Szépség

Hogyan legyen tökéletesen tiszta a haj? Ehhez a feladathoz a legjobb a Nanoil argánolajos micellás samponja

Ha a hajad gyorsan bezsírosodik, csomós és lapos lesz, akkor talán itt az ideje lecserélni a samponodat. Miért? Mert a leggyakrabban a nem megfelelő hajápolási termék felelős a fejbőr és a fürtök borzalmas állapotáért. Válassz olyan sampont, amely anélkül tisztít majd, hogy termék maradványokat hagyna maga után. Már csak egy kattintásra vagy a legjobb hajkondícionáló és fejbőrtisztító hatóanyagokat tartalmazó keveréktől. Csekkold a Nanoil micellás samponját argánolajjal, hogy megtapasztald milyen csodálatos és tökéletes is tud lenni a haj!

Nanoil: Tiszta haj & fejbőr a micellákkal 

A hajápolás a mosásnál kezdődik, éppen ezért szerencsés közelebbről megvizsgálni, mit is használsz a fejbőröd és a fürtjeid tisztítására. A szomorú igazság az, hogy a samponok nagy többsége nem képes teljesen tisztítani a fejbőrt, ami azt jelenti, hogy a toxinok, a termék maradványok és a faggyú továbbra is a hajszálakon maradnak. Ez hosszú távon meggátolja gyengíti a hajat, meggátolja a növekedést és a fejbőrön is problémákat eredményez.

nanoil MICELLÁS SAMPON ARGÁNOLAJJAL

Ha te is azt szeretnéd, hogy a hajad gyönyörű és bámulatosan kinéző legyen, akkor válassz micellás sampont. Pontosan ez az a termék, amely a tisztításról és a kondícionálásról gondoskodni képes, mert a micellák ahogy azt már a sminktermékek esetében megszokhattuk,  eltávolítják a lerakódásokat és maradványokat, amelyek feleslegesek a hajon. Akár egy koszmágnes, a micellák mélyen tisztítják a hajat és nyugtatják a fejbőrt.

A legjobb micellás sampont keresed? Itt a Nanoil – amely egy ikonikus micellás sampon argán olajjal, melynek köszönhetően a haj 100%-ban professzionális ápolásban részesülhet otthon is. A Nanoil micellás sampon gyengéd a fejbőrhöz, ám könyörtelen a szennyeződésekkel.

Nanoil: Az argánolaj erejével az ápolt és bámulatos hajért 

Tudtad, hogy az argánolaj 100-nál is több tápanyagot tartalmaz, amelyek bizonyítottan képesek javítani a haj állapotát? De mindenek előtt, megvédik a hajat a károsodástól, a benne található vitaminoknak hála tápanyagokat is szállítanak, többek között flavonoidok és növényi szterineket. A Nanoil micellás samponjához adott argánolaj, ellenállóbbá teszi a fürtöket, illetve segít a megküzdeni a borzassággal és a statikussággal. A rendezett és ápolt haj, amelynek tartása is van – ezt érheted el a Nanoil-lal.

Mi lehet még meglepő a Nanoil micellás samponjában?

A fent említett kulcsfontosságú összetevőkön túl – argánolaj – Nanoil micellás sampon olyan összetevők egyedülálló keverékét tartalmazza, amelyek nagyon hasznosak a mély-tisztításhoz. 3 kulcsfontosságú összetevőt tartalmaz még a Nanoil micellás samponját:

> Tara gumi – természetes és teljesen biztonságos hatóanyag, amely a hajlamináláshoz hasonlatos végeredményt garantál! Ez a hatóanyag teszi fényessé és simává a hajadat. Ráadásul, megelőzi a nedvesség elvesztését és a faggyútermelést is kontrollálja.

> Ricinusolaj – valószínüleg tisztában vagy vele, mire használják a világ egyik leghíresebb kozmetikai olaját a haj-, szempilla- és szemöldökápolásban, vagy mégsem? A Nanoil micellás samponjában ez gondoskodik az antibakteriális hatásról, de ez nem minden. A ricinusolaj fokozza a micellák hatékonyságát, azáltal hogy egyidejűleg enyhíti az irritációt, és megerősíti a hajhagymákat.

Szericin – ezt az összetevőt a selyemből nyerik ki, amely szintén segít javítani a haj megjelenésén. A feladata nedvesíteni, erősíteni és megelőzni a haj kiszáradását. Továbbá a ragyogását is fokozza.

Bámulatos hatás a Nanoil Argan Micellar Shampoo-val 

Bámulatos, mélyen tisztított és sima haj, amely megmarad frissnek és dúsnak még egy nappal a hajmosást követően is? A Nanoil sampon micellás erejének köszönhetően el fogod érni ezeket a hatásokat. Már egyetlen használat után is látni fogod a különbséget, ne várj tovább – lépj be a Nanoil világába és próbáld ki a Nanoil Argan Micellar Shampoo-t! A hivatalos weboldalon – nanoil.hu – más hihetetlen szépségápolási termékeket is találsz arcra, testre és hajra. Rendelj többet és élvezd ki az ingyenes házhozszállítást!