Smink

Twiggy smink

A következő ősz legnagyobb sikere a Twiggy smink. Ki volt Twiggy? Egy modell ikon és énekesnő volt, aki az 1960-as évek elején tört be a köztudatba. Szinte az összes fontos dizájner kifutóján megjelent világszerte. Twiggy karcsúságáról, rövid hajáról és nagy szemeiről volt híres. Amikor híressé vált, csupán 17 éves volt és számos fiatal nő az ő stílusát szerette volna követni. Nem viselt semmilyen sminket az erős, fekete szemeitől és hosszú szempilláitól eltekintve. Az első dolog, amit alkalmaznod kell, az alapozás. Fontos, hogy világos színű legyen. A BB színes hidratáló kréme lehet legjobb választás a hagyományos, folyékony alapozó képest.

twiggymakeup

Az 1960-as években a sápadt arcbőr volt a trendi, mivel fiatalságot sugárzott. Ha vannak szeplőid, mutasd meg őket a sminken keresztül, mert ragyogóan fognak mutatni a Twiggy kinézettel. Használj korrektort, hogy elfedj minden színelváltozást. Így teljesen befeded azokat a területeket, amik nem tökéletesek, mégis világos és fényes marad a smink. Készíts elő mindent a sminkalapozóval, ezek után pedig jöhetnek a szemek.

dasdsad

Kerülj minden pirosítót vagy bronzertm hiszen az 1960-as évek csak a szemekről szóltak. Annak érdekében, hogy csodálatos szemeket érj el, csak egy sötét árnyalatra van szükséged, egy folyékony szemhéjtusra és szempillaspirálra. Építsd fel a szemhéjad kinézetét úgy, hogy a külső sarokban kezded felvinni az árnyalatot és egyre mész beljebb a szemcsücsök felé. Nyomd oda finoman a festéket a bőrödhöz, mert ez a smink legsötétebb része. Vegyél elő a puha szemecsetet és kenj el minden durva vonalat a szemcsücsködnél. Nagy, babaszem kinézetet fog mutatni, ami abban az időben nagyon népszerű volt. Használd ugyanazt az árnyalatot, hogy újrarajzold az alsó szemhéjad, közvetlenül a szempillák vonala alatt. Vidd fel a szemhéjtust a szem belső részétől indulva, húzd végig keresztbe és végül húzd ki a szélét. A szempilláknak extrahosszúaknak és vastagnak kell lenniük. Vegyél egy ultrafekete szempillafestéket és kend be vele a kedves kis szempilláid. Használj kettő vagy három réteget az alsó szempillákon és ragaszd oda a műszempillákat a felsőkhöz, hogy elérhesd a Twiggy kinézetet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük