Smink Szépség

A TOP3 szemöldökzselé, amelyet fontos ismerni [a mi kedvenceink]

Kedvedre valók a természetesen ívelt és dús szemöldökök? Mindegy milyen végeredményről álmodozol, mi összeírtuk neked azt a top 3 szemöldökzselét, amelyek leegyszerűsítik és élvezetessé teszik a mindennapos szemöldökformázást. 

Egy precíz és tartós termék elengedhetetlen a tökéletesen formázott ívekhez. Ismerkedj meg a kedvenceinkkel!

TOP 3 BROW GELS

nanobrow lamination gel

1# NANOBROW Lamination GelSzemöldök gél

Ez nem más, mint a győztes. A szemöldököket alaposan megfésüli, formázza és beállítja akár egész napra. Finoman hangsúlyozza a szemöldököket, és egy pillanat alatt kiemeli a szépségüket. Most azt hiheted ez minden! Pedig csak most lendültünk bele! A Nanobrow Lamination Gel egyesíti a formázást és az ápolást. Hatalmas köszönet jár a mélyhidratáló ricinusolajnak, amely kondícionál, hidratál, és regenerál, hogy smink nélkül se legyen okod a panaszra. A színezett szemöldök gél három árnyalat mellett, áttetszőben is elérhető. Szabadon elegyítheted őket, hogy minden alkalommal ragyoghass. A kényelmes szilikon kefe nagyban leegyszerűsíti a használatát. A precíz applikátor szétválasztja a szemöldököket, amelyek hibátlanok is maradnak sok órán át. A Nanobrow formázó zseléje hihetetlenül tartós és precíz: amellett, hogy formázza és szabályozza még a legrendetlenebb szemöldököket is, az erősítésükről és védelmükről is gondoskodik. Hatását tekintve pillanatok alatt olyan szépen formázott szemöldököket kapunk, amelyről mindig is álmodtál. Gyönyörű színnel vonja be a szálakat, a hiányos részeket elfedi, illetve térben nagyobbnak láttat. Formázd a szemöldökeidet gyorsan és könnyedén a Nanobrow segítségével!

2# GIVENCHY Mister Brow Groom

Ez az átlátszó szemöldökzselé egy szempillantás alatt beszabályozza a szemöldökeidet, hogy azok egész nap természeten csodálatosnak hassanak. A Mister Brow Groom egyedi volument kölcsönöz a szőrszálaknak, illetve a könnyebb formázás is lehetővé válik. A gyorsan száradó, B5 provitamint tartalmazó, kondicionáló formula táplál és hidratál. A megfelelő formájú spirál nemcsak megkönnyíti az alkalmazását, de hihetetlenül precízzé is teszi. Gondoskodik arról, hogy a szemeid gyönyörűen keretezve legyenek. Különösebb erőfeszítés nélkül garantálja a tartósságot! A formula se nem ragacsos, de nem hagy maga után nyomot, csak a színtiszta természetes ragyogás marad. A termék önmagában is nagyszerű, de más sminktermékekkel is kombinálható. 

3# TOO FACED Brow Wig Eyebrow Gel

Ez a kifejezetten sűrű szemöldökzselé végtelenül természetes eredményt kínál. A Brow Wig egyszerre formáz, dúsít és kiemel, hogy a megjelenésed mindig lenyűgöző lehessen. A zselés szálakat tartalmazó formula maximális térfogatot és határozottságot biztosít a szemöldöknek. A fejlett technológia és az erőteljes pigmentáltság kombinációjának hála a színe tökéletes, illetve hihetetlenül telt lesz, még a kifejezetten hiányos és vékony szemöldökök esetében is. A TOO FACED márka azon fáradozik, hogy kiemelje a természetes szépséget és vonzerőt.

Hogyan használandó a szemöldökzselé? 

Egyáltalán nem bonyolult! Csak a megfelelő termékre lesz szükséged. Egyszerűen nyisd ki a zselét és vidd fel a kényelmes applikátorral a szemöldökeidre. Használd először a színezett verziót a formázáshoz, majd az átlátszót a fixáláshoz. Még ha most nem is számítasz profinak ezen a területen, nagyon gyorsan tapasztalatra tehetsz szert!