Smink

Individual Lash Extensions – Olcsó vagy drága?

Az Individual Lash Extensions a leggyorsabban terjedő szépségterápia az egész világon. A nők imádják, mert lerövidíti a sminkelési folyamatot a rohanós hétköznapokon. Tökéletes nyáron is, amikor nem szeretünk erősen sminkelni és gyorsan szeretnénk felvinni egy keveset. A féltartós szempillák hosszabbnak és vastagabbnak mutatják a szempilláinkat, ahogy az egyéni műszempillák hozzáragadnak az eredetiekhez egy biztonságos, klinikailag tesztelt ragasztó segítségével. A műszempillák különböző hosszúságúak (9-14mm), formájúak és vastagságúak lehetnek.

eyebrowasdasdass

Az egyéni szempilláktól függően a féltartós szempillák 1-3 hónapig tarthatnak. Annak érdekében, hogy a szempillák épnek és sűrűnek hassanak, ajánlott felrakást háromhetente megismételni. A kezelés után kritiikus bármilyen olaj-alapú sminket használni, mivel azok feloldhatják a ragasztást és kieshetnek a szempillák. Mindenfajta szintetikus szempilla nagyon könnyű, ezért nem szabad lehúznia az eredetieket. Ha ez mégis megtörténik, az azt jelenti, hogy a szépségápoló vagy túl nehéz vagy túl hosszú szempillákat választott.

A másik opció a Lash Enhancing Serum-mal való szempillanövelés. A formula hatóanyagokban gazdag, amik táplálják a szempillák tövét és elősegítik az egészséges növekedésüket. Néhány hét alatt, ha rendszeresen használjuk a szert, a szempillák hosszabbá és sűrűbbé válnak. Nanolash és Latisse is egy nagyszerű szempillanövelő szérum, ami 60%-kal erősíti a szempillák növekedését. A szempilláink, mint ahogy a hajunk is, megfelelő hidratálást és tápanyagokat igényelnek, így nagyobbra nőhetnek és erősebbek lesznek.

Statisztikák alapján, a nőknek, akik szempillanövelőszereket használtak, kevésbé hullanak ki a szempilláik, amikor lemossák a sminket. A szérummal kezelt szempillák átlagosan 5 mm-rel nőnek nagyobbra. A legtöbb szempillanövelő szert legalább 2 hónapig kell folyamatosan használni. Ezután az idő után elég már csak hetente kétszer alkalmazni, hogy jó eredményeket kaphassunk. Ezek bőrbarát termékek, amelyeket nyugodtan lehet az érzékeny szemkörnyéki területeken alkalmazni és nem okoznak sem irritációt, sem pirosságot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük