Hasznos tippek Szépség Tesztek

Szempilla lifting és lamináló szett – A legjobb termékek a piacon. Hogyan válasszuk ki a tökéleteset?

A természetes szempillák sokszor meglehetősen rakoncátlanok, és sok erőfeszítést vesz igénybe azok látható megemelése és göndörítése. Kiderült viszont, hogy fenntarthatóan gondozhatod őket a szempilla liftingnek és laminálásnak köszönhetően. Mi a szempilla lifting? És mi a szempilla laminálás, és hogyan találd meg a megfelelő terméket az otthoni alkalmazáshoz? Segíthet a legjobb szempilla lifting és lamináló szettek alábbi ranglistája.

Szempilla lifting és laminálás – mi is ez és hogyan végezzük?

Mielőtt a legérdekesebb szettekre térünk, érdemes elmagyarázni, mi is az a szempilla laminálás, és hogyan néz ki a szempilla lifting. Ez a két kezelés egyre gyakoribb választás a szépségszalonok vendégei körében. Csodákat tesznek a természetes szempillákkal, láthatóan megnyitva a tekintetet.

Kezdjük a szempilla liftinggel. Miből áll? Ez a módszer egy tartós emelést és természetes íveket biztosít. Ez a megfelelő termékek használatának köszönhető, melyek megváltoztatják a pillák szerkezetét – először feloldják a keratinkötéseket, hogy újjáalakítsák őket, miután a szempillák megfelelően formázottak. Így egy tartós szempilla emelő és ívelő hatást érhetsz el.

Mi a szempilla laminálás? Ez a kezelés általában a szempilla liftinggel együtt készül. A hatását növeli, mivel a kiegészítő termékek felvitelével a szempillák még tápláltabbak lesznek. A laminálás lehetővé teszi a szempillák megvastagítását is, valamint a tekintet kiemelését.

Hogyan végezzük lépésről lépésre a szempilla liftinget és laminálást? A kinézettel ellentétben nagyon egyszerű és gyakorlatilag bárki meg tudja csinálni. Úgy tűnhet, hogy egy kozmetikus tud a legszebb és hosszantartó hatást elérni, de az otthoni szempilla laminálással sok pénzt takaríthatunk meg, és ugyanolyan csodálatos eredményt kaphatunk.

Az első lépés a szempillák és a szem körüli terület alapos megtisztítása a smink maradványoktól és egyéb termékektől. Ehhez a feladathoz ajánlott egy olajmentes sminklemosó, vagy még jobb egy szempilla és szemöldök sampon használata. Ezt követően vágd le a szilikon rudakat a megfelelő szélességűre (ezeket általában tartalmazzák a szempilla lifting szettek), majd gyengéden helyezd fel a szemhéjaidra. Miután a rudak felkerültek a helyükre, itt az ideje hogy bevond őket ragasztóval és lassan fésüld rájuk a szempillákat, így azok precízen szétválnak.

A következő lépésben, a gyártó által meghatározott sorrendben vidd fel a szettben található termékeket a szempillákra. Rendszerint egy aktiválóval kezdődik, majd egy semlegesítőt használj, és ezt követi a kondicionáló, mint a keratin fokozó. Minden egyes termék felvitelekor kövesd az alkalmazási módszerre vonatkozó utasításokat, és a termék lemosásához szükséges időt.

Amikor minden terméket felvittél, csupán annyit kell tenned, hogy gyengéden eltávolítod a szilikon rudakat, és egy speciális kefe vagy fésű segítségével átfésülöd a szempillákat. Nos így kell elvégezni a szempilla liftinget és laminálást. Mennyi idei tart a hatása? Ez a kiválasztott szettől függ. Általában tartós emelésre és ívekre számíthatsz 6-8 héten át.

Szempilla lifting és laminálás – szettek, melyeket érdemes fontolóra venni. A legjobb termékek ranglistája

A ranglista egy nagyszerű segítség a döntésben, ha szempilla lifting és lamináló szettet szeretnél vásárolni. Ez ugyanis magába foglalja a piacon található legérdekesebb termékeket. Amikor az otthon használatos szempilla szettekről beszélünk, többek közt az egyszerű alkalmazást és a termék árát vesszük figyelembe. Íme a legjobb otthoni DIY szempilla lamináló szettek.

1. Szempilla lifting és lamináló szett – Nanolash Lash Lift Kit

nanolash lash lift kit

A Nanolash a piacon található egyik legjobb terméket alkotta meg – Lash Lift Kit otthoni szempilla lamináláshoz. Ez egy nagyszerű választás azok számára, akiknek fontos a gyönyörű, egészséges és legfőképpen a teljesen természetes szempilla. A professzionális Nanolash szempilla lamináló szettet választva, megkapod az összes kezeléshez szükséges terméket és kiegészítőt.

A szett tartalma:

 • 10 tasak aktiváló
 • 10 tasak semlegesítő
 • 10 tasak keratin fokozó
 • ragasztó
 • 3 szempilla fésű
 • 3 pár szilikon rúd

Az ezekkel elvégzett szempilla liftinget követően, egy azonnal látható a szempilla íve és megemelkedése. A Nanolash szett a termék formulái szempontjából is előnyös, mivel a termékek hidrolizált keratint és lanolint tartalmaznak. A szempillák tökéletesen hidratáltak is egyben az olíva-, avokádó-, szőlőmag, kókusz- és abesszin olajoknak köszönhetően. A selyemnek és panthenolnak köszönhetően pedig fényessé és puhává válnak. A szettben található termékek 10 teljes szempilla laminálást tesznek lehetővé, mely a minőség-ár arányt rendkívül előnyössé teszi.

2. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

A MIYA LASH egy professzionális szempilla lamináló szett, amely nagyszerű akár otthoni használatra is. Nem csoda, hogy meglehetősen népszerű. Kitűnő választás azon nők számára, akik vonzó áron akarnak egy teljes szettet kapni, amely tartalmazza az összes terméket a szempilla liftinghez és lamináláshoz. A szett használatának eredményeként, csodásan megemelt szempillákat kapunk a következő 6 hétig, igazítgatások vagy szempilla göndörítő nélkül.

A MIYA LASH szett a szempilla liftinghez és lamináláshoz szükséges termékek teljes skáláját tartalmazza, plusz:

 • szempillaspirál pálcákat,
 • különböző formájú szempilla lamináló keféket,
 • szempilla lifting pálca,
 • szemtapaszokat,
 • szilikon rudakat.

3. Protein Reconstruction System Zola – szempilla és szemöldök lamináló szett

A Zola terméke példa arra, hogy nincs szükséges komplikált szettre a szempillák otthoni laminálásához. A szett nem tartalmaz kiegészítőket, csupán 3 terméket találsz benne üvegcsékben. Ezek névvel és számmal vannak felcímkézve. Minden egyes termék egy lépést jelent a háromból, melyek a gyártó szerint lehetővé teszik a gyors szempilla laminálást.

A Zola szett tartalma:

 • Protein Strong Lifting 
 • Protein Fixer 
 • Protein Care

Mit jelent ez? Az első üvegcse a Protein Strong Lifting. A termék célja a haj kutikulájának megnyitása és a keratinkötések feloldása. A szempillákat rugalmasabbá és egy új formára fogékonyabbá teszi. A második termék a Protein Fixer, amely nagyon egyszerűen működik: a formula újraépíti a keratinkötéseket, rögzítve az íveket. A harmadik pedig a Protein Care, ami tovább építi a szempillákat, fényt és látható sűrűséget nyújt nekik.

A 3 lépéses szempilla laminálást úgy csináljuk, mint a szemöldök sminket. A terméket a szempillaspirálhoz hasonlóan visszük fel, egyiket a másik után, kerek kefe használatával. Ezzel a Zola márka egy olyan módszert talált, amellyel a szempilla liftinget és laminálást olyan egyszerűvé és kellemessé tette, amennyire csak lehet.

4. Elleebana Lash Lift – szempilla lifting kezdő szett

A következő egy professzionális szempilla lifting szett az Elleebana márkától. Az akár 60 alkalmazásnak köszönhetően, ez egy nagyszerű választás a kozmetikusoknak, feltéve, hogy a kezeléseket egymás után végzik el. Az alkalmazások száma otthoni használatra is egészen jónak tűnik, mivel a szett 15 pár tasakot tartalmaz.

Az Elleebana szett tartalma:

 • 15 pár aktiváló és semlegesítő tasak 
 • ragasztó kefével
 • szilikon rudak
 • fém szempilla lifting applikátor
 • egy kefe
 • eltávolító hab

A szett hátránya viszont a borsos ára, amely visszatarthat minket, amikor csak egyedüli, otthoni használatra szánjuk. Másfelől viszont nem lehet nagy probléma szakemberek számára.

Előnynek tekinthető viszont a szettben található termékek külön-külön történő megvásárlásának lehetősége.

5. RefectoCil Eyelash Lift

A RefectoCil szempilla lifting szett szintén egy érdekes választás, mely stílusos sminktáskában kapható. Ez a szett a nagyon gyors alkalmazásával emelkedik ki a többi szett közül. Az egyedi termékformulának köszönhetően a szempilla lifting csupán 13 perc alatt elkészíthető.

A szett tartalma:

 • 3 pár szilikon rúd S-től L-es méretig
 • 2 tubus megemelő formula
 • 2 tubus semlegesítő
 • egy üvegcse ragasztó
 • szempilla emelő
 • 2 mini tálka
 • 2 kefe

A szempilla lifting szett nagyszerű választás azok számára, akik rövid idő alatt láthatóan megemelt, vastagabb és drámaian ívelt szempillák hatását szeretnék elérni. Ezután a szempillák gyönyörűen megemeltek lesznek, egészen a tövektől, és a hatás akár 8 hétig is eltart.

6. Fleeky Lashlift Kit

Egy ajándék, mellyel otthon is elvégezheted a szempilla laminálást? A Fleeky szett tökéletes lesz erre. Egy stílusos dobozban kapható, mely kitűnő választás ajándéknak. Minden termék vegán és nem tesztelték állatokon. A szett mindent tartalmaz, amire a liftinghez és lamináláshoz szükség van.

A szett tartalma:

 • 2 tasak Lash Lift
 • 2 pár szilikon rúd S és M méretben
 • ragasztó
 • 2 szempilla kefe
 • 4 applikációs pálca
 • egy szempilla fésülő eszköz
 • 2 kefe

A szett 2-4 alkalmazásra elegendő. Ez egy jó megoldás azoknak a nőknek, akik azt fontolgatják, hogy elkezdik a szempilla liftinget és laminálást. Ha szeretnéd, hogy a szett tartalma tovább tartson, válaszd a Maxi Kitet. Ez egy hasonló szett, de több terméket tartalmaz, 5-10 felvitel elkészítéséhez.

7. Thuya szempilla lifting szett

Íme itt van még egy nagyon érdekes szempilla lamináló szett. A Thuya terméke nélkül, mely rendkívül sokoldalú, nem lenne teljes a ranglista. Ez ugyanis nem csak szempilla liftingre és laminálásra használható. Ez egy nagyszerű módja, hogy kezeljük a rakoncátlan szempillákat, melyek különböző irányban állnak. Mindez a tartós gél speciális formulájának köszönhető, amely tioglikolsavat tartalmaz, ami biztonságos a pillák számára, és lehetővé teszi a kívánt forma kialakítását.

A szett tartalma:

 • tartós gél 
 • semlegesítő 
 • argán olajat tartalmazó szempilla és szemöldök regeneráló krém
 • szilikon rudak M méretben
 • fapálcika

A 15 milliliteres tartós gél tubusán felül, a szett tartalmaz még ugyanolyan tubusú semlegesítőt és ragasztót is. A Thuya márka ezenkívül magába foglal egy szempilla lifting pálcát és egy pár M méretű szilikon rudat. Kisebb és nagyobb rudak is kaphatók, de azokat külön kell megvásárolni.

Mit vegyünk figyelembe, mielőtt szempilla lifting és lamináló szettet választunk?

Számos dolgot figyelembe kell venni egy szempilla lamináló szett megvásárlása előtt. A ranglista csak néhányat vesz figyelembe ezekből. Az olyan tényezőkön kívül, mint az ár, egyszerű alkalmazás és kezelés időtartama, ne hagyjuk figyelmen kívül a személyes preferenciákat sem. Ezek lehetnek allergiák bizonyos összetevőkre, vagy saját meggyőződések bizonyos márkákról.

Amikor otthoni használatra szánt professzionális szempilla lamináló szettet veszel, figyelj arra, hogy az egy komplett termék legyen. Időnként előfordul, hogy hiányoznak olyan kiegészítők, melyek a kezeléshez, vagy az azt jelentősen könnyítő felvitelhez szükségesek. A legjobb szempilla lifting szettek tartalmazzák az összes szükséges elemet az eljáráshoz.

Az otthoni szempilla laminálás nem egy túl nehéz feladat. Néhány nő számára azonban, akik nem használnak napi szinten sminket, okozhat némi nehézséget a folyamat. Ebben az esetben az otthoni szempilla lifting és laminálás egy picit több időt vehet igénybe.