Vásárlás

Nanoil Keratin hajpakolás: gyönyörű haj, kivétel nélkül!

Mindent megteszel hajad egészsége érdekében, de ennek ellenére gyenge és kócos? Ha a hajszálaid állapota kivetnivalót hagy maga után, az csak két dolgot jelenthet. Először is szüksége van egy nagy adag keratinra, és valami jobbra, mint egy sima balzsam. Ajándékozd meg a hajad a hidroliazált keratinnal. Hetente 20 perc: mindössze ennyi időre van szükséged, hogy kihasználd a Nanoil hajpakolás által nyújtott előnyökek és újjá varázsold hajadat.

Keratin: egy alapanyag amely gyönyörű hajat varázsol neked

Mi is a keratin valójában? Egy természetes összetevője a hajnak. Ha a haj keratintartartalma magas, a hajszálak erősek és ellenállóak. Azonban ha a keratinszint csökken, ami sajnos gyakrabban fordul elő, mint gondolnád, a haj gyengévé, szárazzá, fakóvá és fénytelenné válik. A te hajadat is érinti? Ne habozz! Biztosítsd, hogy hajad mindig szép és táplált maradjon. Rendszeresen alkalmazz rajta keratinos kezelést, amely a haj legfontosabb építőeleme.

Nanoil keratinos hajpakolás – mitől más a többi elérhető terméktől?

A Nanoil a legmagasabb minőségű hidroliazált keratinnal dolgozik, amely hatékonyan épül bele a hatjövekbe, rendbehozza a mikrosérüléseket, a hajadat erősebbé teszi és megvédi azt az újabb károsodásoktól. A hajpakolás pantenollal van dúsitva, amely nagyon hatékony alapanyag a hajápolás területén. Keratinnal vegyítve hajadat egészségessé, erőssé és gyönyörűvé varázsolja. Már az első használat után frizurád ragyogni fog.

A Nanoil keratinos hajpakolás előnyei

  • RENDBEHOZZA HAJADAT
  • A HAJ TELJES HOSSZÁT ERŐSEBBÉ TESZI
  • HAJAD FÉNYESEBB ÉS LÁTHATÓAN SZEBB
  • VÉDI HAJAD A TOVÁBBI KÁROSODÁSOKTÓL
  • CSÖKKENTI A KERATIN HIÁNYT

Nanoil keratinos hajpakolás – vélemények

Számtalan oka van, amiért a termék használói pozitív visszajelzéseket adnak a Nanoil keratin hajpakolással kapcsolatban. Az egyik legtöbbet kiemelt tulajdonság az, hogy bármilyen hajtípuson hatékonyan használható. Nagyon jó eredményekkel használható száraz hajon, amelynek regenerációra van szüksége és egészséges hajon is, amelyet megóvnál a károsodásoktól. A Nanoil hajpakolása kiválóan alkalmazható vékony, zsírosodásra hajlamos hajon is, hiszen alapanyagait gondosan válogatták össze, hogy hajadat táplálja, anélkül, hogy elnehezítené azt. A Nanoil keratin hajpakolást fodrászok is ajánlják, hiszen a B5 vitamin és a keratin kombinációja teljesen regenerálja hajadat.

Hogyan használd a Nanoil keratinos hajpakolását?

A Nanoil hajpakolását érdemes hetente legalább egyszer alkalmazni. Vigyél fel egy adag Nanoil keratin hajpakolást frissen mosott, törölköző száraz hajadra, majd hagyd hatni 10-20 percen át. Ezután alaposan öblitsd ki. Fésüld ki és élvezd gyönyörű, egészséges hajadat.