Vásárlás

Olyan megoldást keresel, ami által biztonságossá válik a hajszárítás? Próbáltad már a Nanoil Heat Protectant Spray-jét?

A magas hőmérséklet ugyanolyan romboló hatást gyakorol a hajra, mint a szépségszalonokban olyan népszerű szőkítés és festés. Amennyiben te is rendszeresen, illetve nagy buzgalommal használsz hő útján működő hajformázó technikákat, akkor bölcs dolog lenne megfontolni egy hővédő spray beillesztését a szépségápolási rutinodba. 

Bizony a haj biztonságának garantálása sokszor nem egyszerű feladat, hacsak nincs kéznél a fürdőszoba-polcodon egy Nanoil spray – a termék, amely képes a megfelelő védelmet nyújtani a hajformázásnál. A Nanoil Heat Protectant Spray egyike azon három súlytalan spray-nek, amely képes erősíteni a hajat és védőbevonatot hozni létre az eszközök által kibocsátott hővel szemben. Érdekesnek hangzik? Akkor olvass tovább! 

Magas hőmérséklet és a hajra gyakorolt hatása 

Tudtad, hogy a kérdésre, miszerint ‘melyek a legkárosabb hatások a hajra nézve?’, a fodrászok és a hajszobrászok nagy része rögtön a magas hőmérsékletet említi? Nem számít, hogy a hajszálaid vékonyak vagy vastagok, erősek vagy gyengék, természetesek vagy festettek  – nagyfokú hővédelem nélkül, szárazak, sprődek és sérültek lesznek. Ez azt jelenti, hogy a hajat professzionális védelemben kell részesíteni a hajformázó eszközökkel és a napsugárzással szemben. Éppen ezért kell, hogy legyen mindig a birtokodban egy magas csúcsminőségű hővédő spray. A  Nanoil Heat Protectant Spray-jéhez hasonló termék használata elegendő ahhoz, hogy  a hajszárítózás előtt bepermetezve, megőrizze a haj nyugalmát és egészségét. Így csakugyan, nem kell lelkiismeretfurdalást érezned minden alkalommal, amikor a hajvasalódért vagy a hajszárítóért nyúlsz! 

Mire jó a Nanoil Heat Protectant Spray?

Jelenleg ez a legnépszerűbb 220°C-ig védő spray. Ezzel egy időben a haj megjelenését is javítja azáltal, hogy erősebbé teszi. Hogyan képes erre? A Nanoil Heat Protectant Spray hidratál és elősegíti a haj megszépülését. A jótékony hatásainak hosszú sorát elemezve elmondható, hogy a Nanoil spray többfunkciós, amely egyesíti a hajformázó hab, a simító emulzió és a hajkondícionáló tulajdonságait is. Miután a Nanoil Heat Protectant Spray tápláló selyemproteinben gazdag könnyedén regenerálja és teszi csillogóvá a hajat. A Nanoil Heat Protectant Spray valóban véd, megkönnyíti a formázást, táplál és segít a hajadnak csodásan kinézni! 

Nanoil Heat Protectant Spray: Maximális előnyök az egészséges hajért 

Érdemes tisztában lenni a Nanoil Heat Protectant Spray alapvető tulajdonságaival ahhoz, hogy meg tudjuk érteni, hogy nincs hozzá fogható, ha egyidejűleg ennyi feladatot szeretnénk elvégeztetni! 

  • Megvédi a hajat a szélsőséges melegtől.
  • Kiegyenesíti a hámréteget, hogy a víz a hajban maradhasson. 
  • Megkönnyíti a formázást és a kigubancolást. 
  • Megküzd a bozontos és statikus hajjal.
  • A hajnak szuperpuha lesz a tapintása. 
  • Hosszantartó és kellemes az illata. 
  • Súlytalan, ami nagyban lecsökkenti a lapos haj kockázatát. 
  • Növeli a csillogását és hajlékonnyá is teszi.

MEGJEGYZÉS!

Ha gyakran szárítod a hajadat, akkor vésd az eszedbe, hogy minden alkalommal fontos hővédő spray-vel védeni a hajadat a magas hőmérséklettel szemben. Így súlytalan bevonatot képezhetsz a hajadon, ami nem engedi elpárologni a vizet. Ez azt jelenti, hogy a hővédő bevonat megvédi a hajszálakat a töredezéstől és a fényvesztéstől. Nem számít, hogy a fürtök vastagok vagy vékonyak. A Nanoil Heat Protectant Spray minden hajtípus esetén jól működik.

hővédő spray hajra Nanoil

Nanoil hővédő spray-e a forgalmazótól szerezhető be 

A legkényelmesebb mód, ha úgy szerzel be valamit, hogy közben ki sem teszed a lábad otthonról. A Nanoil jól tudja ezt és ezért a kozmetikumok el is érhetőek online. Látogass el a nanoil.hu oldalra és fedezd fel a hajápolási termékek egész garmadát:  a micellás samponokat, a hajmaszkokat, a kondícionálókat és a többit. Alakítsd ki a saját hajápolási rituálédat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük