Smink

Szemöldök smink a Nanobrow Microblading tollal – Mit kell tudni erről a szemöldök tollról?

A szemöldököd tollal való sminkelése egyszerű módja annak, hogy dúsabb kinézetet adj a szemöldöködnek és kitöltsd a hiányosságokat. A szemöldök toll egy kis méretű és kényelmes termék, amelyet a szemöldök precíz formázására használnak, hogy kitöltsék, meghatározzák vagy formázzák a szemöldököt. A tűvékony hegye lehetővé teszi, hogy meghatározd a szemöldököd formáját és kitöltsd a ritkás területeket. A speciálisan kialakított applikátort, amelyet a microblading technika ihletett, úgy tervezték, hogy akár milliméter vékony, valódi szemöldökszőrszálakat utánzó vonalakat rajzoljon. A szemöldök feathering technikával, szőrszálról szőrszálra történő rajzolása rendkívül természetesnek tűnő hatást biztosít, hasonlóan a microblading eljárás után kapott hatáshoz – anélkül, hogy szemöldöködet tetoválni kellene!

Hogyan működik a Nanobrow Microblading Pen?

➜ Meghatározza a szemöldököt és vastagabbá teszi azt

➜ Kitölti az üres területeket szőrszerű vonásokkal, amelyek a valódi szemöldökszőrszálakat utánozzák

➜ Kifinomult, mégis természetes megjelenésű szemöldök megjelenést eredményez

➜ Hosszan tartó és vízálló szemöldök sminket biztosít egész napra

➜ Biztonságos alternatívája a microblading eljárásnak

Microblading vagy a Nanobrow szemöldök toll?

  • Microblading

A microblading szemöldök egy népszerű félig tartós sminkelési technika, amely segíthet javítani a szemöldök formáját, vastagságát és színét, különösen a vékony vagy ritkás szemöldök tulajdonosai számára. Ezt az eljárást a szépségszalonokban olyan szakemberek végzik, akik megfelelő képzettséggel és tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen.

A technika során egy speciális pengét, úgynevezett tollat és némi pigmentet használnak, amelyet a bőr alá visznek fel, így pontos, egyedi vonalakat hoznak létre, amelyeket a természetes szemöldökszőrzet növekedési iránya mentén alakítanak ki. Ily módon a pigment a bőrben marad, lehetővé téve a félig tartósan dúsabb szemöldök hatását. Az eljárás körülbelül 2-3 órát vesz igénybe és a hatás akár 2 évig is tart.

  • Nanobrow Microblading Pen

A precíziós Nanobrow Microblading Pen méltó vetélytársa a microblading eljárásnak. Rendkívül hasznos termék a mindennapi szemöldök formázáshoz, különösen azok számára, akik vékony és ritkás szemöldökkel küzdenek. A természetes szemöldökszálakra megtévesztően hasonlító apró, szőrszerű vonások segítségével kitöltheted szemöldöködet ott, ahol extra volumenre van szükséged, vagy elfedheti a kisebb réseket. A Nanobrow szemöldök toll egy praktikus toll formájában érkezik, amelynek vékony hegye precízen viszi fel a terméket. A vízálló formula 24 órán át tartó sminket biztosít, amit nem kell javítgatni a nap folyamán. Biztos lehetsz benne, hogy az ezzel a szemöldök tollal elkészített szemöldököd ellenáll a hőségnek, az edzésnek vagy a víznek.


Nanobrow Microblading Pen

A termék színekben kapható:

Hogyan sminkeljük a szemöldököt szemöldök tollal?

A szemöldök toll használata előtt fésüld ki a szemöldöködet egy kefével vagy szemöldökfésűvel. Ezután gyors, rövid mozdulatokkal óvatosan töltsd ki a szemöldököt.

Helyezd a toll hegyét a szemöldöködre merőlegesen, úgy, hogy csak a toll hegye érintkezzen a bőrrel. Így nagyon pontos vonalakat rajzolhatsz, amelyeket nem lehet megkülönböztetni a valódi szemöldök szőrszálaktól. Enyhén döntsd meg a tollat és rajzolj a szemöldök növekedési irányának megfelelően vékony vonalakat.

Nehéznek találod? Ha szeretnéd, akkor gyakorolhatsz a kézfejeden. Ha valami nem sikerül, csak mosd le és javítsd ki a sminket, ha szükséges :).

Fontos! Ne feledd, hogy rövid mozdulatokkal húzd a vonalakat, hogy a természetes szemöldök szőrszálakat utánozd. Vigyázz azonban, hogy ne vidd túlzásba.

A félig tartós szemöldök sminkelés elkötelezettséget jelent és a Nanobrow szemöldök tollal minden nap másképp formázhatod a szemöldöködet, tökéletesítheted a képességeidet és változtathatod a szemöldököd megjelenését. A hatás ugyanaz – telt, vastag és természetesen meghatározott szemöldök minden nap. Győződj meg róla a saját szemeddel!

Szeretnél többet megtudni? Nézz szét a nanobrow.hu oldalon