Hasznos tippek Vásárlás

Minden amit tudnod kell Selena Gomez Rare Beauty-járól

A hírességek által alapított szépségápolási márkák egyre gyakoribbá válnak. Nemrégiben Selena Gomez is csatlakozott ehhez a táborhoz azáltal, hogy piacra dobta a saját márkáját, Rare Beauty néven. Mi teszi olyan különlegessé ezt márkát? Milyen termékek szerepelnek a kínálatban és hogyan szerezheted be? Ezekre a kérdésekre a választ és még rengeteg más információt is megtudhatsz, ha tovább olvasol. 

Rare Beauty – a márka küldetéssel 

Mind a Selena Gomez által publikált videókból, mind pedig a hivatalos honlapon szereplő tájékoztatásból nagyon sok mindent megtudhatsz a Rare Beauty, többek között az is kiderül, hogy a márkát azzal a céllal hozták létre, hogy az emberek végre felhagyjanak a saját maguk és a sztárok összehasonlítgatásával, hiszen mindenki egyszeri, megismételhetetlen és gyönyörű. Selena azt is megerősített, hogy az elnevezésben szereplő Rare nem a véletlen műve –  a tökéletességgel és a szépséggel szemben támasztott irreális elvárások – amelyet a közösségi médiában oly bőszen ünnepelnek – végre felszámolásra kerülhessenek. 

Selena a későbbiekben kifejti, hogy az élete egy jelentős hányadát sminkmesterek székében töltötte (foglalkozásából eredően), éppen ezért az ő képzeletében a smink valamilyen boldogsággal párosul. Végül jó pár évet töltött azzal, hogy megalkossa a saját szépségápolási márkáját. Még annak ellenére is, hogy nagyon jól tudta mit szeretne. Azt vallja a sminknek a saját egyedi szépségünket kellene kiemelni, ahelyett, hogy másokat utánozunk. 

Milyen termékeket találsz a Rare Beauty kínálatában?

A márka tulajdonosa hangsúlyozza, hogy olyan kozmetikumokat igyekeztek megalkotni, amelyek szinte egybeolvadnak a bőrrel és észrevehetetlenné válnak. Éppen ezért rengeteg folyós és könnyed terméket fogsz találni a polcokon, krémes szemfestékeket és pirosítókat, amelyek úgy néznek ki mintha rúzs lenne.  

A folyékony highlighterek 8 különböző árnyalatban érhetőek el. Ezek kivételesen nagyszerűek, egyetlen apró cseppjétől ragyogni fog a bőr. 

Természetesen rúzsok és szájfények is helyet kaptak a szortimentben – egyesével és csomagban is beszerezhetőek. 8 Rúzsnak bársonyos, matt finishe van. 

A legnagyobb durranás mégis a 48 árnyalatban elérhető alapozó kollekció! Ez valami teljesen egyedi kezdeményezés, így mindenki megtalálhatja a bőrszínéhez legtökéletesebben illő terméket. Lágy textúrája ellenére a fedésük hihetetlen és a bőrt is tökéletesen hidratálják. Az alapozókon túl, a korrektorok részlege is legalább ilyen változatos – 48 árnyalat és 3 tónus: meleg, hideg és semleges. A márka hivatalos weboldalán lehetőséged van kideríteni, melyik szín illik a bőrödhöz leginkább. 

Illetve bemutattak egy szemöldök ceruzát, amelynek a másik oldalán egy szempillaspirál található a szempillák számára. Itt is 8 különböző szín közül választhatsz. Végül, de nem utolsó sorban természetesen egy matt, fekete szemtus is helyett kapott a polcon. 

Érdekes tény, hogy a kínálatban a korrektorhoz és a szemfestéshez szükséges ecsetek is megtalálhatók. 

Ahogyan már biztosan te is rájöttél, a Rare Beauty segítségével az egész sminkedet elkészítheted!

Honnan szerezheted be a Rare Beauty kozmetikumait?

A rendelésedet leadhatod a hivatalos weboldalon a rarebeauty.com-on, illetve az Amazonon. Ami az illatszerboltokat illeti, nézz szét a legközelebbi Sephora kínálatában – rengeteg országban megtalálhatóak a polcokon. 

Rare Beauty támogatja a mentálisegészség-tudatosságot

A legfontosabb információ, hogy a márka létrehozta a Rare Impact Fund-ot. Azt a célt tűzték ki, hogy 10 év alatt összegyűjtenek 100 millió dollárt, hogy támogatni tudják a mentális egészséget a leszakadó térségekben. A márka hivatalos weboldalán egy külön fület szenteltek cikkeknek, szakértők ingyenes elérhetőségeivel, olyan emberek számára, akik érzelmi vagy mentális nehézségekkel küszködnek.