Szépség

HD Brows – A szépség jó formában!

HD Brows egy teljesen más szinten formálja meg a szemöldököt. Ez az innovatív, egyedi módszer vált a legújabb, legkeresettebb kezeléssé Angliában. HD Brows főként a szemöldök formájára koncentrál, nem a szőrzet eltávolítására. A megfelelő formájú szemöldök hatalmas különbséget jelent az ember megjelenésében. Fiatalosabbá válhatsz tőle, keskenyebbé teheti az arcod, és a puhaság is egy sajátossága. A kezelés midnenkinek ajánlott, kortól, nemtől és bőrszíntől függetlenül, akármilyen szőrtípussal rendelkezik az ember a szemöldökénél.

eyebrowasdasdass

Sok sztár, mint például Jenni Frost és Cher Lloyd is használták a HD Brows-t. Kate Prince annyira szereti, hogy úgy döntött, hogy tréningeli magát és a sminkesét is a HD Brow procedúrában.

A HD Brow a 7 lépéses kezelés, ami különböző technikáknak a kombinációja, magába foglalva a festést, szőrtelenítést, fonalazás az alapvető szemöldökforma megteremtése érdekében. A te HD stylistod először is analizálni fogja az arcformádat, és összedolgozik veled, hogy együtt kitaláljátok, melyik szemöldökforma illene a személyiségedhez és az arcod sajátosságaihoz a legjobban.Nincs két ember, akinek ugyanolyan lenne a szemöldöke és bármilyen szemöldökstílust választhatsz; a sötét vékonytól kezdve a nagyon meghatrozottig.

A következő lépés a szemöldökfestés. A HD tintát a szemöldök kiszívásra és sötétítésére is használják. Amikor a szín meg lett határozva, a szemöldök felesleges részeit eltávolítják. Speciális ollókat alkalmaznak,hogy visszarendezzék a hosszú és rakoncátlan szőrszálakat és egy sima vonalat alkothassanak. Ezután következik szőrzet speciális fonállal való kitépkedése. A fonalazás egy ókori módszer a szemöldökszőrzet eltávolítására, mely keletről származik. A sylist egy fonalat használ a szemöldök összerendezése érdekében, a szemöldökvonal feletti részre koncentrálva. Minden szőrszálat a meghagyottokon kívül csipesszel kiszedik, hogy tökéletesítsék a HD Brows-t. Az utolsó lépés a szemöldök körüli bőr megnyugtatása csillapító tonikkal.Speciális ásványi hintőport is használnak ezen a területen, hogy nyugtassák és leplezzék a pirosságot. HD Brow Beater-t arra használják, hogy a szemöldököt elrendezzék, amivel egy kiforratlan végkifejletet kapunk.Ezek után a stylist HD Brow ceruzát vagy HD Brow festéket fog használni, hogy betöltse a lukakat és tanácsot adjon az utógondozással kapcsolatban. Végül, de nem utolsósorban, a legutolsó lépés az otthoni ápolás, ami csak rajtad múlik. Azért, hogy a látogatások között is tökéletesen nézzen ki a szemöldököd, tájékoztatni fognak, hogyan viselheted gondját ennek az érzékeny területnek az arcodon.

eyes

Közületek, aki túlságosan sokat tépkedte ki a szemöldökét, talán nem látja a kezelés eredményét azonnal. A szemöldökötök talán egy évet is igénybevesz, hogy visszanőjjön. Azért, hogy felgyorsítsátok a szemöldöknövekedést, használjatok Nanolash Serumot naponta egyszer, tiszta bőrön. Fontos vitaminokkal és hatóanyagokkal van tele, ami a szőrmirigyek körforgását növeli. A Nanolash Serum azoknak is ajánlott, akik hosszabb és vastagabb szemöldököt szeretnének. Használd a terméket minden szórványos területen és a szempilláid, illetve a szemöldököd 8 héten belül újranő.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük