Smink

Szempilla hosszabbítás otthon! Nézd meg a TOP 5 fürt szempillákat!

Szempilla hosszabbítás otthon? Szalonos időpontok nélkül? Ami korábban lehetetlennek tűnt, az ma már valóság. A kozmetikai cégek meglepték a nőket azzal, hogy megjelentették a DIY fürt szempilla hosszabbítást otthoni használatra. Néhány perc alatt minden nő elkészítheti az álom szempillákat, szempilla technikusok nélkül. Ezért itt az ideje, hogy megnézzük a TOP 5 terméket, amely felülmúlja a többit!

TOP 5 termék a DIY szempilla hosszabbításhoz. Mit érdemes tudni az alkalmazás előtt?

Az otthoni szempilla hosszabbítás még mindig vegyes érzéseket vált ki a nőkből. A legtöbben inkább tapasztalt szempilla-technikusoknál csináltatják meg, és a szalonból egy lenyűgöző, frissességet és ragyogást kölcsönző szempillával távoznak.

Másrészt a félig tartós szempilla hosszabbítás hihetetlenül rossz hatással van a valódi szempilláinkra. Miután leveszik őket, hajlamosak hiányos szempillákat hagyni, és a szőrszálak egyszerűen gyengébbek. Ez bizonyítja, hogy nem mindenkinek jó választás.

Amint megjelentek az első DIY fürt szempilla hosszabbítások, a nők elkezdték észrevenni a viselésük előnyeit.

 • néhány perc alatt bármilyen szempillastílust létre lehet hozni,
 • nem nehezíti el a természetes szempillákat,
 • bármikor változtathatunk és módosíthatjuk a létrehozott szempillastílust, amikor csak kedvünk tartja,
 • természetes hatású szempillákat kapunk szalonlátogatás nélkül.

A nagyszerű előnyöket figyelembe véve nem csodálkozunk azon, hogy egyre több nő választja a DIY fürt szempillákat. Az ilyen műszempillák viselése számos előnnyel jár. Mindenekelőtt időt és pénzt takarítasz meg.

A gyártók hamar észrevették az ilyen termékek iránti növekvő érdeklődést, ezért folyamatosan különböző stílusú szempillákat adnak ki, azonban nem mindegyiknek van meleg fogadtatása.

Végezetül válaszoljunk a kérdésre: melyik márka kínálja a legjobb DIY fürt szempilla hosszabbítást?

TOP 5 termék!

A TOP 5 DIY szempilla hosszabbító termék körképében néhány fontos tényezőt veszünk figyelembe, többek között:

 • mennyi ideig maradnak meg a szempillák.
 • a DIY fürt szempillák könnyű felhelyezése.
 • a szempillák esztétikája.
 • az egyes készletekben található extra kiegészítők.

A fentieket figyelembe véve sikerült öt olyan terméket rangsorolnunk, amelyek a legnagyobb figyelmet érdemlik!

1. Fürt szempillák DIY Lash Extensions a Nanolash-tól

A nők szerte a világon imádják a Nanolash márkát. Sok éve szállít minőségi és hatékony szempilla termékeket. A márka DIY Lash Extensions szempilla hosszabbítói minden bizonnyal vezető szerepet töltenek be a DIY szempilla hosszabbítás terén. Legnagyobb előnyeik közé tartoznak:

 • természetes hatású szempillák – ezek a DIY fürt szempillák lenyűgözően néznek ki, valamint úgy remekül utánozzák a valódi szempillákat.
 • finom, fekete sáv – zökkenőmentesen illeszkedik a szempillasorhoz, és volument kölcsönöz a szempilláknak.
 • könnyű fürtök – nem fogod érezni a DIY szempilla hosszabbítás viselését.

Azt is meg kell jegyezni, hogy egy csomag szempillaspirálfürt nem kevesebb, mint 36 darabot tartalmaz, háromféle hosszúságban: 10, 12 és 14 mm, ami lehetővé teszi, hogy végtelen sok olyan stílust készíts, amit csak el tudsz képzelni. A nők használhatják ezeket olyan stílusokhoz, mint az orosz volumen, vagy csak finom szempillákhoz a mindennapi viselethez. Akár 8 stílus és göndörség közül is választhatsz, így minden nő biztosan kiválasztja a legjobb készletet.

Azt is ki kell emelni, hogy a Nanolash extra kiegészítőket kínál, amelyek elengedhetetlenek a fürt szempillák otthoni alkalmazásához. A szempilla hosszabbító készlet a szempillák mellett tartalmaz:

 • Nanolash bonder
 • Nanolash remover
 • Nanolash sealer
 • szempillacsipesz

Minden tartozék öt milliliteres és hosszú ideig tart. A rozsdamentes acélból készült, ergonomikus, megfelelően formázott és a tapadást javító bevonattal bevont szempillák  a gyors és problémamentes felhelyezését teszik lehetővé.

A Nanolash szempilla hosszabbítás felhelyezése mindössze 10 percet vesz igénybe. Csak fel kell vinnünk a kötőanyagot, és várnunk kell 30-60 másodpercet, hogy ragacsos legyen, majd a természetes szempillák alá, a lehető legközelebb a szempillasorhoz kell helyeznünk a fürtöket, és a csipesszel megnyomni. Utolsó simításként pecsételőt alkalmazunk. Bárki elboldogul az ilyen könnyen felhelyezhető szempilla hosszabbításokkal!

A márka garantálja, hogy 5 napig viselhetjük a szempillákat, azonban néhány nő megosztja, hogy a szempillái egész héten át a helyükön maradnak!

Összegezve, egyértelmű volt a döntés a Nanolash termékéről. A DIY szempilla hosszabbítás megérdemli a kitüntetést!

2. Glamnetic  Lash Extension Kit

A Glamnetic Lash Extension Kit a következő a rangsorban. Ez egy alap szempilla hosszabbító készlet, amit otthon is használhatsz. Háromféle hosszúságú fürt szempillákat tartalmaz, valamint a felhelyezésükhöz szükséges alapvető kiegészítőket. Kár, hogy a készlet nem tartalmaz sealert, hogy a szempillákat a helyükön rögzítse és hosszabb ideig tartson. Hiányzik egy remover is, hogy a fürt szempillákat biztonságosan és gyorsan eltávolíthasd.

A Glamnetic Lash Extension Kit szempillafürtjei természetes kialakításúak és egybeolvadnak a valódi szempillákkal, azonban először szempillaspirált kell felvinnünk. Hogy miért? A Nanolash készletből származó bonder kiegyenlíti a szempillák színét, de a Glamnetic Lash Extension Kit nem kínál ilyen előnyöket. A természetes megjelenéshez több időt kell fordítanunk a folyamatra.

A márka azt ígéri, hogy a Glamnetic Lash Extension Kit fürt szempilla hosszabbítása körülbelül öt napig viselhető, ez azonban az utókezeléstől függ. Rendszeresen át kellene fésülni a szempillákat, és távol kellene maradni az olajos kozmetikumoktól Ezáltal van esélyed arra, hogy öt napig viseld ezeket, de ez nem garantált. Nincs egyértelmű információ arról, hogy a fürt szempillák újrafelhasználhatóak-e.

3. Ardell X-tended Wear Lash System Kit 

Körképünk következő helyét az Ardell X-tended Wear Lash System Kit fürt szempillái foglalják el. Ezek a DIY szempilla hosszabbítások különböző hosszúságokban és stílusokban kaphatók, amelyek közül választhatsz.

Velük választhatsz Russian Volume-szerű szempillákat vagy finomabb szempilla hosszabbításokat. A fürtök kicsit hamisnak tűnnek, mert – azon kívül, hogy különböző hosszúságot kínálnak – mind egyformának tűnnek. Szerintünk az ára rendben van, a tartóssága is megfelelő az árához képest, de az Ardell X-tended Wear Lash System Kit segítségével semmiképp sem tudunk természetes hatású szempillákat készíteni.

A termék adataiban azt olvastuk, hogy a felvitel néhány percet vesz igénybe. Hivatkozzunk a DIY szempilla hosszabbításokra, amelyek felhelyezése mindössze 10 percet vesz igénybe. Ebben az esetben több tapasztalatra lehet szükségünk ahhoz, hogy az ígért tíz perc alatt felhelyezzük őket. Az Ardell X-tended Wear Lash System Kit szempillahosszabbító készlettel azoknak a nőknek, akik először alkalmaznak szempilla hosszabbítást, lehetnek problémáik.

Az előre elkészített fürt szempillák csomagja ragasztót és applikátort tartalmaz. A ragacsos ragasztóréteg eltávolításához nincs tömítő, ami hátrány. A fürtök gyors és kényelmes eltávolításához és tisztításához sincs eltávolító. A gyártó ezt a kettőt külön-külön árulja.

A fürt szempillák állítólag néhány napig maradnak a helyükön, a márka azonban hangsúlyozza, hogy a pontos idő az egyéni hajlamtól és az utókezelési rutintól függ.

4. Amor Lashes QuickLashes QuickLash Starter Kit

A következő szempilla hosszabbító készlet a listánkon az Amor Lashes márkától származik. A QuickLash Starter Kit, sok más termékhez hasonlóan, különböző hosszúságú fürt szempillákat tartalmaz, így különböző szempillastílusokat készíthetsz vele.

Csak egyféle göndörség áll rendelkezésre, ami gondot okozhat, amikor a szempillákat a szemformához próbáljuk igazítani.

Ami a szempillatincseket illeti, puhák és tömörek, mégsem fogsz velük természetes hatású pillákat létrehozni. A szempillafürtök meglehetősen természetellenesnek tűnnek a szemen, ezért nem ajánljuk őket mindennapi viseletre.

A fürt szempillák felhelyezése a gyártó ígérete szerint körülbelül 10 percet vesz igénybe, de vannak olyan online vélemények, amelyekben nők azt írják, hogy az első alkalommal történő felhelyezés nem volt szép és egyszerű.

Ami az Amor Lashes tartósságát illeti, ez egy másik márka, amely nem adja meg a pontos időt. A Nanolash szempillák esetében pontosan tudjuk, hogy meddig élvezhetjük a lenyűgöző szempillákat, azaz öt napig vagy tovább. Az Amor Lashes márka csak annyit említett, hogy az, hogy a fürt szempillák meddig maradnak meg, attól függ, hogy helyesen alkalmazzuk-e őket. Ez nagy hiba, főleg azok számára, akiknek kevés tapasztalatuk van a szempilla hosszabbítás alkalmazásában.

5. Invisi-Lash Kit TATTI

Toplistánk utolsó terméke az Invisi-Lash Kit a TATTI-tól. Ezek figyelemre méltóak, mégsem érdemelnek magas pozíciót a TOP 5 termék a DIY szempilla hosszabbítások rangsorolásban.

A TATTI márka DIY fürt szempillái puhák, könnyűek és latexmentesek. Kár, hogy a szempillatípusok és -hosszúságok terén szegényes a választék. Ezek rosszul állnak a Nanolash DIY szempilla hosszabbítókhoz képest, amelyek 3 hosszúságban és 8 stílusban kaphatók.

Az Invisi-Lash Kit TATTI szempillákat felhelyezve természetes hatású, finom szempillastílusokat hozhatsz létre, azonban volumenes szempillákhoz nem fognak működni. A gyártó becslése szerint a felhelyezési idő körülbelül 15 perc. Az online vélemények ezt megerősítik.

A szalag, amelyre ezek a szempillák rögzítve vannak, problémásnak tűnik. Ez nem a szokásos fekete szalag, hanem egy átlátszó csík. Mit jelent ez a gyakorlatban? Jobban észrevehető a szemen, és nem ad volument a szempillák tövében. Az átlátszó sáv a sötét szempillákkal rendelkező nőkön a legszembetűnőbb, ezért nem ajánljuk.

A TATTI Invisi-Lash Kit szempillák viselési ideje a becslések szerint 4-5 nap. Ez hasonló a többi termékhez.

Másrészt sok véleményező panaszkodik arra, hogy a készlet túlárazott, különösen a Nanolash fürt szempillákhoz képest. Ez az oka annak, hogy az Invisi-Lash Kit az utolsó helyre került a rangsorban.

TOP 5 DIY Cluster szempilla hosszabbítás. Összefoglaló

A DIY fürt szempillák arra szolgálnak, hogy segítsenek a nőknek megteremteni álmaik szemkeretét. Ráadásul úgy tervezték őket, hogy ezt néhány perc alatt lehetővé tegyék, és garantálják a hosszan tartó eredményt.

A rangsorolt termékek megfelelnek a kritériumoknak, azonban a Nanolash DIY Lash Extensions vitathatatlanul vezető helyen áll. Hosszúságok és stílusok széles választékát kínálják, valamint több mint öt napig viselhetőek.

Tudnod kell, hogy csak a megfelelő termékkel érhetsz el optimális eredményt. Érdemes bölcsen választani, és megfontolni a javaslatokat.

Ezzel biztosíthatod, hogy a fürt szempillák alkalmazása mindig szép, egyszerű és hatékony legyen!