Tesztek

Hogy legyen hosszabb, dúsabb és íveltebb szempillánk anélkül, hogy kimozdulnánk otthonról? A megoldás a Nanolash Lash Lift Kit!

A szempilla lifting és laminálás egyre inkább népszerű kezeléssé kezd válni a nők körében. Ezidáig csak a professzionális szépségszalonokban végezték, a Nanolash márka viszont újra bebizonyította, hogy semmi sem lehetetlen a szépség világában. A Nanolash Lash Lift Kit lehetővé teszi a szépségszalon minőségű szempilla lifting kezelést az otthonában.

Kinek ajánlott a szempilla lifting kezelés?

szempilla lifting a szépségszalonok által kínált egyik legnépszerűbb eljárás. A viszonylagos népszerűsége ellenére, a kezelés még számos kérdést felvet. Hatása, amely az eljárást követően azonnal látható:

  • jelentősen hosszabb és határozottabb szempillák;
  • láthatóan ívelt szempillák;
  • a szempilla szerkezetének táplálása és helyreállítása;
  • dúsabb kinézetű szempillák a természetesség elvesztése nélkül.

Ugyanakkor, sok kérdés merül fel: kinek szól ez a kezelés? Nos, őszintén szólva, minden nőnek. Nem számít,  hogy mennyi idős vagy milyen állapotban vannak jelenleg a természetes szempillái. Szó szerint bárkinek hasznos lehet a szempilla lifting és laminálás. A Nanolash Lash Lift Kit-nek köszönhetően most otthonában is elvégezheti ezt a kezelést.

Nanolash szempilla lamináló és lifting szettet

Nanolash Lash Lift Kit – forradalmi eljárása a szempillák formázásában

A Nanolash lifting szett egy innovatív és forradalmi újdonság a szépségpiacon. Kezdjük azzal a ténnyel, hogy maga a Nanolash márka egy jelenlegi piacvezető a szépségiparban. Elsősorban a minőségi kozmetikumairól és kiegészítőiről ismert, melyek évek óta biztosítják számunkra, hogy elérjük a szempilláink kielégítő megjelenését.

Visszatérve a Nanolash Lash Lift Kit-re, nyugodtan mondhatjuk, hogy egy prémium minőségű szettről van szó. Lehetővé teszi a teljes kezelés elvégzését a szempillák túlterhelése nélkül. Sőt mi több, a szettben található termékek természetes összetevőket tartalmaznak, mint például a szőlőmag olaj és kókusz olaj, melyek lehetővé teszik a szempillák mély hidratálását és védelmét.

A szett 3 terméket tartalmaz: Lift – 1. lépés, Fix – 2. lépés, Keratin Booster – 3. lépés. 10 darab 0,5 milliliteres tasakot fog kapni, amely biztosítja 10 szempilla lifting kezelés elvégzését otthonában. Ezen felül a szett magába foglal még:

  • szilikon rudakat – rögzítse őket a szemhéjára, válassza szét a szempillákat és vigye fel a termékeket;
  • Lift Lash ragasztó – egy 5 milliliteres ragasztó a rudak rögzítéséhez;
  • egyéb szükséges tartozékok az otthoni szempilla laminálás kivitelezéséhez.

Az összes termék úgy készült, hogy akár korábbi tapasztalat nélkül is, minden probléma nélkül el tudja végezni a teljes eljárást. Természetesen professzionális szempilla stylistok is használhatják ezt a szettet.

Hogyan laminálhatja szempilláit otthon a Nanolash szettel?

Ahogy már említettük, a Nanolash szempilla lamináló és lifting szettet nagyon egyszerű használni. Csupán tisztítsa meg a szempilláit, válassza szét őket a tapasz segítségével, majd ezt követően rögzítse a szilikon rudakat a kívánt méretben.

A terméket a szempilla vonalától körülbelül 1 milliméterre tegye fel. Minden egyes terméket 7-10 percig hagyjon fent. Mielőtt a következő terméket használná, távolítsa el az előzőt.

Végül, elég csak eltávolítani a rudakat, ami nem jelenthet különösebb problémát. Az otthoni szempilla lifting hatása szinte már azonnal észrevehető.

Szempilla lifting otthon a Nanolash szettel – összefoglaló

Az otthoni szempilla lifting csupán néhány percet vesz igénybe. Ellenben a hatását akár 8 hétig is élvezheti. A Nanolash Lift Kit egy egyedi termék egyedi eredménnyel.

Az utasítások betartásával minden nő meghatározott és bájos tekintetet érhet el. A Nanolash Lash Lift Kit különleges figyelmet érdemel. Bárki, aki kipróbálja, nagy a valószínűséggel nem lesz szüksége újra a szempilla göndörítőre.