Smink

Hogyan érje el, hogy szeme nagyobbnak tűnjön?

Szeretne nagyobb szemeket? Gondolkozott valaha rajta, miért tűnnek a szemei olyan kicsiknek és hogy van-e valami probléma a sminkelésével? Nemcsak megtanulhatja,milyen tippek léteznek arra, hogy nagyobbnak tűnjön a szeme, de azt is, mit kell kerülni a sminkelésénél. Gyakran alkalmazzuk a nem megfelelő termékeket vagy a nem megfelelő területeken anélkül, hogy észrevennénk, nem áll a legjobban.

eye-2
TIPPEK

Amikor sminkel, mindig alkalmazzon alapozást. Ez megóvja a szemhéjfestéket attól,hogy elmosódjon és a szín erősebb és pigmentáltabb lesz. Most itt az idő a színnel való játékra.Használjon világos árnyalatot, hogy növeljen bizonyos területeket, sötétet, hogy kisebbnek látsszon néhány terület. Amikor fehéret, krémszínt használ, a szeme megugrik és közelebbinek tűnik. Használja a világos szemhéjpúdert a szemhéja felső részén, és a szemöldökcsont alatt. Így egy rögtönzött szememelést kapunk Botox és műtét nélkül.Egy kevés gyöngy árnyalat vagy fényesítő is használható a belső sarokban. Ez az egyszerű trükk következtében a szeme fényesebbnek, nyitottabbnak, élénkebbnek tűnik. Felismerendő, hogy a belső sarokban alkalmazott világos szín közelebbinek tűnteti fel a két szemet. Ha keskeny szemekkel rendelkezik, csak hagyja ki ezt a lépést.

Vegyen egy sötétebb árnyalatot, lehetőleg melegebb tónusút és vigye fel szemhéjára. Keverje el jól, hogy megalkossa a gödröt. Ez egy tökéletes módszer arra,hogy mélységet adjon a tekintetének. Ezen kívül, ha a gödör fölé egy világosabb árnyalatot visz fel, mint amit a szemhéján használt, a szemöldökcsont és a szemhéj közötti rész nagyobbnak fog tűnni.

Alkalmazzon egy sötétebb árnyalatot az alsó szemhéja alatt,így szemei szélesebbnek fognak látszani. A nagy trükk arra, hogy nagyobbnak tűnjön a szeme az az,hogy alul fehérrel húzza ki a szemét. A fekete szempillaspirállal a szempillák tövétől a tetejéig húzza végig a festéket. Minél hosszabbak a szempillák,annál jobb lesz a hatás. Próbáljon a szempillák tövére és a külső részekre koncentrálni. Ne felejtsen el korrektort használni a szemkarikák alatti szürke területen.

eyes

AMIT NEM SZABAD

Ne használjon sötét árnyalatot a szempillák vonalánál és felette. Ne alkalmazzon sötét színt a belsőbb területeken. Ha az egész szemhéját befesti, ne hagyja csupaszon, festék nélkül a szemhéjgyűrődést sem. Ha úgy hagyja, úgy fog tűnni, hogy a szemhéja csak addig tart, ameddig be van festve. Soha ne használjon meleg, sötét árnyalatot a szemöldökcsont alatt. Kerülje a fekete szemceruza használatát. Kicsinek és szűknek fog tűnni a szeme. Mindig használjon alul is szempillaspirált, hogy kitágítsa a szemet. Színes szempillafesték, mint a szürke vagy kék, nem fog segíteni, hogy nagynak és ragyogónak tűnjön a szeme.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük