Smink Szépség

Megéri  megvenni a Nanobrow Eyebrow Pomade-t?

Ha naponta feltöltöd és formázod a szemöldöködet, valószínűleg ismered a szemöldök pomádét. Hogyan válasszuk ki azonban a legjobbat? Mivel manapság nagyon sok szemöldök sminktermék kapható a szépségpiacon, a választás nem könnyű. Ezért van egy meglepetésünk számodra!

A Nanobrow Eyebrow Pomade egy pótolhatatlan szemöldök pomádé, amely krémes textúrájával kiemelkedik a többi közül. Lehetővé teszi a rések és ritkás területek álcázását, az ívek formájának újradefiniálását, vagy szőrszerű vonások létrehozását, hogy szemöldököd teltebbnek tűnjön. Mit kell még tudnod?

Nanobrow pomádé – szemöldök smink trend

Ez a vízálló pomádé hosszan tartó formulával és tökéletes állaggal rendelkezik, amely siklik a szemöldöködön és három természetes hatású árnyalat egyikével tölti ki azt. Válaszd a sötét, a közép- vagy a világosbarna színt és töltsd ki a szemöldököd, mint egy profi! Ez a pomádé biztosítja, hogy teljes kontrollt gyakorolhass a szemöldököd felett.

A Nanobrow Eyebrow Pomade erősítő tulajdonságokkal rendelkezik, miközben fényt ad. Lehetővé teszi, hogy pontosan körvonalazd és kitöltsd a szemöldököd és még a valódi szemöldök szőrszálakat is utánozhatod vele. Használd a hosszan tartó pomádét, hogy bármilyen alkalomra fenomenális sminket készíthess.

Nanobrow Eyebrow Pomade – szemöldök pomádé

Elérhető a következő színekben: 

Tökéletes smink mindenféle javítás nélkül

A Nanobrow Eyebrow Pomade-val  semmi sem lehetetlen. A selymes textúra élvezetesebbé teszi a sminkelést és ami a legfontosabb, egész napra kordában tartja a szemöldöködet. Bármilyen hatást elérhetsz vele – a finomtól az intenzívig és merészig. Készítsd el a sminkedet úgy, ahogyan szeretnéd, az alkalomtól és a hangulatodtól függően.

Adj gyönyörű és pontosan meghatározott formát íveinek. Elvégre a szemöldökeid keretezik gyönyörű szemeid, ezért mindig hibátlanul kell kinézniük. A Nanobrow pomade gondoskodik arról, hogy többé ne kelljen küzdened vékony és ritkás, volumen és definíció nélküli szemöldököddel. Mostantól fokozhatod szépségüket, újra meghatározhatod formájukat és természetes ragyogással töltheted fel őket.

szemöldökformázó pomádé

Miért érdemes a Nanobrow Eyebrow Pomade-t használni?

Nincs egyszerűbb módja a gyönyörű szemöldök elérésének. Ez a krémes pomádé biztosítja, hogy az ívek mindig megfelelően kitöltöttek legyenek. Nem számít, milyen hatást szeretnél elérni, ez a pomádé szenzációs!

Merész, mégis természetes hatás egyetlen pillanat alatt? Ez tényleg lehetséges. Az alkalomtól függően növelheti a fedést, és nappali és esti megjelenést egyaránt készíthet. Ez a megfelelően sűrű és kényelmesen használható pomádé világszerte hatalmas rajongótáborra tett szert.

3 lépés a tökéletes szemöldök sminkhez

Tudtad, hogy a Nanobrow Eyebrow Pomade-t könnyű alkalmazni? Még ha még sosem töltötted ki a szemöldöködet pomádéval, akkor sem fog gondot okozni az alkalmazás.

  1. Tegyél egy kis mennyiséget a pomádéból egy ecsetre. Vékony mozdulatokkal körvonalazd a szemöldököd, hogy hozd létre a kívánt formát.
  2. Töltsd ki a szemöldököt a kiválasztott színnel, álcázva a hézagokat és a ritkás területeket.
  3. A finomabb hatás érdekében fésüld ki a felesleges terméket.

Látod, milyen egyszerű? Mostantól a szemöldök sminkelése egyszerű, szórakoztató és mindenekelőtt tartós lesz. Tudj meg többet a www.nanobrow.hu oldalon és szerezd be a pomádét még ma!