Egyéb

A legjobb sminktrükkök

Hogyan találd meg a tökéletes bőrszínű rúzsárnyalatot magadnak? Sokan küszködnek ezzel a kérdéssel. Mindannyian tudjuk, hogyan néz ki a bőrszín, de amikor bemegyünk a boltba, 20 különböző variációját találjuk meg ennek a színnek. Valójában a tökéletes bőrszínárnyalatnak passzolnia kell nemcsak a szád színéhez, de…az ínyedhez is. Amikor kiválasztjuk a rúzst a boltban, csak szélesen kell mosolyognunk és kiválasztani azt a színt, ami a lehető legközelebb áll az ínyed színéhez.

kozmetikaibolt-makeup

Hosszú, vastag, de nem mű szempillák? Az egyik legjobb trükk erre a babahintőpor használata. Amire szükséged van, az csupán a kedvenc szempillaspirálod és finom, illatos babahintőpor. Először is vidd fel a szempillafestéket, tegyél egy fülpiszkáló tetejére a hintőporból és mielőtt a szempillafesték megszárad, húzd végig a fülpiszkálót a szempilláidon.Várd meg, míg megszárad a festék, majd fesd be a szempilláidat még egyszer. Ezzel a módszerrel csodásan hosszú és vastag szempillákat érhetsz el.

Úgy tűnik, a babahintőpor egy igazán univerzális szépség termék, mert a szempillahosszabbításon kívül szárító samponként is használható. Ha sietésben vagy és nincs időd megmosni és megszárítani a hajadat,masszírozza fejbőrödbe egy kis mennyiségű hintőport, majd fésüld ki, hogy ne maradjon fehér rész a hajadon. A hintőpor felszív minden felesleges olajat és friss és tiszta marad tőle a hajad.
kozmetikaiboltsad

Használj bármilyen papírkártyát és tedd a szempilláid mögé ,amikor kifested őket. Ez megvédi a sminkedet a szétkenődéstől. Az alsó szempilláidnál is használhatod és így biztos lehetsz, hogy a szempillafesték nem hagy foltot a szemed alatt.

Kicsi vagy vékony a szád? Töltsd fel a saját szádat és érd el, hogy a szád nagyobbnak látszódjon pár másodpercen belül. Rakj egy kevés mentaolajat a szádra és kend el alaposan. Ha nincsen mentaolajod vagy nem szereted az illatát, helyettesítheted egy csipet fahéjjal. Ezzel a trükkel az ajkaid csodásan fognak kinézni és illatozni.

ewerw

Ha szereted a szemhéjfestéket és szeretnéd, hogy erősebb legyen a színe, próbálj fehér szemceruzát vagy egy világosabb, krémszínű árnyalatot használni alapozásként. Ezzel a trükkel az árnyalat fényesebbnek és erősebbnek fog látszani. Ha a szemhéjfestéket nedves szemhéjra viszed fel, az árnyalat szintén színesebbnek fog tűnni.
Ez a legtökéletesebb trükk a hosszú szempilla kedvelőknek. Ha acélból készült szempillaspirál ecseted van, melegítsd fel egy picit hajszárítóval. Ezután göndörítsd be a szempilláid, vigyázva, nehogy megégesd magad. A meleg segít a hullámaidnak megmaradni hosszan és göndören a nap további részére.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük