Smink

Az 5 legjobb választásunk: a legjobb szemöldök spirálok rangsora

Az 5 legjobb választásunk: a legjobb szemöldök spirálok rangsora

Talán közhelyes, de mégis 100%-ig igaz: a szemöldök felelős az egész arc keretezéséért – kiemeli a szemet és felhívja magára a figyelmet. Minden nő tökéletesen formázott és gyönyörű szemöldökről álmodik: a szemöldök sminkelése a mindennapi rutin elengedhetetlen lépése. Manapság a természetes sminkek népszerűek, hiszen kiemelik a természetes szépséget, ezért is válnak egyre népszerűbbé a szemöldök spirálok. Összeállítottuk ezt a rangsort, hogy másoknak is segítsünk megtalálni a legjobb szemöldök spirált. Nézd meg és válaszd ki a kedvencedet!

Hogyan hat a szemöldök spirál?

Egy jó szemöldök spirállal hihetetlen sminkeket készíthetsz! Mit várhatsz egy jó szemöldök spirál-tól?

 1. A szemöldök maximális volumenét.
 2. Fokozott definíció minden apró szőrszálnak.
 3. Helyesen kiválasztott, természetes hatású színnel hangsúlyozott szemöldök.
 4. Tökéletesen formázott szőrszálak.
 5. Hosszan tartó teljesítmény a smink eltávolításáig.
 6. A smink eltávolításának folyamata kíméletes, nem dörzsöli a bőrt.
 7. A szemöldökszálak tápláltak az összetevőknek köszönhetően.
 8. Csomómentes és nem ragadós gyönyörű szemöldök smink.

Jó szemöldök spirál – melyiket válasszuk?

A legjobb szemöldök spirál kiválasztásakor nagyon jól jöhet az általunk összeállított rangsor: nem kell órákig keresgélni és több véleményt és kommentet olvasni az interneten. Mi megtettük, hogy neked ne kelljen, és kiválasztottuk a győztest! Ismerd meg azokat a szemöldök spirálokat, amelyek a fogyasztók szerint a szépségpiac legjobb választásai. A szemöldök spirálok választéka rendkívül széles. Melyek azok, amelyekkel lenyűgöző megjelenést és természetes végeredményt érhetsz el a sminkben? Minden itt említett spirált más-más minőség, árnyalat, teljesítmény és kefetípus jellemez. Biztosan megtalálod azokat is, amelyek a szemöldököt ápoló összetevőket tartalmaznak. Az alábbi rangsor segítségével minden sminkrajongó könnyen megtalálhatja a legjobb szemöldökfestéket a maga számára.

Az 5 legjobb választásunk: a legjobb szemöldök spirálok rangsora

1. Nanobrow Shape Mascara – a legjobb szemöldök spirál!

Szemöldök spirál
Több információ: www.nanobrow.hu
 • Méret: 7ml
 • Ár: a kapacitáshoz és a teljesítményhez képest méltányos.
 • Vélemények: A Nanobrow spirál kapta a legelragadóbb véleményeket.

Csak egy győztes lehet, és a Nanobrow spirál kétségtelenül meghökkentő! Nem találtunk semmilyen hibát! A kozmetikum prémium minőségű, hiszen a szemöldök vastagságától, színétől és sűrűségétől függetlenül kiváló szemöldök sminket biztosít.

A termék elfedi a ritkás területeket és feltölti őket színnel, növeli minden szőrszál volumenét, így az ívek vizuálisan felerősödnek, teltebbek, vastagabbak és hangsúlyosabbak lesznek. Az egyedi, kifinomult és sűrű kefének köszönhetően hibátlanul formázza, rögzíti a szemöldököt. Innovatív formulája szilícium-dioxid hozzáadásával simává és hihetetlenül puhává teszi a szőrszálakat. Az árnyalatok nagyon természetesek, és elképesztően bársonyos felületet és definíciót kölcsönöznek a szőrszálaknak – csomók és ragacsosság nélkül. A Nanobrow Shape Mascara 100%-os tökéletességet és hosszantartó teljesítményt garantál a szemöldök sminkelésben!

2. Dior Diorshow On Set Brow

 • Méret: 5ml
 • Ar: a kis méretéhez képest kissé magas.
 • Vélemények: A Dior spirál számos pozitív véleményt kapott.

A Diorshow On Set Brow egy szemöldök  spirál, amely 90%-ban természetes összetevőket tartalmaz. Nagyon jól színez, hiszen villámgyorsan megnöveli a szemöldök volumenét, egyszerre biztosítva a természetes végeredményt és a 24 órán át kitart. Imádni fogod, különösen, ha odafigyelsz a vízálló formulákra, a durva szőrszálak érzése nélkül. Az árnyalatok elég jók, és a legtöbb szemöldökhöz illeszkednek.

A 3. Lancome Sourcils Styler  Brow Mascara

 • Méret: 6,5ml
 • Ár: egy kicsit túlzás
 • Vélemények: A Lancome spirál jó néhány pozitív véleményt kapott.

Ez a spirál népszerű választásnak bizonyul, bár az ára hagy kívánnivalót maga után. A Lancome Sourcils Styler Brow Mascara Lisa Eldridge-el, az egyik legtapasztaltabb és legelismertebb profi sminkmesterrel együttműködve készült. A szemöldök spirál vizuálisan megvastagítja a szemöldököt, kiemeli a színét és a szemet. Egész jól fixálja a sminket: akár 14 órán át is kitart, a szokatlan spirál pedig remekül igazodik a szemöldökhöz, és megkönnyíti a sminkelést. Egy hátránya azonban van: nem sikerült olyan sötét árnyalatot találnunk, ami a fekete, majdnem fekete vagy nagyon sötétbarna hajúaknak és szemöldökűeknek is megfelelne.

4. Yves Saint Laurent Couture Brow Mascara

 • Méret: 7.7.ml
 • Ár: nagyon magas
 • Vélemények: Az YSL spirál mérsékelten sok jó véleményt kapott.

Egy másik szemöldök spirál, amelyet egy ismert sminkmester – Lloyd Simmonds – készített. Ez az egyik legtartósabb szemöldök spirál, amit itt említettünk: akár 45 órát is kibír a szemöldökön, bár nem vagyunk benne biztosak, hogy bárki szívesen viselne ilyen sokáig sminket. Az Yves Saint Laurent Couture Brow Mascara szemöldökfestéket meglehetősen nehéz és időigényes eltávolítani, mivel dörzsölni kell a bőrt. Azonban egy ilyen hosszan tartó smink kétségtelenül hasznos a divatbemutatókon és fotózásokon, ahol a modelleknek hibátlanul kell kinézniük, és a sminknek minden körülmények között a bőrön kell maradnia. Sajnos ez a spirál csak két árnyalatban kapható.

Az 5. BENEFIT Gimme Brow+ Volumizáló  Eyebrow Gel

 • Méret: 3ml
 • Ár: magas
 • Vélemények: A Benefit spirál jó véleményeket kap.

Ez a színezett szemöldök spirál klasszikus kis applikátorral van ellátva, amely nem festi meg a bőrt, és széles keféje csomósíthatja és összeragaszthatja a szőrszálakat. A szempillaspirál kétségtelenül növeli a szemöldök volumenét és meglehetősen gyorsan stilizálja azt. Mikroszálakat tartalmaz, amelyek a szőrszálakhoz tapadnak, így a vastagabb és kifejezőbb szemöldök hatását nyújtja. További előnye, hogy vízálló és hosszan tartó. A spirál emellett meglehetősen könnyű felvitelt biztosít. A  BENEFIT Gimme Brow+ Volumizing Eyebrow Gel tíz árnyalatban kapható. Egyesek szerint ez nagy előny, mivel így tökéletes árnyalata választékot biztosít, mások szerint a széles választék miatt nehéz kiválasztani a megfelelő színt, mivel túlságosan hasonlóak.