Egyéb

Hízelgő Smink Különböző Bőrtónusok számára

Különböző bőrszínünk különböző színárnyalatúkról árulkodik, amelyek személyes sminkrutinkban rendkívül fontosak. Ha a bőrünk másodlagos színárnyalatát hozzákészítjük a megfelelő alapozóval, és a legjobb árnyékot, fényt és kontúrt használjuk, eredményül sikerül elérni az egészséges és ragyogó megjelenést. Ebben a blogbejegyzésben tippeket és trükköket osztunk meg Önökkel a különböző bőrtónusoknak hízelgő sminkről.

1. Világos Bőr

A világos bőr tökéletesen működik a rózsaszínű és bézs színekkel, valamint a púderrózsával, amitől merész és ragyogó lesz a bőr. Az alapozónál fontos, hogy a terméket próbálja ki művészeti fényben, mivel a boltban látható eredmény eltérhet. Ajánlott a meleg tónusú bronzosítók használata az arc pirítósaként, amely szép kontrasztot ad és hozzáad egy kis melegséget is a bőrhöz.

2. Közepes Bőr

A közepes bőrtónusok számára a csokoládébarna, arany és mályva színek működnek a legjobban. Az arany szín kiemeli a bőr meleg tónusát, míg a mályva rózsás-barna tónusúaknak hízelgő. A sötétbarna szín a szemöldökét és a szemhéját hihetetlen módon kiemeli.

3. Sötét Bőr

A sötét bőrtónusok számára az élénk színek – mint a bíbor, narancs és még a neon színek – gyönyörűen működnek. Az arany és bronz árnyalatok kiemelik a bőr természetes ragyogását. Azt is javasolnánk, hogy próbálják ki a mély szilva kontúrt, ami tökéletes élesítő effektust kölcsönöz az arcnak.

4. Olajos Bőr

Ha olajos a bőre, keresse az olajmentes alapozókat és púdereket. A mattító primer óriási segítség lehet a ragyogó bőr elérésében, anélkül, hogy zsírosnak vagy olajosnak tűnne. Ne feledje el használni a korrektort a foltok vagy a vörös foltok eltakarásához.

5. Kombinált bőr

A kombinált bőrűek számára mindig nehéz megtalálni a tökéletes alapozót. Javasoljuk, hogy keressen egy hidratáló, mégis olajmentes terméket. Használjon világos púdert a T-zónában, míg a szárazabb területeken használjon hidratálóbbat.

6. Száraz Bőr

A száraz bőrtónusok számára a hidratálás kulcsfontosságú. Keressen egy jó hidratáló krémet, amit használhat alaprétegként anélkül, hogy elzárja pórusait. A ragyogó alapozók és pirosítók segítenek megadni a friss és egészséges megjelenést a bőrnek.

Reméljük, hogy ezek a tippek hasznosnak bizonyultak a hízelgő smink elérésében különböző bőrtónusok számára. Ne felejtsd el, hogy a smink csak eszköz arra, hogy kiemelje a természetes szépségét, és nem arra, hogy elrejtse azt.