Tesztek Vásárlás

Modern hajfestés habcsíkokkal ColorCuts

Válaszd az innovációt a fodrászatában! A  Highlighting Foam Strips-ek gyors és hatékony többrétegű színezést tesznek lehetővé. Készíts gyönyörű frizurákat.

A több rétegű hajfestés volt a legnagyobb rémálmod? Ügyfeleid unatkoztak és türelmetlenek voltak a fodrászszékben? Most, a ColorCuts segítségével a színezési eljárás a felére csökkenhet, minimális sérülésveszély mellett.

Az egyedülálló polisztirol habcsíkok a legjobb fodrászati eszköz a maximális kényelem érdekében ügyfeleid és munkatársadi számára. A hőcsíkok nagyszerű alternatívát jelentenek a csúnya alumíniumfóliával szemben. 80%-ban biológiailag lebomló anyagból készülnek és egy habcsík legalább 3 használatra elegendő.

A csíkok mérete 10×30,5 cm és a haj hosszának megfelelően vághatók. Használat után egyszerűen mosd ki és használd újra őket. Ez a rugalmas anyag könnyen alkalmazkodik a kézhez, így könnyen hajlítható és összehajtható.

A hajfelületen gyengéden megtapad a festőszerekkel való érintkezés után, így megakadályozza, hogy a csíkok lecsússzanak a hajról. A csíkok a színezés során végig a megfelelő pozícióban tartják a hajat, így biztosítva a végső kényelmet. A többlépcsős színezésnek nem kell olyan hosszadalmasnak lennie!

újrafelhasználható habcsíkok hajfestéshez

Hogyan működnek a habcsíkok?

Ezek a könnyű, termikus csíkok maximális kontrollt biztosítanak a színezési folyamat felett és kivételes esztétikát a kezelés során. A habcsíkok segítségével a többrétegű színezés gyors és hatékony.

A félig átlátszó anyag lehetővé teszi a könnyű javításokat, tulajdonságai pedig minimalizálják a haj sérülésének vagy túlmelegedésének kockázatát. A polisztirol habcsíkok fenntartják az optimális hőmérsékletet, és lehetővé teszik a levegő keringését a rétegek között. A hajfesték felvitele után egyszerűen hajtsd félbe a csíkot.

A rugalmas és puha habanyag lehetővé teszi az egyedi és többdimenziós színezés létrehozását. A habcsíkok különböző színekben kaphatók, hogy könnyebben tudj dolgozni a hajfestés során. Ez a vonzó szerkentyű remekül mutat az ügyfelek haján, ellentétben a csúnya alumíniumfóliával.

ColorCuts melír habcsíkok

Mitől különlegesek a ColorCuts habcsíkok?

  • 80%-ban újrahasznosított anyagból készülnek,
  • újrafelhasználhatóak,
  • mosógépben moshatóak,
  • különböző színekben kaphatók, így a színezés során nem fog hibázni,
  • gyors és hatékony színezést tesznek lehetővé,
  • minden színezési technikához alkalmasak,
  • nem pazarolunk időt a csíkok fárasztó vágására,
  • praktikus dobozban kaphatók
  • teljes ellenőrzést biztosítanak a színezési folyamat felett,
  • a doboz 200 darab 10×30,5 cm-es csíkot tartalmaz.

A látványos polisztirol habcsíkok forradalmat jelentenek a fodrászat világában. Ezek a praktikus kiegészítők felfrissíthetik szalonodat és lerövidíthetik a színezési folyamat idejét, így több ügyfelet tudsz naponta fogadni. Biztosíts ügyfeleidnek fényűző és esztétikus kezelést. A csíkok a gyakornokaid számára is szuper hasznosak lehetnek, mivel könnyen kezelhetők és nem károsítják a hajat.

Válaszd a Highlighting Foam Strips-et és tedd vonzóbbá fodrászszalonodat!

Lépj be a hivatalos honlapra – colorcuts.mt