Smink

Nanolash Mascaras – Melyiket válaszd? A hosszabbítót vagy a dúsítót?

Nincs smink jó szempillaspirál nélkül. Ez a termék mélyebb tekintetet ad, és a szemek nyitottabbnak tűnnek általa. A Nanolash szempillaspirál biztosítja ezt a hatást. A márkának van egy szempillaspirálja, amelyik dúsítja a pillákat és egy másik, ami hosszabbítja azokat. A szempillákat lehető legjobb kihangsúlyozása érdekében, a megfelelő terméket kell választani. Melyik Nanolash spirál lesz a jó a vékony szempillával rendelkező nők részére, és melyik azoknak, akiknek extra hosszra van szükségük?

Vékony szempillák esetén a Nanolash Volume Up Mascara jól fog működni

Nincs kétség afelől, hogy a különböző szemillaspirálok máshogyan működnek a vékony, de hosszú szempillával rendelkezőknél, míg más spirál jobb választás a nagyon rövid pillákhoz. Ezért a Nanolash márka nem egy, hanem számos terméket ajánl, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő tökéletes szempillaspirált.

Nanolash Volume Up Mascara

Azoknak, akik rendkívül vékony szempillával küzdenek, a Nanolash Volume Up Mascara  lesz a megfelelő. Ez a termék lehetővé teszi, hogy élvezhesd a lenyűgöző volument, még akkor is, ha rendkívül finom szempilláid vannak. Ez annak köszönhető, hogy maximális sűrűséget ad, és mindezt az első réteg felvitele után már megkapod.

A legjobb hatás elérése érdekében, érdemes a dúsító spirált a szempilla legaljáról felvinni. A speciális Nanolash pálcának köszönhetően ez egyáltalán nem jelenthet problémát. Felfelé húzva érdemes cikcakkos mozdulatokat végezni, így a szempillaspirál eléri a legkisebb pillákat is. A hatás fokozásához felvihetsz egy második réteget is egy pici idő elteltével.

A dúsító Nanolash Volume Up Mascara számos értékes összetevőt tartalmaz, melyek az alábbiak:

  • Búzacsíra olaj – intenzíven regenerálja és erősíti a szempillákat.
  • E-vitamin – fokozza a szőrnövekedést és megvédi a szőrtüszőket a szabadgyököktől, melyek gyengíthetik azokat.
  • Rizs viasz – fényesítő, védő és erősítő tulajdonságokkal rendelkezik. Ennek köszönhetően, a Volume Up szempillaspirál rendszeres használatával a pillák puhák és simák lesznek.
  • Karnauba viasz – fokozza az új szempillák növekedését, ráadásul táplálja a azokat és csökkenti a hullásukat.
  • Gumiarábikum – filmképző tulajdonságának köszönhetően védi a szempillákat a sérülésektől. Ennek az összetevőnek a jóvoltából a szempillaspirál védelmező tulajdonsággal is rendelkezik.
  • Panthenol – gyulladáscsökkentő tulajdonságáról ismert, valamint hidratálja a szempillákat és szép ragyogást nyújt nekik.

A rövid szempillákhoz a hosszabbító és göndörítő Nanolash Length & Curl Mascara lesz az ideális választás

Azok a nők, akiknek nem kell aggódniuk a sűrűbb szempilla miatt, viszont fokozni szeretnék pilláik hosszát, egyértelműen a Nanolash Length & Curl Mascara szempillaspirált kell választaniuk.

Nanolash Length & Curl Mascara

Ez a hosszabbító spirál egyidejűleg göndöríti is a szempillákat, hogy a szemeket a lehető legnyitottabbá tegye. Egész napon át tartó megemelt és ívelt hatást nyújt úgy, hogy nem kell igazítanod.

A Nanolash Length & Curl Mascara szintén gazdag formulával rendelkezik, mely a következőket tartalmazza:

  • Zöld tea kivonat – gyulladáscsökkentő, antioxidáns és nyugtató hatása van. Behatol a gyökerekbe, megakadályozva a felesleges faggyúkiválasztást és a szempilla hullást.
  • Kaktuszvirág kivonat – intenzíven elősegíti a sejtregenerálódást.
  • E-vitamin – védi a szőrtüszőket a káros szabadgyököktől.
  • Rizs viasz – erősítő tulajdonsággal rendelkezik, rugalmasabbá téve a szempillákat, melyek puhák és kevésbé törékenyek lesznek.
  • Karnauba viasz – hidratáltabbá és tápláltabbá teszi a szempillákat, amely csökkenti törékenységüket és gyönyörű ragyogást nyújt nekik.
  • Gumiarábikum – megvédi a szempillákat a sérülésektől és segít fenntartani a megfelelő hidratálást. Ezen felül nyugtatja az irritációt.
  • Panthenol – kondicionáló tulajdonsággal rendelkezik. Sokkal hidratáltabbak lesznek a szempillák, és az intenzív belső erősítésnek köszönhetően idővel vastagabbá válnak.