Szépség

NANOIL Castor Oil- természetes, népszerű, hatékony

NANOIL ricinusolaj – természetes, népszerű, hatékonyA ricinusolaj (Ricinus Communis magolaj) a legjobb gyógyír a sérült hajra, a rossz állapotban lévő szemöldökre, a narancsbőrre és striás bőrre, valamint a gyenge körmökre. A 100%-ban természetes, kozmetikai NANOIL Castor Oil a legnépszerűbb olaj, amely a legjobb eredményeket adja és tele van értékes tápanyagokkal. Ismerd meg!

Ricinusolaj – tele értékes összetevőkkel

A ricinus növény, amelynek magjából a ricinusolajat nyerik, számos, a bőr és a haj számára fontos ápoló összetevőt tartalmaz, köztük olyan zsírsavakat, mint a ricinolsav (egyedülálló és fontos ebben az olajban), a linol- vagy az olajsav. Ez a hidegen sajtolt olaj nemcsak a farmakológiában, hanem a kozmetikumokban is alkalmazásra talált. Generációk óta a haj, a szemöldök és a szempilla növekedésének pótolhatatlan ápoló kezelésének tekintik. Vitaminok (A- és E-vitamin) és tápanyagok forrása, amelyek szükségesek a szép bőr és az erős, egészséges haj eléréséhez.

NANOIL Castor Oil

Ez az év legkiválóbb szépségápolási terméke! Kétségtelenül ez a legjobbra értékelt és legnépszerűbb kozmetikai ricinusolaj.  Nagy űrtartalmú, elegáns üvegpalackba zárt, praktikus cseppentővel és árához képest nagyszerű minőséget nyújt. Elsősorban azért népszerű, mert univerzális kozmetikum, különböző kozmetikai felhasználási módokkal. Már néhány csepp is elég ahhoz, hogy a ricinusmagból kivont vitaminok és ásványi anyagok ereje felszabaduljon. A NANOIL olaj bio és környezetbarát termék. Az ECOCERT minőségi tanúsítvánnyal kitüntetett ricinusolajat tartalmaz.

Hogyan kell használni a Nanoil Castor Oil-t?

1. HOSSZÚ, VASTAG HAJHOZ

A Nanoil Castor Oil erősíti a hajhagymákat, hogy megakadályozza a kihullást. Ennek eredményeképpen a haj gyorsabban kezd nőni, táplált, erős és egészséges lesz. Az olaj kondicionálja és tisztítja a fejbőrt, megakadályozza a zsírosodást és gyönyörű, természetes ragyogást és mély színt kölcsönöz a hajnak.

2. A GYÖNYÖRŰ SZEMPILLÁKÉRT ÉS SZEMÖLDÖKÉRT

A Nanoil Castor Oil tökéletes, teljesen természetes kondicionáló a szemöldök és a szempillák számára: ösztönzi növekedésüket, sűríti, sötétíti és hosszabbítja őket.

3. AZ ERŐS KÖRMÖKÉRT

A ricinusolaj hasonlít a keratinra, bőrünk, hajunk és körmeink fő építőelemére – ez teszi az olajat olyan nagyszerű kondicionálóvá, amely még az erősen sérült, törékeny körmök regenerálásával is jól megbirkózik.

Nanoil ricinusolaj – előnyök

  • Gyulladáscsökkentő és gombaölő tulajdonságokkal rendelkezik,
  • 100%-ban bio, hidegen sajtolt, tanúsított és finomítatlan,
  • erősíti a hidrolipid bőrgátat, véd a kiszáradástól,
  • segít a narancsbőr és a striák elleni küzdelemben,
  • ösztönzi a haj, a szemöldök és a szempillák növekedését,
  • többcélú és univerzális,
  • nagy kapacitással és nagyszerű árral rendelkezik az ilyen magas minőséghez képest.

olajok a haj növekedéséért

Miért szeretett bele az egész világ a ricinusolajba? Mert sokféleképpen használható és nagyszerűen működik, függetlenül attól, hogy a hajadra, a bőrödre, a szemöldöködre, a szempilláidra vagy a körmeidre kened. A férfiak arcszőrzetének ápolásában is segít, a praktikus pipetta pedig lehetővé teszi a kozmetikum pontos adagolását. A Nanoil Castor Oil határozottan kiemelkedik a versenytársak közül.

Hol lehet megvásárolni a Nanoil ricinusolajat?

A Nanoil ricinusolaj gyakorlatilag minden nagyobb online patikában megtalálható, de a legjobb, ha a márka weboldaláról rendeled meg: látogass el a nanoil.hu oldalra – ez garantálja a gyors házhozszállítást vagy egy számodra megfelelő helyre. Tegyél egy lépést a természetes bőrápolás felé!