Hasznos tippek Smink

Hogyan legyenek természetes módon hosszabbak a szempilláim? Próbálj ki 3 bevált módszert

Rengeteg lány álmodozik hosszú és dús szempillákról, ám a tényleges eredmény elérése érdekében nagyon sok erőfeszítést kell megtenniük. Aggodalomra azonban semmi ok! Ha követed az alábbi három nagyon egyszerű módszert, akkor neked is szupergyorsan lesznek dupla olyan hosszúak, dúsak és erősek a szempilláid. Mint kiderült mindez lehetséges műszempillák felhelyezése nélkül is. 

A lehető legjobb végeredmény elérése érdekében, fogadd meg a tanácsainkat. A szempilláid már kb. egy hét után szebbek lesznek, majd szép lassan növekedésnek indulnak. A kívánt végeredmény elérése után is szerencsés tovább folytatni a kezelést, a hosszúság és dússág megtartása érdekében. 

Hogyan lehetnek természetes úton hosszabbak a szempillák?

1. út a hosszabb szempillákhoz: ricinusolaj 

A ricinusolaj jó orvosság lehet a rövid szempillák ellen, használatának hosszú időre visszavezethető hagyományai vannak. És még ma is nagy népszerűségnek örvend! Nagyon sokan választják a különböző szempillanövesztő készítmények helyett, hiszen olcsó, könnyen hozzáférhető és nagyon hatékony. A szempillák erősebbek lesznek, kevésbé töredeznek, sötétebbé és hosszabbá válnak. Ideális esetben lefekvés előtt, akár minden este is bevethető. Felviteléhez használj fülpálcikát vagy egy régi szempillaspirál megtisztított keféjét.

2. út a hosszabb szempillákhoz: szempillanövesztő szérum & vitaminok 

Ha a ricinusolaj mégis csődöt mondana, akkor a profi szempillaszérumok csúcsszuper alternatívát jelentenek. Ehhez a Nanolash-t és a Xlash-t ajánljuk. Hihetetlen összetevőiknek hála még a legszenzitívebb szemekkel is nagyon gyengéden bánnak. A Nanolash ígérete szerint a szempillák néhány nap alatt erősebbek, 30 nap elteltével pedig 50%-kal hosszabbak lesznek. Az ilyen professzionális termékek hatása általában gyorsan jelentkezik és nagyon tartós.

A Biotin tápanyagkiegészítői is említésre érdemesek. Erősítik a hajat és stimulálják annak növekedését. Serkenti nem csak a szempillák, de a szemöldök és a körmök növekedését is. Körülbelül egy hónap elteltével válik látványossá a változás, amelyet abszolút érdemes kivárni!

3. út a hosszabb szempillákhoz: gyengédség 

A szempillák és a szemkörnyéki bőr nagyon érzékeny. Éppen ezért óvatosnak kell lenned: a smink eltávolítása közben se dörzsöld soha a szemeidet! Ehelyett gyengéden nyomkodd a vattát a bőrödhöz, hogy a micellás víz működésbe léphessen. Ez a módja annak, hogy megóvjuk a szempillákat a dörgölésből származó fizikai sérülésektől. Illetve a legfontosabb tanácsunk az, hogy teljes egészében távolítsd el a szempillaspirált és minden festékmaradványt, mert ezek vezethetnek szemirritációhoz, a szempillák töredezéséhez.