Magazyn

A 10 legjobbnak ítélt szemöldök toll

A szemöldök toll a microblading kezelés által inspirált termék, a tartós szemöldök smink egyik módszere. Az eljárás egyedülálló technikája természetes megjelenést biztosít. A valódi szemöldök szőrszálakra emlékeztető apró, szőrszerű vonások kitöltik a szemöldök nagyobb hézagait és ritkás területeit, volument adva az íveknek. Ma már nincs szükség az invazív eljárásra. Egy jó szemöldök toll biztosítja, hogy ugyanazt a hatást érd el, amit a microblading garantál. Rajzolj szupervékony vonalakat azokon a területeken, ahol nagyobb szemöldök definícióra van szükséged. Fokozd a vonalak fedettségét és vastagságát. A siker kulcsa a kiváló minőségű termék megtalálása egy jól megválasztott árnyalatban. Melyik szemöldök tollat válasszuk? Íme a 10 legnépszerűbb és legjobban értékelt szemöldök toll listája. Fedezd fel a legjobb szemöldök tollak TOP 10-es választékát!

A 10 legjobbnak ítélt szemöldök toll

Nanobrow Microblading Pen

Keresés a honlapon www.nanobrow.hu

Gondolkodtál már a microblading kezelésen? Ezzel a szemöldök tollal a kezedben nincs szükséged a drága kezelésre. A Nanobrow Microblading Pen a szemöldökformázáshoz való legjobb termék. A tartósság, az alkalmazás kényelme és az intenzív pigmentáltság összehasonlíthatatlan más hasonló termékekkel. A Microblading Pen az első olyan szemöldök termék, amely garantálja a microblading hatást. A hegye szuper vékony vonalakat rajzol, amelyek a természetes szemöldök szálakra emlékeztetnek. Az eredmény? Láthatóan javított szemöldökforma, rajzfilmszerű hatás nélkül, álcázott rések, valamint vizuálisan vastagabb és volumenesebb szemöldök. Ez a szemöldök toll mindig használatra kész. Ellenáll a víznek, az izzadságnak és a maszatolásnak és hosszan tartó szemöldök sminket biztosít. A szín még órákig nem mosódik le és nem halványul el. Egyszerűen csak hozz létre szőrszerű vonásokat azokon a területeken, ahol több volument szeretnél. A vegán és kegyetlenség mentes formula kiváló minőségű pigmentekkel van gazdagítva, hogy természetes hatású árnyalatokat hozz létre, amelyek minden szemöldökszínhez illeszkednek. A textúra könnyű és észrevétlen a bőrön. A termék bőrkímélő és kíméletes formulával rendelkezik. Emellett mentes minden káros összetevőtől. 

➜ 5 árnyalatban kapható: Szőke, sötét szőke, világosbarna, sötétbarna és eszpresszó.

Méret: 1ml / 0.034 fl oz

➜ Általános értékelés: 10/10

2. Anastasia Beverly Hills Eyebrow Pen

Az Anastasia Beverly Hills Eyebrow Pen nagyon vékony hegyű, ami tökéletesen működik a szőrszerű vonások rajzolásához. Az Anastasia toll természetes hatású. Plusz pont a termék jó pigmentáltságáért, tartósságáért és vízálló formulájáért. A könnyű állagnak köszönhetően a termék könnyen felvihető, precíz és száradás után szinte észrevehetetlen. Minden szemöldök- és bőrtípusra alkalmas. A termék 9 gyönyörű árnyalatban kapható. Vegánbarát termék, nem tartalmaz állati eredetű összetevőket. Egy kis mínusz a kis méretért.

➜ 9 árnyalatban kapható: Szőke, Karamell, Taupe, Lágy barna, Középbarna, Csokoládé, Sötétbarna, Gránit, Ébenfa.

Méret: 0,5 ml / 0,016 fl oz

➜ Általános értékelés:  9.5/10

3. Urban Decay Brow Blade Pen

Az Urban Decay jól ismert és kedvelt 2 az 1-ben szemöldökceruzája. Két véggel rendelkezik: egy visszahúzható ceruza és egy vékony szemöldökceruza a másik végén. Mindkét termék hihetetlen precizitást biztosít a meghúzott vonalaknak. Ez a szemöldöktoll segít a valódi szemöldökszőrszálakat imitáló vonalak megrajzolásában, de a nagyobb ritkás területeket is kitölti színnel. Könnyedén felépítheted a fedést és fokozhatod az árnyalatot és a definíciót. Naptól függően választhatsz a két lehetőség közül, ami ennek a 2 az 1-ben terméknek hatalmas előnye. Az Urban Decay szemöldök toll azonban a többihez képest kisebb méretű.

➜ 7 árnyalatban kapható: Taupe Trap, Cafe Kitty, Natural Nana, Brunette Betty, Cool Cookie, Dark Drapes, Blackout.

Méret: 0.05ml/0.28ml / 0.001 fl oz/0.009 fl oz

➜ Általános értékelés: 9/10

4. BeneFit Brow Microfilling Pen

Ez a BeneFit szemöldök toll egy speciálisan kialakított 3-tüskés hegyű, különböző hosszúságú fogakkal ellátott tollal rendelkezik. Egy vonással 3 különálló vonalat rajzol. Ha gyors megoldást keresel az ívek kitöltésére ez a termék tökéletes. Ez a szemöldök toll azonban kevésbé precíz, mint a klasszikus, éles hegyű tollak. Négy standard árnyalatban kapható, amelyek a legtöbb szemöldökszínhez illeszkednek. A formula ellenáll a víznek és az izzadságnak és nem maszatolódik el felvitel közben. Ez a szemöldök toll 24 órás szemöldök sminket biztosít.

➜ 4 árnyalatban kapható: Szőke, világosbarna, középbarna és mélybarna.

Méret: 0,7 ml / 0,023 fl oz

➜ Általános értékelés: 9/10

5. Milani Weekend Brow Eyebrow Tint

Ez a szemöldök toll hatékonyan definiálja a szemöldököt. A Milani szemöldök toll enyhén matt felületet biztosít, ami nagyon rendezetté teszi a szemöldöködet. Álcázhatod a ritkás területeket és kitöltheted a rést. A Milani szemöldök tollat nem tesztelték állatokon és vegánok számára is alkalmas. A szemöldök toll eclipta kivonatot és H-vitaminban gazdag biotint tartalmaz, ezek az összetevők biztosítják, hogy a szemöldököd megfelelően táplált legyen, smink nélkül is.

➜ 3 árnyalatban kapható: Barna: Lágy barna, Középbarna, Eszpresszó

Méret: 1ml / 0.034 fl oz

➜ Általános értékelés: 8.5/10

6. IsaDora Brow Fine Liner

Az IsaDora Brow Fine Liner egy nagy pontosságú szemöldök toll keskeny hegyű, nagyszerű a hiányok kitöltésére. Gyorsan és egyszerűen megfelelő formát ad az íveknek és vékony, szőrszálszerű vonásokkal tölti ki a réseket. Enyhén árnyalt és félig áttetsző árnyalatainak köszönhetően lehetővé teszi a fedés felépítését. A gyorsan száradó formula megkönnyíti a felvitelt és lehetővé teszi, hogy a szemöldök sminked órákig kitartson. Vegán formulával rendelkezik, nem tesztelték állatokon és mentes minden állati eredetű összetevőtől.

➜ 4 árnyalatban kapható: Taupe, Soft Brown, Medium Brown és Walnut Brown.

Méret: 1.1 ml / 0.037 fl oz

➜ Általános értékelés: 8/10

7. KIKO Milano Eyebrow Marker

A Kiko Milano Eyebrow Marker egy foltálló szemöldök toll a pontosan meghatározott és kitöltött ívekért, amely szemöldöktetoválás hatást kelt. A formula ginzeng kivonattal és B-vitaminnal gazdagított. Más szemöldök tollakhoz képest a KIKO Milano Eyebrow Marker szélesebb hegyű, ami sokkal vastagabb vonalakat húz. A termék “kapilláris rendszerrel” rendszerével van ellátva, amely lehetővé teszi a precíz szemöldök sminket, csökkentett elkenődéssel.

➜ 4 árnyalatban kapható: Eper szőke és vörös, gesztenyebarna és szőke, barna és fekete

➜ Méret: 1,6 ml / 0,054 fl oz

➜ Általános értékelés: 8/10

8. Revolution PRO 24hr Day &  Night Brow Pen

Gyorsan száradó, hosszan tartó, és ahogy a neve is mutatja, forradalmi szemöldök toll. A tollnak két vége van, egy 3 tűs toll, a másik oldalán pedig egy kölesmagkivonattal dúsított szemöldökszérum. A kontúros, ferde hegye lehetővé teszi, hogy a szemöldök minden ritkás területét elérd. Egyszerre 3 vékony vonalat rajzol, ami megtakarítja a napi szemöldök sminkeléssel töltött időt. Bár precíz, nem olyan pontos, mint a klasszikus hegyű tollak. A formula vegán és kegyetlenségmentes.

➜ 3 árnyalatban kapható: Meleg barna, hamvas barna és sötét barna

Méret: 1,6 ml / 0,054 fl oz

➜ Általános értékelés: 7.5/10

9. NYX Professional Makeup Lift & Snatch Brow Tint Pen

A NYX Professional Makeup Lift & Snatch Brow Tint Pen szemöldök tollal gyorsan kiemelheted és formázhatod a szemöldököd. A toll rugalmas mikroheggyel rendelkezik, amely még a legrövidebb szemöldök szőrszálakat is képes természetes módon meghatározni. Segítségével pillanatok alatt microblading szemöldököt varázsolhatsz magadnak. A terméket nem tesztelték állatokon.

➜ 9 árnyalatban kapható: Szőke, Taupe, Soft Brown, Auburn, Brunette, Caramel, Ash Brown, Espresso és Black.

Méret: 1ml / 0.034 fl oz

➜Általános értékelés: 7.5/10

10. Gosh Copenhagen Gosh Brow Pen

Egy szemöldök toll kissé vastagabb hegyű – Gosh Brow Pen. Lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt kitöltsd és meghatározd a világos, ritkás és alig látható szemöldöködet, kitölti a nagyobb ritkás területeket és színt adj az íveknek. Akár 20 órán keresztül is a bőrön marad. A vízbázisú formula szuper kényelmessé teszi a felvitelt. Hátránya a korlátozott szín választék, ami nem biztos, hogy a szőkéknek és a fekete hajú nőknek tetszeni fog. A kozmetikum hipoallergén.

➜ 3 árnyalatban kapható: Barna, szürke barna és sötétbarna

Méret: 1,1 ml / 0,037 fl oz

➜ Általános értékelés: 7.5/10