Smink

Formázd kedved szerint a szemöldökeidet a Nanobrow Shape Mascara segítségével

Ez a szemöldök spirál egyszerre tartja tökéletesen, vastagítja meg és teszi határozottabbá a szemöldökeidet! A Nanobrow Shape Mascara egy szépészeti újdonság, amely hamarosan a sminkfelszerelésed elengedhetetlen része lesz. Ismerkedj meg vele közelebbről! 

Mindig tökéletesen ívelt és dús szemöldök? Jó helyen jársz! Lássuk, hogyan működik a Nanobrow Shape Mascara, és miért kellene neked is kipróbálnod. 

Mindig tökéletes szemöldökök a Nanobrowval

Nanobrow Shape Mascara:

  • elfedi a hiányos részeket, 
  • csodás színt kölcsönöz a szemöldöknek, 
  • látványosan dúsít és vastagít, 
  • tartást ad és garantálja a kívánt formát. 

A Nanobrow Shape Mascara látványos hatásait – a fényesebbé, tápláltabbá és ellenállóbbá váló szemöldök – végső soron a szilícium-dioxidnak köszönhetőek. Erővel tölti meg a szálakat, megelőzi a hullásukat és a gyökerek ellenállóképességéről is gondoskodik. A szemöldök smink nélkül is vastagabbnak, határozottabbnak és még legnyűgözőbbnek fog tűnni. 

Nanobrow Shape Mascara

A termék három színben kapható:

Mesés és határozott szemöldökök

A Nanobrow Mascara egy nagyon precíz ecsettel van felszerelve, amely minden kis zugba elér. Tökéletesen irányba állítja, erősíti, szépíti, ráadásul természetes árnyalatot is kölcsönöz neki. Hiányos és dús szemöldökökön ugyanolyan jól működik. Egy szempillantás alatt a sminkestáskád nélkülözhetetlen kiegészítője lesz! 

Ez a lágy és kellemes formula fényessé, látványosan dúsabbá és precízen formálttá teszi az íveket. A természetes és erősen pigmentált árnyalatok kiemelik a szemöldököt és még szuggesszívabbá teszik a tekintetedet. A szilícium-dioxid megakadályozza a hajszálak károsodását és védi a környezeti tényezőktől.

Nanobrow gyantás szemöldökformázó 

A Nanobrow Shape Mascarához tartozó kényelmes applikátornak hála csupán pár apró mozdulatra lesz szükséged a tökéletes szemöldökök megalkotásához. Hogyan használjuk? 

  1. lépés Nyisd ki a spirált és fésüld át a szőrszálakat úgy, hogy a szemöldök belső ívének kezdetéhez igazítva a kefét indítsd meg a mozdulatsort. 
  2. lépés Kifelé haladva fésüld át a szemöldöködet, beszínezve ezáltal a hiányos részeket. 
  3. lépés A természetes hatás érdekében tegyél több terméket az elvékonyodó szárakra. 
  4. lépés Miután megszáradt tovább rétegezheted, amennyiben szükséges. 

Ennyi elég is ahhoz, hogy egésznap kiélvezhesd a gyönyörű szemöldökeidet. A 3D hatás hosszú órákig ki fog tartani. Ne feledd a szemöldök keretezi az arcot, éppen ezért ennek mindig elegánsnak kell lennie. 

Szerezd meg a Nanobrow Shape Mascara!

A mesés szemöldökök elengedhetetlen tartozékai a jó sminknek. A Nanobrow spirálja az Internet új szenzációja és az Instagram felhasználói által ajánlott legújabb sminkőrület. A kézreálló kefe, a kellemes és bársonyos formula és a látványos eredmény meggyőzték nem csak a felhasználókat, de a szakembereket is. 

A Nanobrow Shape Mascara dúsnak láttatja a szemöldököket. Mindössze néhány használat is elegendő lesz ahhoz, hogy megfigyeld a szilikon ragyogást és regenerálódást fokozó hatására, hiszen a szőrszálak hamar feldúsulnak. Néhány mozdulat elegendő a tökéletes ívekhez! 

nanobrow shape mascara

Nanobrow – páratlan szemöldökformázó kozmetikum 

Tudtad, hogy a Shape Mascara csak egy termék a Nanobrow széles szemöldökápolókat magába foglaló kínálatából? Válogass a termékek között kedvedre. Próbálj ki minden nap egy másik technikát és terméket. Formázd a szemöldöködet kényed-kedved szerint. 

A Nanobrow kozmetikumait úgy alkották meg, hogy megkönnyítsék az életünket. A szemöldökformázásnak nem kell monoton, unalmas vagy időigényes tevékenységnek lennie. A termékeket úgy találták ki, hogy igazodni tudjon a hangulatodhoz, a stílusodhoz és az alkalomhoz is. Legyen mindig bámulatos a sminked a Nanobrow-val!