Vásárlás

Hatásos a Mavala Double Lash Serum?

Mindenki hosszú szempillákat szeretne, ezért próbálunk midnent megtenni, hogy javítsuk az állapotukat. Természetes olajok, krémek és végül, a szempilla szérumok. Mavala Company piacra dobta a Double Lash Serum-ot, ami vastagabbá és sűrűbbé képes változtatn ia szempillákat. Hála a különlegesen megtervezett formulának, fehérjében és élő összetevőkben gazdag; serkenti a szempilláid növekedését.

24430927_4140c73a-6335-4a17-9ebd-cb8e64353692

A Mavala Double Lash Serum egy 10 ml-es üvegben érkezik egy pálca alakú szempillafestékkel.Az alkalmazása gyors és egyszerű. A formula folyékony és átlátszó.Amikor használtad a terméket, a szempillák merevek maradnak, viszont nem hagynak semmilyen foltot, amikor már megszáradtak, még órákkal később sem.

A Mavala Double Lash Serum klinikailag tesztelt és biztonságosnak titulált. Fontos azonban tudni, hogy csak külső használatra való, és ha a termék a szembe kerül, azonnal fel kell hívni az orvost.

Két emberen teszteltük a Lash Serum-ot, hogy bizonyítsuk hatékonyságát. A hossz és a mennyiség növekedését vizsgáltuk 3 hónap alatt.

Az eredmények azt mutatták, hogy a Mavala Double Lash Serum 5%-kal hosszabbította meg az önkéntesek szempilláját. A mennyiségi növekvés elérte a 8%-ot. A résztvevők jelentős javulásokat észleltek a a szempillák állapotában. Szerintük a szempillák erősebbek lettek és nem hullanak ki akkor mennyiségben, mint előtte. Kevésbé hajlamosak a töredezésre, ami a szempilák sűrüsödéséhez vezetett.

A szempillák ezek mellett fényesebbnek és egészségesebbnek tűnnek- a fontos olajkivonatokban gazdag formula eredménye. A teszt kimenetele nem kielégítő, amikor a terméket vizsgáljuk, aminek a fő szerepe a szempillák hosszának és mennyiségének.növelése. Számos más szempillanövelő szérum van a piacon, például a Nanolash, ami jelentősen hatékonyabb, mint a Mavala. Ennek a terméknek az ára megfizethető és 15 €-nál nem kerül többe, de attól függ, milyen csatornán vesszük meg. A Mavala Double Lash remekül működik, ha alapozó szempilla kondícionálóként használjuk, a szempillafesték alatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük