Magazyn Smink

Népszerű szempillaspirálok. Íme a véleményem!

Sziasztok, ma bemutatom azokat a szempillaspirálokat, amelyek számomra a legjobbak. Gondolom, valószínűleg több ezer szempillaspirál véleményt és rangsort láttál már az interneten. Talán még meg is vásároltál néhány terméket a toplistáról, amelyek aztán kudarcnak bizonyultak….

A termékek rangsorolása nem a népszerűsítésükre szolgál, ez nem egy szponzorált cikk, ne aggódjatok. Nem fogom elrejteni a termékek hibáit sem. Több ezer szempillaspirál közül választottam ki néhányat. Hogy miért? Mert úgy gondolom, hogy érdemes őket tesztelni. Lányok, teljes mértékben megbízhattok a véleményemben!

5 szempillaspirál, ami nem hagyott cserben

Nekem elég ritkás és rövid szempilláim vannak, és ezt azért említem meg, mert úgy gondolom, hogy ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a körkép megbízható és őszinte legyen. Nyilvánvaló, hogy a vizsgált termékek eltérő hatást érhetnek el a dús és hosszú szempillákon.

Készen állsz az öt egyedi szempillaspirálra? Olvass tovább!

#1 Nanolash szempillaspirál

Minden rangsor a legjobb termékkel kezdődik. A Nanolash Mascara egyértelműen a kedvencem. Nincs kétségem afelől, hogy ez egy csúcsminőségű termék.

Amint először végigsimítottam a kefét a szempilláimon, a termék egyenletesen eloszlott, a legrövidebb szempillákon is, és nem volt csomósodás. Gondolom, az ideális formájú, szilikon kefe viszi el a prímet az ilyen hatásokért.

Ráadásul a Nanolash Mascara rendkívül tartós. Soha nem észleltem hámlást, vagy ami még rosszabb, elkenődést. Azt is imádom, hogy nem “pandaszemekkel” mentem dolgozni egy esős napon!

MEGJEGYZÉS!

A márka hivatalos weboldalát meglátogatva két változatot találsz a termékből:

Nyilvánvalóan azt kell választanod, amelyik megfelel számodra. Én a dúsító szempillaspirált vettem meg.

#2 Lashcode Mascara

A Lashcode Mascara egy másik termék, ami nagyon tetszett. Egy másik szempillaspirál, ami hibátlannak tűnik. Először is meg kell említenem a szuper kefét, ami tökéletes formájú. A szempillaspirál felvitele problémamentes és a termék nem kerül a szemhéjra.

A hosszú órákon át tartó hatás egy másik tulajdonság, amit szeretek a Lashcode szempillaspirálban. El tudjátok képzelni, hogy kora reggel felkentem a szempillaspirált, majd késő este, alvás előtt belenéztem a tükörbe, és még mindig tökéletes volt! A szempillák rendezettnek és frissnek tűntek.

#3 Clarins Be Long Mascara

A Clarins Be Long Mascara egy másik szempillaspirál, amit teszteltem. Nem rossz, de soha nem fog felérni a Nanolash Mascara-hoz. A keféje határozottan tetszik; enyhén ívelt, a rövid szempillákra könnyen felvihető a termék.

Az egyetlen probléma, hogy hamar lekopik. Észrevettem, hogy a forró napokon egyszerűen lefolyik. Ráadásul a nap végére a szempillaspirál a szemhéjra is rákerült.

#4 Maybelline Great Lash Mascara

A Maybelline Great Lash Mascara elég népszerű, de én vegyes véleményeket hallottam róla. Egyeseknek bevált, másoknak nem annyira. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom a szempilláimon. Mi a véleményem erről a termékről?A Maybelline szempillaspirálja valóban hosszabbítja a szempillákat, azonban néhány óra viselés után lepereg. Talán a két réteg felvitele miatt? Viszont a keféje nagyszerű.

#5 Chanel Le Volume Mascara

Nagy reményeket fűztem a Chanel Le Volume Mascara-hoz. Nyilván a márkanév miatt többet várunk ettől a terméktől. Sajnos ennek a szempillaspirálnak a tesztelése enyhe csalódással végződött.

Hadd osszam meg azonban először a jó oldalát. Határozottan nagyszerűen működik a göndörítésre és a hosszabbításra. Jó kefével rendelkezik a szempillák pontos szétválasztásához, csomósodás nélkül. Másrészt a szempillaspirál túlságosan vizes, és túl sokáig tart a száradás, ráadásul hajlamos néhány óra után hámlani.

Neked is sokáig tartott megtalálni a legjobb szempillaspirált? A Nanolash Mascara az első számú számomra! Ez egy prémium kategóriás termék. Miért nem osztod meg a véleményedet te is? Esetleg ismersz más termékeket, amiket érdemes lenne tesztelni? Szívesen követem javaslataitokat egy újabb rangsor elkészítésekor!