Tesztek

Bőrradíok és Mikrodermabrázió

Úgygondolod abőrradír csak az arcodra van? A bőrradírt használhatod a karodra, a lábaidra, a combodra, vagy akár a fejbőrödre is. A bőrradírt akármilyen szépségápolási boltban könnyedén beszerezheted, vagy otthon is elkészítheted, az alapanyagok bármely konyhában fellelhetőek. Néha a finom bőrradír nem elég, sokkal hatásosabb kell. Amire szükségünk van, az a kémiai hámlasztó. Bátran próbáld ki ezt az újszerű szépségápolási kezelést.

dasad

Hogyan működik?

Ez a leghatásosabb módszer, amit dermatológusok, kozmetikusok vagy esztéták ismernek. A kémiai hámlasztás során a régi hámsejtek a bőrradírral ellentétben kémiai úton vannak leválasztva. A vérkeringés felgyorsul, a bőr tud lélegezni és gyorsabban gyógyul. Rengeteg féle kémiai hámlasztás közül lehet választani annak függvényében hogyan szeretnéd kezelni a bőröd. Ezekkel a megoldásokkal nagyobb mennyiségű elöregedett bőrt lehet eltávolítani, és elősegíteni az új bőrréteg gyógyulását.

Ezek a szerek rengeteg célra használhatóak. Jók pattanásokra, a pattanások után maradt hegekre, vagy vékony bőrhibákra is. A hámlasztó javítja a bőr felületét, ezáltal több vitamint tud magába szívni a krémekből. Ezen szerek használata rengeteg előnnyel jár. A bőr megpuhul, a bőrhibák eltűnnek, visszaállítja a bőr eredeti színét.

Több eljárás is van a bőr hámlasztására. Megkülönböztetjük a kémiai hámlasztókat és a mikrodermabráziót. A későbbi kezeléssel eltávolíthatunk bármilyen bőrhibát. Ez a folyamat hasonló ahhoz, amelyet mi is elvégzünk a fürdőszobában, csak sokkal hatásosabb. Néhány kémiai hámlasztás után nyugodtan visszatérhetünk napi rutinunkhoz, mivel az eljárás nem irritálja a bőrt. A mikrodermabráziónál tőbb idő kell a gyógyulásra, mivel a bőrt sokkal mélyebben kezeli. A kémiai hámlasztás nem ajánlott sötétebb bőrárnyalathoz, mivel a folyamat során kifakulhat a bőr, ebben az esetben a mikordermabrázió a jobbik alternatíva, mivel az nem változtat a bőr árnyalatán.

A kémiai hámlasztás hosszú múltra tekint vissza, már az ókori görög és római nők is ismerték jótékony hatásait. Napjainkban az azonnali hatás miatt használják előszeretettel, mivel nem kerül hetekbe, mire kifejti hatását.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük