Smink Szépség

Gyönyörű tekintet a Nanolash cluster szempilláival – DIY Lash Extensions!

Gyönyörű és hosszú szempillák 10 perc alatt? Ez minden nő álma. Az anyatermészet azonban nem volt túl nagylelkű mindannyiunkkal e tekintetben. Érdemes azonban kihasználni a rendelkezésre álló megoldásokat, hogy korrigáljuk a kisebb szempillahibákat. A Nanolash – DIY Lash Extensions készült ezek közé tartoznak!

Mitől válik egyre népszerűbbé a DIY Lash Extensions  a Nanolash-tól?

Tagadhatatlan, hogy minden nő kísérletezik a különböző szempilla termékekkel. Általában szempillaspirálokról és kondicionálókról van szó, amelyek állítólag táplálják a szempillákat és serkentik növekedésüket. Sajnos az ilyen típusú kozmetikumok esetében a hatások ideiglenesek lehetnek, vagy hosszú várakozás után jelentkeznek.

A szempillák az arc egyik legfontosabb vonása. Nekik köszönhetően nem csak a szemet lehet kiemelni, hanem a tekintetet is titokzatosabbá és feltűnőbbé teheti.

Eddig a félig tartós szempilla hosszabbítás tűnt a legjobb megoldásnak. A nők azonban hamar észrevették, hogy ezek nemcsak drágák, hanem időigényesek is.

Ezért az utóbbi időben egyre nagyobb figyelmet kapnak a DIY Lash Extensions! Ezeknek az otthon felhelyezhető cluster szempilláknak számos előnye van. Ezek közül kiemelhetjük:

  • puhaság és könnyedség – ezek a kész műszempillák otthoni alkalmazásra észrevehetetlenek viselés közben;
  • lehetővé teszik az egyszerű és gyors szempilla hosszabbítást otthon – a felhelyezés mindössze 10 percet vesz igénybe;
  • tartósság – a műszempillák akár 5 napig is kitartanak;
  • tökéletesség – a DIY eyelash extensions-t úgy tervezték, hogy tökéletesen utánozza a természetes szempillákat.

Mindezen előnyöket figyelembe véve nem csoda, hogy miért döntött olyan sok nő úgy, hogy kipróbálja a DIY műszempilla hosszabbítást otthon!

Milyen változatai vannak a DIY Lash Extensions?

A Nanolash weboldalán, a DIY Lash Extensions megalkotójánál a fürtszempillák számos változatát megtalálhatod. Ezek egyetlen tokban érkeznek. Ez 36 fürtszempillát tartalmaz, 8 stílusban, amelyek közül választhatsz. Mindegyik tokban 3 hosszúság található: 10 mm, 12 mm és 14 mm.

Ezekkel a szempillafürtökkel hollywoodi volumenű megjelenést, de egy finom, hétköznapi viseletre ideális változatot is létrehozhat.

Az otthoni műszempilla hosszabbításhoz komplett készlet is megvásárolható. A szempillaspirálokon kívül egyéb kiegészítőket is tartalmaz, hogy könnyebben kezelhesd saját magad a felhelyezést.

A készlet a következőket tartalmazza:

  • Nanolash bonder – ez a fekete színű oldat lehetővé teszi a fürtök felhelyezését és a szempillák színének egységesítését;
  • Nanolash remover – ez az oldat feloldja a bondert, és lehetővé teszi, hogy gond nélkül eltávolíthassa a műszempillákat;
  • Nanolash sealer – lehetővé teszi a bonder ragacsos rétegének eltávolítását;
  • szempilla applikátor eszköz.

Hogyan alkalmazzunk DIY Lash Extensions otthon?

A Nanolash fürtszempillák felhelyezése mindössze 10 percet vesz igénybe. Nem számít, hogy van-e bármilyen tapasztalatod ezen a területen. Az egész alkalmazás egy réteg bonderrel kezdődik. Körülbelül 30-60 másodpercet kell várni, amíg ragacsossá válik. Ezután a szempilla applikátor eszközzel vidd fel a fürtöt a természetes szempillák alá, körülbelül 1 mm-re a szempillavonaltól. Ezután már csak a kész pillákat kell bevonni a sealer-el.

Általában kb. 4-5 fürtöt kell egyszerre használni attól függően, hogy milyen hatást szeretnének elérni. A teljes szempillaformázásnak akár 5 napig is tartania kell.

DIY Lash Extensions  – egy szempilla-stilisztikai innováció

A DIY Lash Extensions egy prémium termék, amely egyre népszerűbb a nők körében. A puha, könnyű cluster szempilla segítségével a felhelyezés mindössze 10 perc alatt elvégezhető.

Végre elfelejtheted a szépségszalonban való időpontfoglalást. A DIY Lash Extensions otthoni használatra tervezték. Ezek a szempillakötegek tökéletesen alkalmazkodnak a szem formájához, és a természetes szempillákat utánozzák.

Az otthoni használatra szánt DIY Lash Extensions-el bármelyik nő mindössze 10 perc alatt megváltoztathatja tekintetét!