7 természetes színben létezik, illetve a “White Out” és a “Bleach” halvány árnyalatokkal szőkíteni is tudsz.

Szerezd be ezt a pomádét, ha:

 • szereted hagyni szárnyalni a képzeletedet 
 • fontos számodra a merész megjelenésű szemöldök
 • a vegán termékekre esik a választásod

Hogyan használd a szemöldök pomádét?

A pomádé alkalmazása rendkívül egyszerű. A módszer a gyors szemöldökformázási módszereket kedvelő hölgyek esetében minden alkalommal működni fog.

Csak annyit kell tenned, hogy teszel egy keveset a kiválasztott termékből az ecsetre, majd rövid vonásokkal elkezded megrajzolni a szemöldöködet. Az alsó és felső vonalnak a megrajzolása elengedhetetlen lépés az álomszerű szemöldökforma kialakításához.

Mikor a szemöldök formája kész, kezd el kiszínezni azt. És kész is vagy!