Szépség

A LEGKELENDŐBB – Legyen dús és tartással rendelkező a hajad, a könnyen használható Nanoil Hair Volume Enhancerrel

A te hajad gyorsan veszít tartásából? Bár az egy bizonyított tény, hogy a haj típusát a gének határozzák meg, az általunk használt termékeknek is fontos szerep jut a formázás és ápolás milyenségében. Még a vékony szálú hajjal rendelkezők neki is lehet lenyűgöző és dúshatású frizurája! Ehhez a legjobb útravaló: válaszd a Nanoil volumennövelőjét! 

Nanoil Hair Volume Enhancer – fantasztikus formázó primer 

A Nanoil Hair Volume Enhancer egy minden hajtípusra használható formázó primer, legyen szó vékony vagy vastag szálú, zsíros vagy gyorsan laposodó hajzuhatagról. Ha a Nanoil a birtokodban van, nem lesz szükséged más előkészítő termékre. Mélyen fogja hidratálni a fürtjeidet. A hatása azonnal érezhető, megemeli a hajtöveket, ezzel adva meg a kívánt dús és telt végeredményt. A csodálatos kinézeted egész napon át kitart majd!

A Nanoil hajtőemelője: milyen alapanyagokból készül?

Találkoztál már olyan egyéb hajtőemelővel, amelyben több volt a tápanyag és a szépítő összetevő? Hát mi sem! A Nanoil Hair Volume Enhancerje klasszisokkal lekörözi a versenytársait. Csekkold a beltartalmát:

 • Keratin – rostban gazdag fehérje, amely képes arra, hogy megjavítsa a haj sérüléseit, megemelje a haj gyökereit, valamint fokozza a ragyogását is. Összességében ez egy nagyon erőteljes erősítő összetevő, amely testet ad a hajszálaknak.
 • Panthenol – a jól ismert B5-provitamin, amely megköti a vízmolekulákat a hajban, így téve azt hidratálttá, ezáltal pedig fényessé és simává.
 • Búza fehérjék – értékes tápanyag, amely zseniálisan védi és erősíti a tincseket.
 • B3-Vitamin – egy hatékony nedvességmegkötő, amely gondoskodik a tökéletesen hidratált, jó állapotban lévő hajról és az egészséges növekedésől.
 • E-Vitamin – a fiatalság vitaminjának is nevezik, egy öregedésgátló hatással felruházott antioxidáns.

A Nanoil hajtőemelője – felhasználási tanácsok 

Ezt a hajtőemelőt végtelenül könnyű használni, ráadásul ezt számos különböző módon is megtehetjük (mosás után, nedves hajon, hajcsavarók felhelyezése előtt, még akár szárazon is). A csúcskategóriás szórófejnek köszönhetően minden erőfeszítést nélkülözve leszel képes tartást adni a hajadnak. Ráadásul, sokáig elegendő lesz, hiszen egy használathoz 3-4 fújás elegendő lesz. Fújd fel a Nanoilt, fésüld át a tincseidet, majd ragad magadhoz a hajszárítót és formázd a hajadat kedved szerint. A további extra tartás érdekében akár előre is hajthatod a fejedet hajszárítás közben! A Nanoil Hair Volume Enhancer megemeli a gyökereket, azonnali hatást garantálva, a fürtök pedig fényesek és puhák lesznek. Mondj búcsút a lapos frizurának egyszer és mindenkorra!

nanoil hair volume enhancer

Nanoil Hair Volume Enhancer – az egyik legkelendőbb hajtőemelő!

 1. Csodálatos volumen, amely egész nap kitart, a haj gyönyörű és természetes megjelenésű  lesz.
 2. Súlytalan textúra, amely se nem nehezíti el a hajat, se nem teszi zsírossá.
 3. A Nanoil Hair Volume Enhancer egy előformázó, amely búzafehérjét, B3-vitamint, keratint, E-vitamint és panthenolt (B5-provitamint) tartalmaz.
 4. Hihetetlen ragyogás, puhaság és mélyhidratálás.
 5. Védőpajzs a külső hatásokkal, mechanus sérülésekkel, és a levegőben lévő szennyeződésekkel szemben.
 6. Könnyű használat és alacsony ár mindezt egy csodálatos hatásért cserébe!

Ki szeretnéd próbálni ez a gyorsan és könnyedén alkalmazható megoldást a hajad dúsítására? Tedd a Nanoil Hair Volume Enhancerjét a mindennapi szépségápolási rutinod részévé. Nyugodtan hagyatkozz az elégedett felhasználók és hajápolási szakemberek ajánlására! Rendeld meg a www.nanoil.hu oldalról a villámgyors házhozszállítás lehetőségével!