Szépség Tesztek Vásárlás

Professzionális szemöldök lamináló készlet otthoni használatra – Nanobrow Lamination Kit. Nézd milyen egyszerű!

Otthoni szemöldök laminálás? Kizárólag az innovatív Nanobrow Lamination Kittel! Ez egy teljes készlet a tartós szemöldök liftinghez és lamináláshoz, amellyel a szemöldök szálak akár 6 hétig is beállítva maradnak. Természetesnek tetsző, határozott vonalú szemöldökök?  Elérhető! Az otthoni szemöldök laminálás nem bonyolult feladat, ha megvannak hozzá a megfelelő eszközeid. A Nanobrow lamináló készlete minden szükséges segédeszközt tartalmaz.  

Mit csinál a Nanobrow Lamination Kit?

Ez a korszerű Nanobrow szemöldök lamináló készlet lágyítja a szemöldök szőröket, így azok rugalmasabbá és könnyen kezelhetőbbé válnak. 6 héten át tartó szemöldökforma lesz az eredmény, mindössze 30 perc kezeléssel! A Nanobrow professzionális lamináló szettje akár 10 használathoz is elegendő lesz. A szemöldök lamináló azok számára tökéletes választás, akik szeretik a természetes mégis határozott vonalú szemöldököket. Az elronthatatlan és pofonegyszerű eljárásnak hála a kívánt formájúvá teheted a szemöldökeidet és az erősítésével sem lesz többé gond. Hiszen az otthoni laminálásnak hála nem csak a formázásról gondoskodsz majd, hanem belülről is erősítheted, hidratálhatod és táplálhatod azt. A kezelést követően a szemöldökeid ideális formájúak, megemeltek, simák és természetesen ragyogóak lesznek. 

szemöldök lamináló készlet

Szemöldök lamináló készlet Nanobrow – tökéletesen formában tartja a szemöldököket 6 héten át 

A Nanobrow Lamination Kitnek hála az otthoni szemöldök laminálás könnyed és örömteli lesz. Ha már eleged van sprőd szemöldökeid igazítgatásából, akkor minden kétséget kizáróan a laminálás a neked való megoldás. A Nanobrow teljes lifting és lamináló szettjével pillanatok alatt a kívánt formájúvá teheted a szemöldökeidet. A könnyen használható, professzionális szemöldök formázó szett otthoni és szalonban történő használathoz is tökéletes. Ez a készlet mindent tartalmaz, amire a gyors és egyszerű laminálás során szükséged lehet! Az eljárásnak hála a szálak dúsabbak, és testesebbek lesznek, a hézagok pedig többé nem lesznek szembetűnőek. A laminálásnak hála többé nem fog a ritkás szemöldököd miatt fájni a fejed. Szemöldökfestéssel kombinálva, még szuperebb hatás érhető el. 

szemöldök lamináló készlet

Otthoni szemöldök laminálás a Nanobrow Lamination Kittel 

A nők imádják a Nanobrow Lamination Kitet. A készlet népszerűségének hátterében a precíz eszközök, az egyszerű használhatóság és a 6 héten át tartó wow hatás állnak. Végre valahára a szemöldökeid vonala határozott lesz, nem lesz hiány volumenben, illetve remekül keretezik majd a szemeket és az arcot. A szemöldök emelő szett – azaz a Nanobrow Lamination Kit – egész napon át elegáns és redezett szemöldököket garantál! A DIY szemöldök laminálásnak nem kell bonyolultnak lennie – még akkor is meg fogod tudni oldani, ha nem vagy szakértő. A Nanobrow Lamination Kit ára nagyon csábító, ráadásul egy üvegcse akár 10 használathoz is elegendő.

Hogyan vitelezzük ki az otthoni szemöldök laminálást? 

A Nanobrow Lamination Kit segítségével mindig könnyedén fogod tudni laminálni a szemöldökeidet! 

  1. Lépés Távolítsd el a sminkedet olajmentes sminklemosóval. A szőrszálak nem lehetnek zsírosak annak érdekében, hogy a hatóanyagok teljesen be tudjanak szívódni.
  2. Lépés Vigyél fel egy kevés ragasztót és várj 25-50 másodpercet.
  3. Lépés Használd a lifting lotiont a szőr növekedésével megegyező irányba. 
  4. Lépés 5-8 perc elteltével töröld le egy száraz vattapamaccsal. 
  5. Lépés Végül tedd fel az utolsó folyadékot is, úgy hogy megőrzöd a szemöldöködet kívánt formájában. 5-8 perc elteltével egy nedves vattapamacs segítségével távolítsd el ezt a réteget is.
  6. Lépés Fésüld át a szemöldökeidet és gyönyörködj a szemöldökeidben sok héten át! 

Tipp: a szemöldök szálainak vastagságától és hajlékonyságától tedd függővé a készítmények hatóidejét.

Telt, precízen fésült szemöldökök teszik karakteressé és fiatalossá az arcodat. Ilyen eredményre számíthatsz, ha a Nanobrow Lamination Kitet használod! Ez a legjobb módja a rakoncátlan szemöldökök megrendszabályozásának. Az otthoni szemöldök laminálással a következő eredményeket érheted el: hiányos részek álcázása, megemelt ívek és 6 héten át tartó hatás  – nem kell többet aggodalmaskodnod, vagy időt fecsérelned a szemöldökeid megjelenése miatt. A laminált szemöldökök menők! 

Tudj meg többet róla a  www.nanobrow.hu oldalon!